CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang pregnant pun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:56 PM | Show all posts

setahu aku yg tak boleh minum air gas masa dlm pantang lepas beranak

masa pregnant tak jadi masaalah cuma tak bagus  bcos bnyk gula. Orang yg tak peknen pun tak elok minum air gas
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:57 PM | Show all posts
naina replied at 26-11-2021 08:53 PM
Maybe la tak pregnant
Kalau ya mesti dia tolak utk minum. Just promot je

confirm pregnant

dah tiga bulan lebih
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 26-11-2021 08:16 PM
Dia kurus betul lepas kawin macam hilang seri pun ada. Ada masalah ke?

Nampak macam dia xbaper suka dgn pilihan parents dia ......

Masa wedding kan byk adegan tepis tepis ..
And laki dia pandang mira macam nak tembus masa hari nikah tu ...

Kot yer pon dah nak nikah kannn
Tapi lepas kawen dia nampak ok

Tapi tak tahu la ....


Nak paksa perasaan kat org yg kita takde apa rasa ni bukan easy ... Nak nak lagi dah jadi laki bini yg sah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:07 AM

............
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-11-2021 05:13 PM
Eeee basicnya muka! Sembam macam orang kerja kilang yg ambik OT sebab nak kumpul duit beli handphone ...

Hahaahaha.always baca senapas jd semput. Hahaahahag
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang dr dulu x faham apa yg lawa sgt si muka asas ni. Cengkung ala nenek2. Kalo kat korea confirmed kene buat surgery gini punya asas kah2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 26-11-2021 11:15 PM
Nampak macam dia xbaper suka dgn pilihan parents dia ......

Masa wedding kan byk adegan tepis tep ...

Xkan hati kat abg wemy kutttts ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 26-11-2021 11:15 PM
Nampak macam dia xbaper suka dgn pilihan parents dia ......

Masa wedding kan byk adegan tepis tep ...

Ke abg adi yg sheols feeelingsss gedikss ssgt berduet lagu hindi. Asas..asas
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:58 PM | Show all posts
Tak pregnant pun....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yang kata confirm ada yang kata tak. Mana2 la
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Miwa belajar dari jahlop ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 26-11-2021 07:35 PM
Boleh ke pregnant tapi minum air gas..btw beribu2 tania dik miqha... Mohon selamanya berehat dari du ...

kalau tgk video tu. dia x minum pun. acah2 jeee.
tp sbb duta kan. kene la buat video gak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 26-11-2021 11:47 PM
Memang dr dulu x faham apa yg lawa sgt si muka asas ni. Cengkung ala nenek2. Kalo kat korea confirme ...

kenapa korang gelar dia si basic/muka asas ekkkk? g ade kisah keee
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
OyenLemas replied at 27-11-2021 01:38 AM
kalau tgk video tu. dia x minum pun. acah2 jeee.
tp sbb duta kan. kene la buat video gak.

Tetiba teringat cite di sabalik baju kat netflix..dia ada berlakon juga..

dalam citer tu juliana evans jadi influencer yang pregnant..langsung taknak ‘bersiap’..jadi ‘muka’ untuk beberapa produk tapi kena tarik balik sebab buat video ala kadar..penaja tak puas hati..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo btol tahniah. Lepas ni takyah dh laa amek job blakon. Hazabbb den tgok kekayuan ko blakon kt tb.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-11-2021 10:57 PM
confirm pregnant

dah tiga bulan lebih

Waaa tahniah laaa
Dia macam tak cukup HB je pucat lesu
Sumber mana chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku speku dia jadi kurus cengkung sbb alahan teruk.. so happy kalau dia pregnant.. btw.. aku xrasa dia minum byk air tu.. tgk dlm botol tu xbergerak pon airnya.. just letak kat hujung bibir sikit je or seteguk 2
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
muka nenek2...tu je nk komen
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:01 AM | Show all posts
naina replied at 27-11-2021 06:07 AM
Waaa tahniah laaa
Dia macam tak cukup HB je pucat lesu
Sumber mana chuolsss

fmly tok uban
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 10:12 AM GMT+8 , Processed in 2.750457 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list