CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

MUKA ADA senyum ohhhh, Zizie Izette terima ganjaran tunai RM2.2 juta

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 07:21 AM | Show all posts
newyork replied at 26-11-2021 09:25 PM
Best betul kawin dgn politician

Kannnn...tak perlu susah2 berlakon, buat content kat insta demi mendapat likers dan followers min 1 juta utk kekal aktif dlm bidang..hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut bini bini kedua menteri pun kaya semacam....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Huntongsss atas angin maaaaaaaa
Mendoniaaaa
Halal or haram
Belakanggg kiro
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 27-11-2021 12:42 AM
Terkenang kes lembu. The money eventually flows back to her... How do these ppl sleep at night, I wo ...

Dah tidur atas duit kepuk2 harta 10 keturunan pun tak habis makan, mana tak tido nyenyak dan lena sis. Dalam masa yang sama bermatian buat amal jariah, sodokah sana sini dengan harapan dapat balance dosa heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
keys replied at 27-11-2021 12:48 AM
Duit cara mcm ni Tuhan tarik kat cara lain

Makin senang & elok je aku tgk hidup diorg lakibini...tak de kurang pun...
Dulu tak de anak, lps cret2 kat spital terus tuhan bg kluar anak2...tak nmpk pun nikmat mana yg tuhan tarik
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:05 AM | Show all posts
krustykrab replied at 27-11-2021 08:01 AM
Makin senang & elok je aku tgk hidup diorg lakibini...tak de kurang pun...
Dulu tak de anak, lps c ...

tu nama dia istidraj


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Senang ko buat duit. Guna duit felcra bukan duit sendiri. Komisyen ko dpt. Kalo si pm x share komisyen x kantoi. Ni maybe kawtim sesama. Aku cari client keluar modal untung kongsi 2. Patut x yah bagi zizi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 26-11-2021 10:26 PM
.. maksudnya ejen UT PM tu bersetuju utk berbahagi sama rata komisen tersebut
and
kalau zz dan bun ...

Pemberi pun kena sama2 charge la
Penerima je selalu kena tak aci pulak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-11-2021 11:37 PM
Heran gak dia n adik badik selalu bermasalah maksud iols ada isu ngan undang2 sedangkan semua pun ta ...

Siapa ayah dia u?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 27-11-2021 12:43 AM
kan, pak polis, pak tiri pun polis..kes dadih, kes nikah senyap, kes rasuah ni

Pak tiri dia yg baru ni pun sama gak ye? Iols tak tau pak tiri dia keje apa cuma tau dh jd pesara la aman2 buat umah kat melaka nun.
Tu laa ayah dia dulu bukan sebarangan pangkat besor tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dunia bley ler twist macam2
Yang pasti ko takkan terlepas punyer dari Allah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kes sama mcm rosmah terima komisen sbb kenalkan utk kontrak internet ke ape kat sarawak. Jadi isteri politician ni buat duit dgn jadi agent dpt komisen kenalkan utk dpt projek gov atau glc partner masing2. Rasuah dgn term yg berbeza mcm kes claim 'dana politik'.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang kaya makin kaya yg miskin tetap miskin
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:48 PM
dedua muka takde seri... sorang macam ikan masin... sorang lagi macam catwoman kertu...
yihhh macam  ...


Kak nk sedap Mata memandang ke nk sedap poket merasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
bahlol kau zizikkkkk
guna duit FELCRA tuuuuuu....mohon generasi baru anak2 peneroka2 FELCRA kecam zizik dan bung smpi akhir hayat korang
mak bapak korang dpt apa?
zizik dpt 2 jotaaaaa hokehh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-11-2021 11:37 PM
Heran gak dia n adik badik selalu bermasalah maksud iols ada isu ngan undang2 sedangkan semua pun ta ...

abang - kes dadah
zizik - kes rasuah
samkatek - soon ada la tu nanti kes dia
bukan salah ibu mengandung???
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 27-11-2021 12:28 AM
Part conflict.
Zizie tu kan bini dia, apa hak/on what capacity zizie nak ‘influence’ reinsurance ...

khueen ..tau takpe
hoi zizik!!! ko tu sapa hah dlm felcra? ko bukan board member felcra pun
ko tu bini duk umah diam2 sudahlah
laki dia pun sama bodoh
pi dgr cakap bini
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
CtMaryam123 replied at 27-11-2021 05:15 AM
Bawah elly...  Tu yg berangkut keluar PM kalau tak memang akan diterminate sebab dah langgar etika ...

elly dan akaknya muka mcm bibik indon berlemoih tu kan
pakai branded head to toe pun tetap nmpk guangzhou mari
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-11-2021 12:12 AM
Rasanya dikira salah kan...

sape yg bersalah..BM dan ZI atau agen PM tu..elly...

Agen PM ni masyuk kan...aaku follow si elly ni..dec ni nk gi bercuti london 2minggu..bestnya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 27-11-2021 08:40 AM
Siapa ayah dia u?

Dulu Timbalan ketua polisi negeri darul ehsan.Boleh gugel utk lebih kepastian huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:53 PM GMT+8 , Processed in 0.265712 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list