CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 16030|Reply: 111

Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 03:41 PM | Show all posts |Read mode
Lama tak dengar cerita Mira Filzah, sengajalah jenguk ke Instagramnya.


Apa yang menarik perhatian adalah satu video yang memaparkan Mira sedang mempromosikan produk minuman.




Foto: IG




Di ruangan komen, ramai yang perasan sesuatu yang lain pada pelakon ini.


Ramai yang nampak baby bump katanya. Eh betul ke ni?




  



Masing-masinglah mengucapkan tahniah pada Mira.


Setakat ini tak ada pula Mira balas komen untuk mengiyakan atau menafikannya.





Dah Nampak Baby Bump, Ramai Ucap Tahniah- Mira Filzah Hamil?












Kalau betul syukur, kalau belum lagi sama-samalah kita doakan.


Sekarang ini memang musim artis kunci mulut tentang kehamilan. Masing-masing nak buat kejutan agaknya, tak gitu? -CARI

  
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:49 PM | Show all posts
oo pregnant ke.. tahniah.. patut la makin kurus n pucat.. morning sickness agaknya.. atau whole day sickness..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh aku tilik.. tang mana babybump nye? Netizen ni semua retis yg dh berlaki wajib nk kne telek perut dorg ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:56 PM | Show all posts
Alahai kepocinya dorang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata ku terhijab ke pasal tak nampak so-called babybump nie?

Takde isu pun kalo dia preggy pasal dah ada somi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:18 PM | Show all posts
kenapa mata iols tak nampak. ke mata iols dah jadi kero
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:20 PM | Show all posts
ade ke baby bumpnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun gigih la menilik mana babybump, rhopernnyaaa nampak baby yang beruban yang si asas panggil baby sayang tu ....

Bawak2 la laki hang tu ke yun nam hair care muka asas ooii....  Kalau tak mampu sebab sibuk nak uruskan bayar duit pekerja bagitahu je... Akak ada 1x voucher percuma untuk yun nam hair care.

Somi heshe ni bukannya perlukan perhatian dan publisiti tapi memerlukan free consultation at yun nam hair care.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Terhijab habis mata iols.
X nampak apa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
X nampak pun nertizen ni bodoh ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sudahnya rata2 poremer dok usha perut mira nk tgk baby bum
Klu yea tahniah klu bkn usaha lg
igt usaha tangga kejayaan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah basic baby otw
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:03 PM | Show all posts
tahniah kalau betul.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:10 PM | Show all posts
betul...dia peknen

ok next
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeee basicnya muka! Sembam macam orang kerja kilang yg ambik OT sebab nak kumpul duit beli handphone baru. Nampak busuk!
Terpaksa acah sopan sebab tau muka tak boleh pergi jauh. Terpaksa jadi hipokrit demi menutup ketuaan wajah!
Acah comel padahal muka tersangat basic & mampu didapati di pasar2 basah yg dimonopoli PATI!
Takde gred, tak berbakat. Dah la tak pandai berlakon, kau pergi ajar kayu jiwai watak. Kayu pun tak nak pandang muka kau, konon kau suruh tengok muka kau baru boleh datang jiwa tu padahal kayu tu nak termuntah tengok muka tak cukup tido nan basic tu!
Yang minat kau pun jenis yg hipokrit, sembang agama bila tengok pompuan lain tak pakai tudung, padahal bergetar mutiara korsani nak busuk hanyir bila nampak jantan. Yang jantan pulak dari kalangan jantan gila sex!
Kalau betul baby bump, tahniah & jangan muncul lagi dalam industry seni hiburan ni! Kata ritu nak berhenti berlakon, mengaca tapi tetap ada muka kau dekat drama sampai maikel ang tu! Ke nak support laki bayarkan gaji staf??

Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:28 PM | Show all posts
kalau betul pregnant, tahniah mira and husband. patutlah makin cengkung..dah ghuper skeleton bergerak dah i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
meleis ni beria suruh org tutup aurat bagai. tapi lepastu sibuk menilik body org
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pregnant tapi promot minuman bergas siap minum. Ayya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats. Morning sickness teruk ke. Sebab nampak mcm orang sakit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.098179 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list