CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

MUKA ADA senyum ohhhh, Zizie Izette terima ganjaran tunai RM2.2 juta

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 27-11-2021 06:59 PM
Felcra takde investment team ke sampai nak harapkan seorang pelakon carikan tempat park duit

Lin ...

Tau xpa... Bongokkkkkkssss.. Mentang2x laki die menteri... Padahal gomen malaysia ni punyelah banyak department bawah kementerian... Staff gomen sikit punye ramai... Ujung2x bini muda die yg jd org tgh... Untung atas angin.... Kaching.. Kachingg....!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 27-11-2021 04:40 PM
Hahahahahahah kaka dud harus dia selera sampai mampu keluar twins gitu. Mungkin ditampal muka tom  ...

Hasil kembar natural ke in vitro?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:51 PM | Show all posts
Nham22 replied at 27-11-2021 08:15 PM
Tau xpa... Bongokkkkkkssss.. Mentang2x laki die menteri... Padahal gomen malaysia ni punyelah bany ...

Lepas ni lagi ramai la yang berebut nak jadi bini menteri

Petik jari je dapat jota2, boleh bagi anak2 pakai baju sedondon sepanjang masa.. netizen bongok pun kagummmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat bayangggg kesanggupan sheol membuka kaki nyaa ala 7e dan tengok cikebung mengehem2 sheol
Sereemmmmm
Tapi heyyy kalau duit kepoks2, i understand u acik jijie
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-11-2021 12:12 AM
Rasanya dikira salah kan...

Forumer kata zz bawah elly sorang agen PM
Iols syak zz selalu buat benda ni
Kalau komisen proyek dgn partai mesti takde masalah pasal  benda biasa. Culture
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:26 PM | Show all posts
senangnya org kaya buat duit ek? org2 kurang berada ni keje hempas pulas...tunggu hujung bulan baru boleh dapat gaji...itupun dah berkira2 bayar loan & bills...

yg orka ni, duit mcm ni, utk holiday overseas/shopping latest brand items je

huntung lar....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 10:42 PM | Show all posts
massssyyyuuuukkkkkk le la tmbh anak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah kagum dgn betina dan jantan kaki rasuah ni. U ugly couple deserve each other. Moga mereput dlm jail
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:11 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 26-11-2021 10:26 PM
.. maksudnya ejen UT PM tu bersetuju utk berbahagi sama rata komisen tersebut
and
kalau zz dan bun ...

tak semestinya...
baru2 ni kes Ku Nan tu... pemberi rasuah dah sabit bersalah dgn mahkamah... tapi penerima dibebaskan...
and certain kes, kalau setuju jadi witness pihak pendakwaraya dpt imuniti mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 27-11-2021 06:59 PM
Felcra takde investment team ke sampai nak harapkan seorang pelakon carikan tempat park duit

Lin ...

Ni i dgr rumours la kan...ada bbrapa agen2 lain jugak present..msing2 present fund yg terbaik...agen2 tu pn well known jugak..hihihi..150mil weiii...and knp felcra tak direct trus je..cth klu cwa..direct pegi cimb je la nk invest..dpt kurangkn servis charge tu...klu masuk melalui agen,mmg ada la servis chrge...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 11:17 PM
Ni i dgr rumours la kan...ada bbrapa agen2 lain jugak present..msing2 present fund yg terbaik...ag ...

Nak speku lebih2 takut jatuh fitnah pulak.. tapi orang felcra takde ke yang kena siasat sbb kes ni. Ke si ikan masin sorang je yang buat decision
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayang Malaysia tanah airku… rakyat makin terasa kesusahan hidup.. yang kaya kiri kanan makan… tak kira halal haram…ringgit makin turun… selamatkan lah tanah airku
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 26-11-2021 11:59 PM
Comission/introductory fee is common practice tapi dalam kes bung ni conflict of interest. Dia jag ...

Maybe PM setuju bagi cash tu yang zz lobi.
Isunya sheol menggunakan pengaruh dan kedudukan dapat projek

Kena bagi dlm bentuk krypto kut noh. Macam buat jenayah pulak
Kalau komisyen tu dibayar kepada akaun biz partner zz boleh jadi isu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-11-2021 04:49 PM
Salah ikan masin tu la kaka sebab heols yang bagi kepada isteri bernombornya perkenalkan. Tapi ent ...


Kot family bung biase wat gini. First wifu tu agak2 dah berderet birkin hasil komisen
Zz taknak mingle dgn kerabat vip takda la sapa ajar sheol
Bole ke dump dalam offshore company acc. takda rekod nama zz dlm transaction kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 11:17 PM
Ni i dgr rumours la kan...ada bbrapa agen2 lain jugak present..msing2 present fund yg terbaik...ag ...

Boleh saja masuk melalui agen, sbb kadang agen ni depa potong komisen depa, dan adjust jadi free units utk client, ie felcra. Ini agen yg lebih utamakan long term relationship dgn client la.
Bukan potong komisen masuk dlm akaun bini chairman sbb senggol2 tok laki kasi lulus itu pelaburan haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi sedap guna duit Felcra atas angin dapat komisyen
Orang lain berhempas pulas usaha kerja bertahun2 duit KWSP invest dengan unit trust
Korang laki bini pakai duit rakyat.
Hoi jadi menteri pun kedekut ke nak keluar bajet sndri. Bagi komisyen kat bini sendiri
Anak2 berderet ko bagi makan wang harommmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
No wonder la apa yang keluar dari mulut Bung ni selalu tak semenggah

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 08:00 PM

Jahat betina ni lbh kurang yosma juga semoga mereput dipenjara....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 28-11-2021 07:26 AM
Boleh saja masuk melalui agen, sbb kadang agen ni depa potong komisen depa, dan adjust jadi free u ...

potong komisen pn xpe beb...bonus qbb diorg pn asyuk truk dahh...bonus hjung thun...one of fren,bojus hjung thun pn dekt rm100k wei...total group sale bru bape juta...byg la klu total group sle ratus juta...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:58 AM | Show all posts
evlinne replied at 27-11-2021 11:02 PM
Tak penah kagum dgn betina dan jantan kaki rasuah ni. U ugly couple deserve each other. Moga mereput ...

i sokong you... terus mencik i pada diaorang ni...

betapa strugglenya rakyat bawahan berhempas pulas mencari rezeki, theyolls jual nama politician, ailio jah masyuk juta2

semoga mereput dalam jail.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:50 PM GMT+8 , Processed in 0.182640 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list