CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

[Tempatan] Polis cari penyebar gambar kejadian bunuh di Flat Ashby

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
siasat ajelah pak polisi cuma be fair ler klu ada kesilapan di pihak anda
klu dlm kes ni polia dtg dan arwah mmg dah x bernyawa mmg xleh nk buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 27-11-2021 02:40 PM
Hahaha
Betul tu
Masa zaman aku sekolah menengah tahun 90an dulu , bila ada kes gaduh yang dah tak  ...

Kes ini juga mcm ala2 anakku sazali jua. Anak mengadu kat bapak..eh anak tu umur 34thn pun nk ngadu kat bapak psl org amik speaker dia.pdhal kau yg xnak byr hutang org tu. Si bapak terlalu menyebelahi anak ditibainya org tu. Pdn la muka both anak beranak. Gangster both ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:11 AM
haruslah replied at 26-11-2021 11:20 PM
So bukan la lakon semula gambar tu?
Semalam netz kata tu sekadar lakon semula jer...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/ZHzK2ulrdyA

lobai tu siap pasang lg rap lg mase cekik budak tu, org sekeliling mcm tgk konsert xde nak tolong ape..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 27-11-2021 04:01 PM
https://youtu.be/ZHzK2ulrdyA

lobai tu siap pasang lg rap lg mase cekik budak tu, org sekeliling mcm ...

eh babi nya la sapa yg dok cakap “haa,haa” tu..nada yg org guna bila nak padankan muka org..Semoga sama2 melingkup dengan pembunuh2 tu..kalu x kena tangkap pun, moga ko kena kifarah sbb ko dikira bersubahat lah jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun.. Ya Allah kesiannye kalau jahat sekalipun sanggup ke nk bunuh mcm tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 27-11-2021 07:19 AM
Polis2 tu pun patut di soal siasat juga
Kejadian ni sampai hilang satu nyawa
Apa cerita yang sebena ...

Kan. Polis2 tu takkan tak tau insiden "i cant breath" kat Minnesota.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:44 AM | Show all posts
hmm memang nampak, dari image itu, seperti yang dikata oleh netizen; mungkin hanya image tidak bernasib baik tercapture keadaan yang buat Nampak sedemikian
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 27-11-2021 08:59 AM
Uols saiz apa?

A-....hasrat di hati nak A+  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebok rakam gambau nak buat ape ntah. Kalau gambau bogel tu ada jugak ler pekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih nk salahkan orang sekeliling tu yg pegi tengok je dh kenapa. Kurang2 korang pegilah simbah dgn air ke ape ke. Polis sah2 la tak boleh nk sampai awal tapi yg kat tempat kejadian tu mmg keje merakam je ke.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tak.mau ke budak2 tiktok viralkan tren cekik2 sebegini?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu polis wajib pakai bodycam. Boleh play balik dan tgk situasi kejadian dari mula hingga akhir.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kerasnya hati dia blh amik gmbr wktu kejadian
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam yubooo set2 pepakupakis ni ntahlaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 28-11-2021 07:35 AM

kt video tu nampak mcm dari arwah tu masih melawan sampai senyap. bila dah senyap yg sorg lagi muka dah cuak mcm tau something wrong dah. yg lobai tu tetap cekik sampai polis datang? lobai tu umur 60 kuat kudrat dia sampai boleh mbunuh yg muda.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat malaysia cpt sian
Andai kata kita tk lawan tewaskan pencuri depa lak try nk takik kita
Kalau dpt kat aku mmg lunyai tp idakla sampey mampus
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 28-11-2021 08:59 AM

Kalau Polis Diraja Tanah Melayu g very the vass tu meleraikan dengan jaye nye camne mangsa boleh mati kat situ.

Nampak sangat polis sekadar melentik-lentik Dan menepuk-nepuk untuk meleraikan pergaduhan tu. Eiuwww
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 28-11-2021 03:42 AM
Sebok rakam gambau nak buat ape ntah. Kalau gambau bogel tu ada jugak ler pekdahnya

Perakam gambar pun penting...kalau x..kite x nampak polis melentik-lentik kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 28-11-2021 09:01 AM
Perakam gambar pun penting...kalau x..kite x nampak polis melentik-lentik kat situ

Betul juga kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.077830 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list