CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Perbualan akhir bersama Allahyarham Siti Sarah dalam......

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ada skali tu ternmpk soeb bwk anak main golf keluar
geli nya aku tgk acah2 main golf dgn style org kaya bagai
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sotang je ke skip berita shuib ni dkt mana2 portal atau ig...mls nk baca.benda ni personal.keep et private jela...arwah pergi dh lama..ko up satu satu isu. Kdg2 nmpak gak ni mainan publisiti. Lg satu aku tak berkenan betul ig arwah tu ada lg. Buat private utk  anak2 tgk jela..stop buat posting. Jaga ada buat baik2 dgn apa yg masih tersisa. Yg pergi dia ada kehidupan baru.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 26-11-2021 09:10 PM
Kasi la can setahun dia nak luahkan.
Lain la klo dah 10thn camni gak. Hempuk je.

teringat plk acik nora.. meratab hiba hr2 aleh2 nk kawen dh.. mmg la dh bertahun tp ratapan dia tu mcm itulah cinta terakhir dia x mngkin kawen
dh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:32 PM | Show all posts
lazim replied at 27-11-2021 12:18 PM
teringat plk acik nora.. meratab hiba hr2 aleh2 nk kawen dh.. mmg la dh bertahun tp ratapan dia tu ...

Gaya cam cinta terakhir. Rupanya sama je. Bakal berkawen gak.
Orang jenis xmeratap hiba la yg setia sampai akhir hayat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:02 PM | Show all posts
cut him some slacks. setakat kita annoyed vs member hilang cinta hati sekelip mata..apalahh sangat..orang kurang empathy boleh teruskan menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x rse kesian dgn soeb ini. Orang lain pun ada bini , anak, suami meninggal. Tapi tak kesian lah dekat dia. Buat apa kan. Mmg dlm dunia akan ada orang meninggal. Lagi2 ada org lagi susah dari soeb ini.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Walhal, bila di fahami lirik lagu “tinggalkan diriku” lebih kurang kisah lagu dicurangi. Pehal nak kaitkan jugak animation peninggalan arwah siti sarah,mmg takde kaitan langsung, selagi boleh dijadikan konten, mmg marketing sgt si shuib ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:38 PM | Show all posts
btw lagu ni antara my favorite dr nyanyian arwah arwah. sayang tak di push betul2 masa di rilis dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam fb dah ada yg tegur
Macam dia aje la hilang isteri
Semua nak buat content.
Simpan utk peribadi.

Tapi kena bambu oii.. hati busuk lah apa lah. Nanti dapat kifarah lah.

Ai ada terbaca 1 komen, dia ckp shuib kata buat cmni org akan lebih ramai sedekahkan al fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
-Suri- replied at 26-11-2021 11:57 PM
Nenek kesayangan aku dah meninggal 4 tahun. Still sampai skrg aku nangis bila teringat dan rindukan  ...

Hapuskanlah airmata mu.
Hadiahkan lah Al-fatihah tatkala rindu..redho kan lah pemergiannya itu dek.
Jangan macam dek..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-11-2021 10:04 AM
iols ada nampak komen netizen cakap dia xpernah rasa sarah dah meninggal. dia rasa sarah masih ada ...

knn...sorry la klu i bg pendpt...mohon fans arwah tak hencap i...fmly arwah asyraf sinclair handle bnda ni jauh lebih baik..langsung takda gunakan ig arwah sbg tmpt promote bisnes..takda pulak si bcl promote tgif guna ig arwah...huhuhuhu...kita ni xleh control manusia..kut admin tershare bnda2 yg tak dijangka,tak pasal2 nama arwah dikaitkan..so i hope fmly arwah sarah take note la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol kurang empathy bak kata acik porumer kat atas
So shahmira, sudah2 laa tu
Nak meratap meratib itu terpulang tapi kami takmo tahu
Yang tidur sebantal segala dengan arwah tu cuma ekauu
Nanti kang setahun dua kawen baru dan itu pun okay

Walaupun iol kurang empathy, tapi moga ko dapat move on ke fasa bertenang dan cari kebahagiaan lain

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 26-11-2021 08:40 PM
Ada.

