CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Perbualan akhir bersama Allahyarham Siti Sarah dalam......

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 26-11-2021 01:00 PM
Ada orang simpan... Ada orang kena luah kan kerinduan tu....
Jadi... Biar lah... Hak masing2... Samp ...

cara dia tu tak kena yachh. ada ke orang kalau nak luahkan kena haplod bideo lagu sampai gegeh buat animation jenazah bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:07 AM

...........
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenek kesayangan aku dah meninggal 4 tahun. Still sampai skrg aku nangis bila teringat dan rindukan arwah. Kdg2 sampai tersedu2 nangis sbb rasa rindu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:25 AM | Show all posts
stingerflyers replied at 26-11-2021 09:43 PM
Org lelaki ini ada edah keww sebelum boleh kawen lagi selepas kematian isteri?

Tanya aja

tikus bendang elok jew nikah lain padahal melati dok idup lg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la org lain pon ramai lagi kehilangan org tersayang time2 covid ni salah sorg my friend. Arwah isterinya pon meninggal lepas bersalin akibat cobid. Sejak daritu i xnampak dah post2 dari my friend ni. Maybe dah bawak diri jauh. Rasanya nak tgok fb pon xmampo kot sbb byk kenangan gmbar2 dgn arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 26-11-2021 10:13 PM
kau ni tkda belajar agama ke kat sekolah?

tak tahu ke functiin edah utk wanita tu kenapa??

anak jiran aku yg 3 tahun kata edah iteww utk pompuan yg cerai laki(mati atau hidup)...antara lain to be sure kalau laki mati atau ceraikheun harini kendian si pompuan kawen esoknya and get pregnant...tak akan ada kecelaruan utk  tentukheun zuriat saper..

apa betul keww si tecik iteww cakap?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
DennisTrillo replied at 27-11-2021 02:25 AM
tikus bendang elok jew nikah lain padahal melati dok idup lg

ini gurindam keww seloka?

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 26-11-2021 11:12 PM
cara dia tu tak kena yachh. ada ke orang kalau nak luahkan kena haplod bideo lagu sampai gegeh bua ...

Anak jiran aku yg 3 tahun pernah menyebut dlm mode tazkirahnya...

Cintailah pasangan kita kerana DIA
Sayangila dia atas seizinNYA
Tidak ada yg harus dilebih lebihkheun
Kerana sesuatu yg berlebihan iteww
Tidakla pernah berbuah baik.....
Sesungguhnya kesederhanaan  iteww adalah antara ciri kesempurnaan....

Aku rasa kalau anak jiran aku yg 3 tahun jumpa sishuib ni...memang akan kena luku kaw kaw...kerana menyiksa roh almarhummah dialamnya dgn melorongkheun fitnah buatnya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 aku tk habis ratib ratab kematian bini soeb ...sayu2 sebak yih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Udoh2 ler tu Soeb

Tak tenang arwah tu kalau ko asik mengonten kematian dia
Ko nak apa Soeb?
Dah habis jual airmata anak2 kah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 26-11-2021 09:33 PM
Kalo ko takda ruang nak ride on your pregnancy...then bersangka baikla dgn org lain ,seberat mana  ...

Bangsat macam ko yang pernah ejek porumer kematian anak nak acah2 holier than thou sebegini? Pegi mati.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 08:02 AM
Bangsat macam ko yang pernah ejek porumer kematian anak nak acah2 holier than thou sebegini? Pegi  ...

Jgn cakap aku tak payung....9 bulan bukan lama naaa..nak teruskheun mulut chee pie ko...takda hal...jgn bangsat termelekat kt janin ko sudah....

Kahkahkahkahmahkahkah

Burrpppp....belum makan dah sendawa..cam mana ni?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 27-11-2021 06:49 AM
Udoh2 ler tu Soeb

Tak tenang arwah tu kalau ko asik mengonten kematian dia

In the end bukan anak anak yg nampak payah to move on...sekor ni yg ferfeeling macam beban nak move on kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 27-11-2021 08:07 AM
Jgn cakap aku tak payung....9 bulan bukan lama naaa..nak teruskheun mulut chee pie ko...takda hal. ...

Kahkah. Hilang terus ayat holier than thou kau yah? Bodoh punya Manak. Dah kau dulu provok, bila kau kena maki, tau pula kau terasa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 27-11-2021 06:46 AM
Kawan2 aku tk habis ratib ratab kematian bini soeb ...sayu2 sebak yih

The circle of friends you have....pastinya...mana tak tumpah kuah kalau tak kesidekicks nya....?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerflyers at 27-11-2021 08:16 AM
chazey replied at 27-11-2021 08:11 AM
Kahkah. Hilang terus ayat holier than thou kau yah? Bodoh punya Manak. Dah kau dulu provok, bila k ...


Org berbudi kita berbahasa..org menyundal kita?........aku tak pikir ko terprovoke kheunz?

Kahkahjahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 27-11-2021 06:46 AM
Kawan2 aku tk habis ratib ratab kematian bini soeb ...sayu2 sebak yih

sama la kt group ws iols. dr td malam sambung ke pagi ni. kowser iols nak masuk. radar marketing tu berdeting2…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum habis lagi citer arwah....?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntah aku tak layan sangat kisah shuib ni... Aku hanya ingat dia involve money laundering and menipu orang jer. Lagi lah tiba2 dapat award beli tu...kejap jer sedih ni...orang lain pun kematian orang yg disayangi tapi diam2 jer lah ..takyah nak jaja kisah sana sini...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerflyers replied at 27-11-2021 08:15 AM
Org berbudi kita berbahasa..org menyundal kita?........aku tak pikir ko terprovoke kheunz?

Kahkah ...

Masalahnya, aku tak pernah bother pon pasal ngkau. Yang ngkau sebok menyundal carik pasal dengan aku tu, mengapa? Terkejor2 setiap thread? Sendawa la ko banyak2 Manak. Selagi masih hidop masih mampo sendawa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69521 Replies : 1933
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 59 Replies : 19
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 3550 Replies : 107
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.110856 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list