CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Perbualan akhir bersama Allahyarham Siti Sarah dalam......

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 08:42 AM
Masalahnya, aku tak pernah bother pon pasal ngkau. Yang ngkau sebok menyundal carik pasal dengan a ...

so betul la ko terprovoke?..iteww aja yg perlu ko jawab...yg lain iteww yg can keep to yourself....

ni baby memang plan atau nak escape from being vaccinated chzy? your way of dealing with your stress? mencretlheun baby?

again...with me around...the next 9 mths or so of your pregnancy, while you are still here and choose to be here..can be very tough on you to keep your sanity kheunz?

kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls ok je kalau soeb nak ratib, nak sedih. Nak share lagu lagu terakhir arwah.

Tapi video tu tetiba ada lebah, ada logo Bubblebee bagai. Like, so obvious dia buat kesedihan ni satu cara nak ride utk promote business dia jugak.

Dari time arwah kena covid masuk dulu pun org dah nampak dia gunakan benda ni utk content view dia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 27-11-2021 08:53 AM
Iolls ok je kalau soeb nak ratib, nak sedih. Nak share lagu lagu terakhir arwah.

Tapi video tu tet ...


Setiap kali aku nampak istilah cheapskate...instantaneously will relate aku pada spesis makadekz....begitu juga bagaimana si shoeib ini mungkin akan senantiasa relatekheun bubblebee dgn armarhummah isterinya........the two are actually one...to him

yes? no?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ig arwah tu blh stop dah promote2...org nya dah takda pun..kalau nk promote,ig anak2 ade kan...ig bisnes pn ada..bnda2 ni nnti akn dtg blh mendatangkn kemudaratn..huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-11-2021 10:12 PM
kenapa takut nk hencap?? soeb bukan maksum,, arwah bukan bidadari kat sorga pun

Tny je uolls...tau mmg ade antara kite yg nk hencap die...sbb seolah die mmpergunakan kematian isteri utk dptkn duit...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 26-11-2021 11:12 PM
cara dia tu tak kena yachh. ada ke orang kalau nak luahkan kena haplod bideo lagu sampai gegeh bua ...

Sgt x sesuai kn ..mmpergunakan kematian isteri utk kepentingan sendri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 27-11-2021 08:53 AM
Iolls ok je kalau soeb nak ratib, nak sedih. Nak share lagu lagu terakhir arwah.

Tapi video tu tet ...

Bnyk org view bnyk la duit die kn....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 09:10 AM
ig arwah tu blh stop dah promote2...org nya dah takda pun..kalau nk promote,ig anak2 ade kan...ig bi ...

Sampai ade yg komen rasa mcm arwah still ada...x elok kn buat mcmtu...biar jela ig arwah tu jd kenangan je...bkn buat posting n story mcm sllu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang perit..lain org lain penerimaannya...
Moga Shuid dapat pengganti yg ikhlas dan sanggup menjaga anak2 seperti anak landing
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 27-11-2021 08:10 AM
In the end bukan anak anak yg nampak payah to move on...sekor ni yg ferfeeling macam beban nak mov ...

Owh tau pn ko rengsa dgn aksi soeb yg terpaling ni khenss harap sok kalau owangrumah ko p dulu
Kau tk meratib camngini.
Kuburan maseh merah lekas2 cari pengganti
Tkut bergentayangan nonek kat maya ni

Maaf kumen kijammmmmm
Siyapa sifunya khensss
I is fast learner tau tak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
masaalohnya dia ni beria sangat. yang active kat socmed jah tau betapa rengsa nya tengok si hodoh ni menonggang kematian bini.. tak sudah2.. rimas lalu lalang yihh.. dah tak kuasa nak mode setazah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 27-11-2021 08:50 AM
so betul la ko terprovoke?..iteww aja yg perlu ko jawab...yg lain iteww yg can keep to yourself... ...

Teruskan merentan ya bangsat Manak produk mak bapak fail gagal didik jadik manusia. Sebab tu lebih 12 tahun berforum pun perangai lansung tak berubah. Ntah hapa yang buat ko bitter sangat terhadap porumer2 Cari ni. Mungkin karna konek 1mm tak mampo carik pasangan tak mampo membiak beranak pinak. Sebab itu cuma mampo berfantasi dengan anak jiran umo 3 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 27-11-2021 09:01 AM
Setiap kali aku nampak istilah cheapskate...instantaneously will relate aku pada spesis makadekz.. ...

Rindu i kertew
Aku mmg spesis cheapskate
Wlpn aku ni dekuts jimat dn seangkatan dgn nya
Rezeki ttp murah... Takat aku petik nk makan apa2 akak2 aku anak2 sdra aku mmg akan bank in kan duit tk pn suh fp/grbfod mai anta apa2
Takat duit jajan2 ni tk luak duit laki aku
  akak2 abg aku mmg akn bg aku duit
Aku tk mintak ok tp kaseh syg kt adik nya yg sorang  ni tk bertepi..
Apa pulak aku bg kat diorg..cukupla aku bg kaseh sayang boleh kan camtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga baik2 aje shuib, dengar suara Sarah ketika ni, positif sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 09:49 AM
Teruskan merentan ya bangsat Manak produk mak bapak fail gagal didik jadik manusia. Sebab tu lebih ...

Ya auloh mmg benar pacit stink ni pedo rupanya
No wonder serata porem ratib pasal anak jiran
So zizik perangey ko @stingerflyer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takde yg kisah nk pi view, like, subscribe akaun sipoyo ni, diam la dia...ni duk pi like view, makin suka la dia sbb masyukkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 09:10 AM
ig arwah tu blh stop dah promote2...org nya dah takda pun..kalau nk promote,ig anak2 ade kan...ig bi ...

iols ada nampak komen netizen cakap dia xpernah rasa sarah dah meninggal. dia rasa sarah masih ada. pastu komen tu ramai reply rasa yg sama. bengong.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-11-2021 10:04 AM
iols ada nampak komen netizen cakap dia xpernah rasa sarah dah meninggal. dia rasa sarah masih ada ...

Mmg dia tonggeng kaw2 kematian bini
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:24 AM | Show all posts
org kalau rindu sedekahkan fatihah,, yang kau pergi sedekahkan lagu2 tu buat apa...aduhai...ok maybe kau dah buat fatihah tu, takkan nak tunjuk ye dak..tapi pada aku keluarkan lagu ni macam..ermm...tahla..susah nak cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 27-11-2021 10:19 AM
Mmg dia tonggeng kaw2 kematian bini

kt vid clip tu ttbe ada signboard bubble bee. hanatzahhh…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:11 AM GMT+8 , Processed in 0.077388 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list