Soeb tahi riding on wife's death for Youtube views. Duit kan Soeb kan.

Meniaga air lebah x cukup untung lg kah sampai nk buat content stiasa psl sarah..biasa bila org meninggal, update kt ig or segala media sosial pun turut terhenti..ye mmg sedih, simpati, ksian sume ade..tp bersyukurlah sekurang2nya ank2 beliau cukup terjaga, mewah hidupnya nk banding dgn ank2 yatim yg lain yg kurg bernasib baik..udah2 la tu buat content psl arwah..especially content yg berbaur marketing
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2021 10:36 AM
ada skali tu ternmpk soeb bwk anak main golf keluar
geli nya aku tgk acah2 main golf dgn style org  ...

Try hard sgt nk tunjuk btapa org kayanya lifestyle dia n ank2..hati hitam aku ni duk ngutukla dlm hati..rilek2 sudah..x lama nti jd dato la tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 05:48 PM
knn...sorry la klu i bg pendpt...mohon fans arwah tak hencap i...fmly arwah asyraf sinclair handle ...

Dorg sejenis classy..baik family kandung n family mertua..wlp bcl tu seksa nk mampos pakaiannya..tp baik n syg dgn family kandung arwah..mmg bagus didikan parent dorg
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb ada yg komen psl arwah Ashraff ni, teringat plak mak arwah post on IG. It's time to move on. Betul2 move on, mmg takda meratib dah mcm si Shuib.
Post pun kalau ada bacaan yassin mcm tu. Keep it private. Rasa rindu tu takkan hilang, tapi share dgn family jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau ada video2 yg masak2 arwah siti sarah tu elok je sebar sebarkan jika tidak melibatkan aurat. mana tau boleh jadi amal jariah arwah. nyanyian2 arwah mohon padamkan. atau mana2 gambar yg auratnya terdedah mohon privatekan atau padamkan. ku harapkan andai ajal dah sampai, org yg ada di sampingkan akan jagakan auratku, aibku, padamkan gambar2 ku dialam maya jika masih tersisa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
nura19 replied at 26-11-2021 08:31 PM
Ade sesape nk hencap ke?

I nk tumpang hencap. Sbb i pernah lost someone. Mcm separuh gila jugak la. Hidup dah mcm xnormal, kdg2 air mata jatuh sendiri. Tp until now i xpernah sekalipon share apa perbualan terakhir & apa yg jd mlm sblm dia meninggal. Too private. Even laki skrg pon xtau apa. I kept it to myself. Dan ada org yg sedih sgt smpai xnak ckp dah about that person. So yes, i setuju dgn porumer yg ckp heols ni menunggang kesedihan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Gbr depan tu , terserlah aura poyo shuib
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 28-11-2021 02:29 AM
kalau ada video2 yg masak2 arwah siti sarah tu elok je sebar sebarkan jika tidak melibatkan aurat. m ...

Boleh aje scroll ig arwah tpi dgn syarat stopla update. Ai rasa tu lagi istimewa sb arwah sdri yg reply komen semua.
Aritu ai ada follow arwah and shuib ni. Tpi shuib asik la buat igl smpikan ai naik rengsa sb naik kat atas tu,ai unfollow dia
Pastu nmpk ig arwah pulak. Mula mmg la up masak2 kat igl pastu ada pulak terselit marketing.
Masa shuib pergi jejalan dengan anak2 dia bawak selendang/tudung kan? Siap macam menari pastu promote lagi.
Lelama ai macam eh kau ni tak hbs menunggang mentang la org kesian kat anak2 dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69521 Replies : 1933
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 59 Replies : 19
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 3550 Replies : 107
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 10:06 AM GMT+8 , Processed in 0.088221 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list