CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Ramai Artis Bengang, Ini Bukti Stesen Penyiaran Hanya Mahu Pelakon 1 Juta Pengikut!

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 26-11-2021 03:42 PM
Gong Yoo xde IG pong.

Production company owners nih mesti stok2 polower tegar tokvida toklip nekta  ...

Tau tkpe.kebykkn pelakon korea mne ada ig
Dorng tk nk share sgt dorng punye private life
Tp elok je dpat job.Bila berlakon drama filem,slalu nye msti wow cth train to busan dgn goblin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:26 AM | Show all posts
stesen tv tak leh pikir ke..pengikut berjuta bukan sebab utama penonton tunggu depan tv..aku bagi contoh drama Tahyul kat tv3..walau dalam tu berderet pelakon muda yg pengikut ramai..tapi rata2 dalam komen youtube aku tgk orang tunggu scene fauziah latiff dgn yg bawak watak mak awa tu jer..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:52 AM | Show all posts
baik layan documentary kat Netflix
filem Melayu yg aku tengok yg ada Fazura je pun
& kumpulan Scenario dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa stesyen TV xlah bodo sgt, faktor pemilihan pelakon 1juta followers tu rasanya sbb banyak pilihan kot...kalau setakat watak camtu nak ambik pelakon yg acah² deep pastu followers sendu, baiklah ambik bbnu sejotha followers. Lagipun cerita mega holding je pun....btw aku suka tengok cerita mega holding nie [em:3:] [em:3:] dah kenapa stress dari kerja pastu pulang rumah nak smbg tengok drama/filem yg menambahkan stress lagi [em:7:]
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama Mr Bibik lakonan Zara zya dan syarul ridwan kat IQIYI tu best.. Tp x sesuai la watak dgn umur.. Kertu.. Watak tu patut dpt kat pelakon bawah 30an.zara kertu, syarul plak ayoo muka x rata.
.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke nk tgk kalu Sh amani jd heroin? Eww..

Btw Cik B mmg x boleh berlakon... Tlg berambus.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
coconico replied at 26-11-2021 08:41 PM
Pengarah propose tukar pelakon sebab pelakon tak perform, pengarah lak yang kena tukar

Wah. Industri is getting more absurd than before.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:50 PM | Show all posts
Edited by ketipongtipah at 28-11-2021 07:25 PM
Nozot replied at 27-11-2021 05:33 PM
Yang so called A lister nie, terutama lelaki sangat kepam dengan tak jaga badan, rambut berminyak-mi ...

Budget untuk mua mua cipot kot acik.
Koser lah theyols pun nak touch up selalu..
Baik ketik2 Grindr habis shoot...onz sajor.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 05:47 PM
macam pelik je penyiar masih nak pelakon sekian2... ada pakai kabel ke ni kaka
iols nak pit ...

Apasal nauzubillah? Alhamdulilah la..masyukkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 28-11-2021 07:13 PM
Apasal nauzubillah? Alhamdulilah la..masyukkkk.

Ha'ah la kaka, ye tak ye kannn... Lagi masyukkk, kerja pun takyah susah2 nak jadi pelakon kena hadap cuaca peluh2... Setakat layan atok2 dan pepakcik2 pensel 2b jah... Sesambil melambung sesambil baca novel pun bolehhh agittewww..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Stesen penyiaran dgn kebodohan berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampos korang lah Kesah plk aku.
Padan muka semua. Hadap sgt nk jadi retis, kau bergasaklah sesama sendiri Anak seni konon
Bullshit!!! Kata netizen yg haram nak tgk drama dan filem2 sampah Malaya, lakonan retis followers 1j atau 100
#layanCeritaOrgPutihKatNetflixLagiAdaPekdah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
industry kita ni mmg gini sekrg ek
kt jepun tu elok aje pelakon yg xde ig berlakon drama dan film
kaka tgk juga drama melayu klu ms tu terbuka dan akan tukar channel bila tgk muka pelakon pun x kenal, time rajin gugel ler nk taw saper tp ttp juga tukar channel
kaka lbh layan anime dan drama cina aje jd utk retis yg dipinggirkan sbb kurang followers good luck ler
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
A lister ke tu?? Pelakon2 kat malaysia ni yg perasan diri sendiri A lister...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 28-11-2021 05:32 AM
Ada ke nk tgk kalu Sh amani jd heroin? Eww..

Btw Cik B mmg x boleh berlakon... Tlg berambus.

Emil emilda
Rona roni makaroni
Sindarela
Bergandingan pulak ngan bront palarae
Drama ni dulu famous dik
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sampai skarang tak boleh hadam tengok filem ROH watak nam ron merangkak2 dalam hutan

Ingatkan watak hantu deep sangat sampai merangkak, rupanya manusia biasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boikot jer lah kalau followers sejuta lebih tapi lakonan kayu. Yang masih gigih menonton tu apahal. Kadang aku tak faham peminat2 drama filem kat Malaysia ni...buat apalah masih support cerita2 n pelakon yg tak de quality.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgok netflix atau viu lagi baguss.. byk gk yg ada kualiti luar kotak.. cume xtahan streaming ni byk giler mencarut.. susah nk tgk dpn anak2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68986 Replies : 1919
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.078756 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list