CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

MUKA ADA senyum ohhhh, Zizie Izette terima ganjaran tunai RM2.2 juta

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 27-11-2021 10:53 AM
sape yg bersalah..BM dan ZI atau agen PM tu..elly...

Agen PM ni masyuk kan...aaku follow si elly  ...

Kalau macam sheolls ni connection org terkenal best lah, dorang byk duit nak invest. Tangkap corporate client lagi . Kalau kekawan org biasa biasa takat nak invest guna duit kwsp tu baik jual mamasab la katanya sale juta juta.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-11-2021 09:32 AM
Pak tiri dia yg baru ni pun sama gak ye? Iols tak tau pak tiri dia keje apa cuma tau dh jd pesara  ...

polis jgk smpi kena sondol.. tu mak dia lari g melaka.. nsb pensondolan dpt diselamatkan gittew..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-11-2021 08:01 AM
Makin senang & elok je aku tgk hidup diorg lakibini...tak de kurang pun...
Dulu tak de anak, lps c ...

tggu dulu.. ade la tu.. cume kite xnmpk.. dorg potray helok2 je kat medsoc.. yg huduh2 buruk2 gini paper yg potraykan.. ni slh satu nikmat kena tarik la ni.. muke terpampang kat paper
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh norhaili tu elly grup millionaire tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CtMaryam123 replied at 27-11-2021 05:15 AM
Bawah elly...  Tu yg berangkut keluar PM kalau tak memang akan diterminate sebab dah langgar etika ...

yup conflict of interest.. dan bung cikebung xberhak pki duit felcra.. iols kesian org felcra mengharapkan dividen rm400 3x setahun xslp.. tua2 pn dtg bank bwk buku keluarkan duit.. hantu ni suke suki pki melabur
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:17 PM | Show all posts
Last2 jerung bagi lepas, yg bilis je kena tangkap

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sah2 felcra yg invest tiberrr plak zizik ni dpt komisen. Felcra tu bkn bapak dia punya.. agensi kerajaan. Bnda simple je kot lg nl tnya mana salah si zizik. Patutlah kemain p obrc bagai.. kenyang mkn rasuah rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2021 10:47 AM
elly dan akaknya muka mcm bibik indon berlemoih tu kan
pakai branded head to toe pun tetap nmpk gu ...

Income juta2 pun fesyen hauk. Dulu kan sebelum bertudung fesyen rambut elly ala2 kembang mengembang berlekuk. Dah habis fesyen gah tahap diva tu. Kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 27-11-2021 12:12 PM
yup conflict of interest.. dan bung cikebung xberhak pki duit felcra.. iols kesian org felcra meng ...

Tu la..lain la investment tu duit personal ..tak.pe la nk sharing is caring ni..ni buat glc mcm atok ko punya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Andainya 2 ekor ni terlepas, kes2 rasuah sharing is caring sesama lakibini slps ni boleh la ikut 2 ekor ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 27-11-2021 01:15 PM
Income juta2 pun fesyen hauk. Dulu kan sebelum bertudung fesyen rambut elly ala2 kembang mengemban ...

Yg memberi tak kena apa2 ke..geram plak aku. Aku folo gak si elly b ni..tak ku sangka. Kata rahsia berjaya tiap2 ari solat tahajud. Rupe2nya main under table yer..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 27-11-2021 12:04 PM
polis jgk smpi kena sondol.. tu mak dia lari g melaka.. nsb pensondolan dpt diselamatkan gittew..

Tak silap maknya juga bermadu masa dgn arwah dulu maknya juga yg share kat ig  pasal ni.
Anak2 madu semua dia sayang mcm anak sendiri. Tu laa abang2 zizie tu laa.
Tak silap dedua dah meninggal laa suami dan madunya itu. Jadi tinggal dia lah tempat semua anak2 menumpang kasih sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 26-11-2021 11:35 PM
Tak faham..maksudnye bukan rasuah la kan....contoh saya bawa kawan jumpe ejen beli kete pastu ejen b ...

Kawan tu beli kereta pakai duit sendiri or pakai duit kompeni yg dia ada
jawatan di situ ? If duit sendiri x de isu.. But if melibatkan duit jabatan dan di mana sepatutnya perlu follow proses tender dsb then perbuatan beri komisyen tu adalah salah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Melingkup la negara sebab rasuah ni. Negara Islam, tapi kes rasuah lagi tinggi dr negara kapir.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 27-11-2021 12:42 AM
Terkenang kes lembu. The money eventually flows back to her... How do these ppl sleep at night, I wo ...

Kes kondo lembu
Kes komisen felcra buat mcm kampeni bapak aku punya
Tu baru dua kes yg public tahu. Kes2 yg public tak tahu entah berapa banyak.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 27-11-2021 04:16 AM
Sebab tu la si zizi ni try hard sgt nak show off diri tu seorang ibu penyayang di medsoc(dunia tipu2 ...

Siap tayang beli baju seploh hinggit je tau. Humble tu. Sebenarnya takut kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar sangat duit haram gichewww ler
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerusijati replied at 27-11-2021 01:37 PM
Yg memberi tak kena apa2 ke..geram plak aku. Aku folo gak si elly b ni..tak ku sangka. Kata rahsia ...

Ramai je golongan yg solat sunat mcm kacang je bg dia, tp at the same time dia buat sesuatu yg bercanggah dgn islam, tp bg dia benda tu dah dicuci dgn ibadat solat2 sunat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm lepas lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CtMaryam123 replied at 27-11-2021 05:15 AM
Bawah elly...  Tu yg berangkut keluar PM kalau tak memang akan diterminate sebab dah langgar etika ...

Oh keluar PM sbb kes ni ke? Ingatkan pasal personal growth ke apa. Nak jd agent Takaful hong leong sekali. Iols ingat psl tu depa keluar beramai2 pindah ke kenanga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.119357 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list