CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu benar tahniah
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:33 PM | Show all posts
btw acik2 yang komen kat ig tu dah sah2 sheolss minum air gas tu maksudnya tak mengandung lagi lah.... aduhai takkan tu pun tak tau yihhhh... tengok satu2 profile nanti yihhhhh... iq 2 digit ke bawah jah... harap2 meta tolong buat terms n condition baru.... sape iq 2 digit ke bawah tidak di benarkan main ig atau fb... elok buat satu platform media social untuk acik2 tak habis sekolah... biar deorang pdpr di situ.. kurang2 boleh dapat ilmu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Good.
Boleh ke kuburan donya seni yang lagho dan basic boleh forever masuk gua jaga family
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul tahniah. I doakan moga dipermudahkan sehingga lah melahirkan baby. Kalau tak betul, i doakan juga moga Allah kurniakan zuriat soon.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:16 PM | Show all posts
muka basic lembam eyebag berkati, letih berjaga malam dengan dark circle, cengkung macam ni pun boleh amik jadi duta minuman aktif......butooo...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:24 PM | Show all posts
dudaberhias: Iols pun gigih la menilik mana babybump, rhopernnyaaa nampak baby yang beruban yang si asas panggil baby sayang tu ....Bawak2 la laki hang tu ke yun n ...



hahaaaa baby tok uban ni dia panggil boo..konon nk sweet tp boo ni org bg kat benda org xsuka je basic oii

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
preggy rasanya. my fren jumpa dia kat pcmc after check up kalau tak silap. ni dlm a month ago
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke pregnant tapi minum air gas..btw beribu2 tania dik miqha... Mohon selamanya berehat dari dunia seni. Sebab ko ada dalam sabalik baju akak jadi malas nak tengok cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2021 05:52 PM
Pregnant tapi promot minuman bergas siap minum. Ayya



Ada conflict of interest keww org yg pregnant tidak boleh meraih sumber rezeki?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kurus betul lepas kawin macam hilang seri pun ada. Ada masalah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
stingermount replied at 26-11-2021 07:52 PM
Ada conflict of interest keww org yg pregnant tidak boleh meraih sumber rezeki?

Tapi dia minum..which is tak eloklah
Selain gula tinggi. Bole reput tulang
Dahla kurus je tengok macam xcukup zat
Lagi2 awal preggy. Janin sedang terbentuk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2021 08:38 PM
Tapi dia minum..which is tak eloklah
Selain gula tinggi. Bole reput tulang
Dahla kurus je tengok m ...

And to think that it's her first pregnancy, that she wants to be oblivious of things yg boleh memudaratkheun dirinya serta kandungannya(if she is really pregnant)?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
stingermount replied at 26-11-2021 08:49 PM
And to think that it's her first pregnancy, that she wants to be oblivious of things yg boleh memu ...

Maybe la tak pregnant
Kalau ya mesti dia tolak utk minum. Just promot je
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:17 PM | Show all posts
Kalau betul, alhamdulillah.  Tahniah Mira dan husband.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:18 PM | Show all posts
tahniah...
pregnant tak voley minum 100plus ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas kawin terus ke dasar tasik biru dia.. selamat mengandung yaah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 09:18 PM
tahniah...
pregnant tak voley minum 100plus ka?

Boyfriend belum ada dah nak tanya pasal pregnancy....?

'Aurat' kemaluan iteww mana tonot?

Cuba tunjukkhen nilai nilai ketimuran peradaban seorang gadis sunti iteww sikit....

Berat sangat keww? Kursus rumahtangga takmo pergi...dah nak bucu bucu hari pernikahan baru nak pi ambik crash course...ni pasal ngandung ngernyam ko kheunz?


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I speku die mmg pregnant.. Tgok dlm IG pun mcm bnyk gmbr muka je. Biras ngn adik ipar die yg kawen awal tahun aritu pun mcm dh dpt baby. Tgok IG mertua dia lah. Die mgkin laydown sikit sebab biras die lg sorg blum ade rezeki lagi . Saje speku sbb tgk situasi family boo die tu lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 26-11-2021 08:16 PM
Dia kurus betul lepas kawin macam hilang seri pun ada. Ada masalah ke?

masalah kesenakan maybe.., kihkihh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen duda dgn kurex[em:3:][em:3:]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35159 Replies : 590
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 6 Replies : 1
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 47373 Replies : 1699
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 3082 Replies : 67
Bina Karier d Mcdonald's
Uqbah008Bina Karier d Mcdonald's
Views : 18 Replies : 1
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina karier d McDonald's
Uqbah008Bina karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel
sharlenetexasLelaki suntik otot punggung meninggal du
Views : 1857 Replies : 44



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:17 PM GMT+8 , Processed in 0.089250 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list