CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6238|Reply: 27

Hijaunya si Catriona Ross ni...“Jangan Jadi Murahan”

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 10:07 PM | Show all posts |Read mode
“Jangan Jadi Murahan”-Catriona Ross Titip Pesanan Mengenai Realiti Di Media Sosial

Catriona turut menitipkan pesanan bahawa media sosial bukan kehidupan yang abadi




Pelakon jelita, Catriona Ross menerusi Insta stories nya menitipkan pesanan kepada orang ramai mengenai realiti sebenar di media sosial. Pesannya, untuk berkongsi sesuatu lebih wajar jika ia mengenai keistimewaan diri sendiri dan mendapatkan penghormatan daripada pencapaian tersebut.

Bukan pemasaran murah. Bukan publisiti murahan.

Cari sesuatu yang istimewa mengenai diri anda dan dapatkan penghormatan itu.”- kongsi Catriona

Media Sosial Bukan Kehidupan Hakiki



Tambahnya lagi, dia turut menitipkan pesanan bahawa media sosial bukan kehidupan yang kekal dan  sentiasa merendah diri kerana khuatir setiap makian daripada pihak tertentu akan menjadi  doa.

“Social media ni bukan kehidupan hakiki. Fahami maksudnya.

Makian orang kan kelak menjadi doa so lay low & dont be cheap.”-Pesan Catriona



Sekadar info, Catriona antara selebriti yang sering berkongsi pelbagai kata-kata nasihat dan motivasi menerusi ruangan media sosialnya. Selain itu, pelakon ini turut mengambil kesempatan memuji pencapaian-rakan selebriti yang lain bersama pengikutnya.

Media sosial mempunyai keburukan dan kelebihannya yang tersendiri, ianya terpulang kepada diri individu itu sendiri untuk menggunakannya ke arah kebaikan atau keburukan. Jadi, gunakanlah ia dengan sebaik mungkin.

Sumber:https://murai.my/2021/132617/cat ... aliti-media-sosial/

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:09 PM | Show all posts
ok betul la tu apa mek kucing ross ni kata...
tapi yihhhh hijaunya dah macam permaisuri agong pas cawangan jajahan mukim nakhon si thammarat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Leprechaun?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 02:35 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:59 AM | Show all posts
Mana2 ada je sskjp ni
Ko gi betulkan gigi kau dulu bole tak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul laaa mek salmah dari scotlandddd kata

Banyak retis bimbo himbo cheap petaling street punya level
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
entah kenapa aku menyampah dgn minah ni
dah la dulu gemuk
belakon pun x best
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs dia pun cheap..suka mengendeng...komen merata..nasib jrg meroyan bukan2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:37 PM | Show all posts
suka dia blakon cerita Sephia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tengah nasihat kat diri dia sendiri ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:43 PM | Show all posts
makin kurus and cantik dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang lalu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 27-11-2021 01:59 AM
Mana2 ada je sskjp ni
Ko gi betulkan gigi kau dulu bole tak

Dia ni dulu excident. cedera teruk bahagian jaw. Rupa dia yg sekarang ni dah hasil dari bedah muka bahagian rahang tu . Jd senget rasanya sbb rahang dia ada senget skit bahagian dalam.
Maybe dia dh trauma nak buat treatment lagi i think. Sakit oii. Mak syak dia redho je lah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:45 AM | Show all posts
innocent_me replied at 29-11-2021 05:06 AM
Dia ni dulu excident. cedera teruk bahagian jaw. Rupa dia yg sekarang ni dah hasil dari bedah muka ...

yaa iols igt lagi kes sheol excident teruk dlu. syukur tak meninggal. parah teruk. dia dgn sorg kawan dia. lps drp kejadian, sheol byk laa berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni macam makcik2 sgt. Nasibla berlakon best
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka watak kak kek. Motif tudung kena senget bagai pakai elok2 kemas2 tak bole ke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
masih gigih diet ke dia ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:18 PM GMT+8 , Processed in 0.107138 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list