CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Perbualan akhir bersama Allahyarham Siti Sarah dalam......

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 08:43 AM | Show all posts
bubleee bee tak masyuk ke haper yg kena cari dhuet buat content bodo bodo gini?

sapa sokong dia ni sama2 bodo

mmg payah nak senang berniaga kalo modal pun questionable..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetgirl replied at 29-11-2021 08:07 AM
yg promote dalam ig arwah ni mak tiri arwah kan.. sbb pernah dm tanya.. dia ckp utk meneruskan bis ...

i faham..tapi bisnes arwah pun ada page sndri kan.bisnes tudung dia..promote guna page bisnes dah leee...arwah ashrf sinclair tu ada bisnes jugak,tp takda pulak bcl @ manager arwah guna ig dia utk promote...huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:34 PM | Show all posts
lagu ni lagu fav i from arwah
tu je nak ckp
pasal soeb, entahla i reserve my comments
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:15 PM | Show all posts
ntah laa bg meols ok je. dia bukan perfect sangat n dia pon manusia biasa. bukan senang nk move on. tp klu niat dia semata2 duit wallahualam laaa. takde sapa pon letak pisau kt leher korang utk tgk mv dia. tp yg positif meols blh nampak dlm mv tu part perbualan dengan arwah tu mmg ikhlas sgt arwah minta maaf kt shuib n shuib pon ikhlas maafkan dia. so dari situ dh nampak laa salah satu sbb kematian arwah dimuliakan sebab apa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:25 PM | Show all posts
dah² la tu soeb nanti org maki ko kalau ko nak menikah baru nanti
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:01 PM | Show all posts
bebaru ni ada la tertengok video ni, kt hlive kot
sadis jugak la...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dengan cara ini berkongsi apa saja dapat mengurangkan kesedihan soeb.. biar lah dia...

Cuma ig arwah tuh mohon katup lah... Tiap kali tgk tag nama mcm ehhhhhhh bukan dah xder kerr orangnya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Soeb ni sayang sungguh kat arwah. Jatuh bangun arwah sentiasa ada dgn dia. Ada iv dulu (before meninggal) soeb ckp dia mmg terlalu sayang kt arwah sebab arwah ada dgn dia masa dia takde apa2. So memang faham la mcm mana soeb susah nak move on. Arwah tinggalkan pula anak comel ayash affan. Mesti la tiap kali dok terkenang kat arwah. Kat rumah pun mesti sentiasa dok terbayang arwah. Perasan dia dok belek tenung muka uwais anak first dia yg sebiji sgt muka arwah.

Cumanya ig arwah tu elok tak dihidupkan. Upload video masak dia, suara dia. Soeb pun ada comment kat video2 yg di-upload. Lagi buat susah nak move on. Terbayang mcm arwah ada lagi tiap kali feed dia ke story dia naik
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:11 AM | Show all posts
Soeb siap ada soeb tv eh, betul-betul ambik kesempatan dalam kesedihan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:29 AM | Show all posts
yondu replied at 29-11-2021 12:54 AM
i pun pernah kehilangan. Memang perit tapi tu la, org keliling mudah je cakap untuk redho, redho, tp ...

Yang pergi bercuti siap bawak tudung, rupanya nak release tudung tu
Masa arwah tu hidup takde lah ramai pun nak beli
Lepas meninggal orang cari tudung dia katanya
Tapi soeb, please lah stop. Orang semua dah menyampah dah dengan drama murahan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:32 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 29-11-2021 01:15 PM
i faham..tapi bisnes arwah pun ada page sndri kan.bisnes tudung dia..promote guna page bisnes dah  ...

betul tu.. x best la guna IG arwah lg.. i dah unfollow dah sbb selalu rasa tertipu n  terkeliru ingat arwah yg update IG tu huhu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 03:06 PM GMT+8 , Processed in 0.075039 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list