CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 01:38 AM | Show all posts
Duriand24 replied at 26-11-2021 11:48 PM
Xkan hati kat abg wemy kutttts ahaks

Klau iol jdi dia & dh brlakon hri2 dgn Bam Wemy, sdikit sbanyak hti tu ada trtuju kat Bam Wemy.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat sgt mata netizens
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Marah sungguh Kurex
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 01:32 AM
Pemenat2 je tu hahahaha, kan Mulayu Meleis ni pling suka psl khwin awl scepat mungkin pstu shari l ...

Haha
Kan.
Penat tgok pemenat2 nie.
Dah bior lah mengandung pn kan berlaki..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 28-11-2021 01:37 AM
Mungkin sbb dlu dia sllu pkai makeup & then suka buat aksi2 yg cute2, tu yg jdi idaman org rmai.

adik ipar i suka beno dgn miwa ni. part bby syg tu ehh kemain suke die cerita dgn i. i ni bila tengok je vid tu alamakkk aihhh gedik kot da la brtudung. tang mane comel tah. pelik2 stndard citarasa bdk2 zmn skg
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 26-11-2021 11:15 PM
Nampak macam dia xbaper suka dgn pilihan parents dia ......

Masa wedding kan byk adegan tepis tep ...

Ooo ada scene tepis menepis ke?? Iols baru tahu. Ingat laki tu pilihan mira !! Hahaha jadi siapakah pilihan mira waktu itu? Abang wemy ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:31 AM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 26-11-2021 03:52 PM
Jenuh aku tilik.. tang mana babybump nye? Netizen ni semua retis yg dh berlaki wajib nk kne telek pe ...

Adeaku,  Kan nitijen ni pelik3 lah dorang . Puas aku telek , tak nampk pun babybump tu.. adoiiiyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:52 AM | Show all posts
yeke dah nampak bby bump. meols tak rasa dia ni pegnen sbb dia slalu update psl period pain n selalu tanya cara nk kurangkan sakit masa period. yg perasan sheols makin kurus ade laa. klu btol pregnant alhamdulilah tp bby bump tu mcm jauh sgt klu pregnant pon maybe baru lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 30-11-2021 02:06 AM
bukan_ustazah replied at 29-11-2021 09:28 AM
Ooo ada scene tepis menepis ke?? Iols baru tahu. Ingat laki tu pilihan mira !! Hahaha jadi siapaka ...


Heard that someone really heartbroken with news mira got hitched to emir ..

Uhuhu.. but how true is the rumours
Tuan punya badan je yg tau ...

Pompuan tak suka laki main tarik tali ..
Gentleman like emir definitely win her .. in many situations


#bukanwemy
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lah mira kalau betul.aku harap mira kau bagi lah laki kau ni buat rambut colour apa yang patut jangan lah kasi buruk dengan uban rambut yang nampak tu sampai aku terkdang confius dia dengan pakcik pelakon yang mike selalu ambil berlakon drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 29-11-2021 12:43 PM
Heard that someone really heartbroken with news mira got hitched to emir ..

Uhuhu.. bit how true ...

Emir ni mmg kerjanya tacle retis.sblm Tu Lisa n lofa .pastu dia rajin menempel kat if Kan haha DPT la miwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2021 10:48 AM
baru je tgk sesi parlimen kt tv1 smlm
mastura kole kangsar tu kene tembak dgn MP lain sbb t ...

Ya ampun apa kena makcik mas ni make up mata macam kena tumbuk laki? Dia ingat lawa keee
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 29-11-2021 11:58 PM
Emir ni mmg kerjanya tacle retis.sblm Tu Lisa n lofa .pastu dia rajin menempel kat if Kan haha DPT ...

Tu laaa ...
Last last mira yg kalah dgn emir ni ...

Mira can get someone better like BIL dia (husband ain) ....

Ntah laaa dah jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:27 AM | Show all posts
dah dia berlaki... kalau dia dara bujang tetibe preknen serupa maryam a.s. tu yelah keajaiban.. netizen pun... nak kata bosan pkp dah mula masuk kerja dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Puas aku telek takda pun bump nya… netizen komen ni lobenak ke?sbb gigih nau nak miwa ni preggy
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:32 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 10:33 AM
btw acik2 yang komen kat ig tu dah sah2 sheolss minum air gas tu maksudnya tak mengandung lagi lah.. ...

Tak boleh ke minum waktu preggy? Kalau setakat seteguk gitu boleh je kot.

Mak iols dulu waktu preggykan ai memang air gas je yg boleh masuk tekak katanya.. Padanlah ai berangin semacam je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:40 AM | Show all posts
mata ku tak nampak pun baby bump ...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:15 PM | Show all posts
pregnant minum air karbonat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:55 AM | Show all posts
cubajaya replied at 27-11-2021 03:58 PM
Boleh je... Klu muntah teruk, doctor suggest je minum 100 plus asalkan jgn berlebihan.. Elakkan de ...

orait, tengkiu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:12 PM | Show all posts
yondu replied at 29-11-2021 01:29 AM
adik ipar i suka beno dgn miwa ni. part bby syg tu ehh kemain suke die cerita dgn i. i ni bila ten ...

Adik ipar uol tu konfem dh trmsuk dlm golongan suka pompuan brtudung tpi suka buat aksi2 cute. Gedik xpe aslkn brtudung kekdahnya hahahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 48986 Replies : 1729
P. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Malaysian Real Book' compiles music for the masses
sharlenetexasP. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Ma
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier di McDonald's
Uqbah008Bina Karier di McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 126 Replies : 3
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35201 Replies : 596
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 25621 Replies : 210



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 10:18 PM GMT+8 , Processed in 0.084822 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list