CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Raline

“Lambat Lagilah Aku Nak Dapat Job Di Malaysia” Iedil Putra

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis acaj2 A lister ni jgn nak blagak sgt..aku x bekenan artis2 bbnu kayu2 tu .tp jgn jeles rejeki diorg .dh diorg pandai markeilting ikut peredaran masa..asal korg x buat gitu?x class .ha lantk la x dpt offer..jgn bising
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerja aje la kat Indon nun. Market lagi besar. Berlakon sinetron zoom in zoom out pun takpe asal ada job. Tu pun masyuk dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:59 PM | Show all posts
Better cari job kt Indonesia jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:02 PM | Show all posts
kalau teater, iedil ni memang power lah, lakonan mantap, rasa tu sampai. Tapi untuk movie dan drama, team dia ni kan selalu pilih naskah2 berat dan bersirat plot, melainkan dorang semua boleh main watak genre yang ringan, okay je rasanya, kurang isu yg tgh hangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mamat ni lagi kayu dr patah amin tp ajet2 A class
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:36 PM | Show all posts
Tak payah babai..
Org tak kenal pun dan kau tak famous pun di Malaysia.
Tak terjejas industri
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
asmara_me replied at 29-11-2021 02:02 PM
kalau teater, iedil ni memang power lah, lakonan mantap, rasa tu sampai. Tapi untuk movie dan drama, ...

Betul. Setuju dgn apa u cakap. iedil dgn adik beradik dia memang start berteater dari budak2 lagi kan. Lakonan heols dalam drama/filem memang tak berapa sampai tapi kalau teater tip top la. Iedil ni patut nya jadikan career seni no 2. Mcm redza minhat tu. Iedil pun belajar tinggi tapi berhenti ke mcm mana entah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
bila tengok dia rasa macam tengok nasir bilal khan versi tak tinggi. aku suka tengok pairing dia & bini dia dalam interchange. tapi interchange tu some dialog macam direct translation indonesia ke malaysia so aku agak terganggu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:54 AM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 29-11-2021 07:31 PM
Betul. Setuju dgn apa u cakap. iedil dgn adik beradik dia memang start berteater dari budak2 lagi  ...

haa tak silap dia mcm prnh belajar medic ke ntah apa course camtu.. prnh trbaca lah dlu. tp tak abes ke or abes tp tak pursue betul2 ke camne ntah citenya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pnah berlakon jd adik zarul
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.194228 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list