CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Ramai Artis Bengang, Ini Bukti Stesen Penyiaran Hanya Mahu Pelakon 1 Juta Pengikut!

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 03:12 PM
heyy choiii!!! producer tersangkak mana suruh focus 1m followers tu?

iols bukan nak kecam or marah  ...

Kan kaka

Followers 10juta tp berlakon cm batang lemang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 27-11-2021 12:32 AM
Kalau cerita melayu, kalau tak RTM, aku tengok kat Netflix je. Penat tau tengok drama Megah Holding, ...

Sbb mase tu kt astro kot hahaha
Xde feel
Masok netflix feel die lain sket.
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:55 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 27-11-2021 06:52 AM
Give up dgn politicians and retis2 msia. Tunggu masa nak cabut dari msia.

Nak hijrah mana?
Negera atas angin
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 27-11-2021 02:49 PM
Sbb mase tu kt astro kot hahaha
Xde feel
Masok netflix feel die lain sket.

Oo Astro ke? Aku ingat kat wayang. Aku takdak Astro hahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 27-11-2021 03:15 PM
Oo Astro ke? Aku ingat kat wayang. Aku takdak Astro hahha

Aku pn xdak. Hahaha
Main ckp je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-11-2021 02:37 PM
pernah nampak tak komen2 karatz retis fefeling ‘A lister’ ni? funneh yach tgk komen masing2 yeye ...

Ade karatz ke "A lister" fefeling ni? Masalahnye dorang ni acah deep sgt.. nak storyline yg luar biasa.. tp dorang lupa penonton setia kat rumah tu acik2 yg dah pencen, mata rabun, pekak mana mahu layan citer deep gitu.. acik2 tu nak yg simple mudah hadam.. x salah pon kalau pengarah/stesen tv nak pilih pelakon.. sape je nak rugi

Cuba jd mcm siti saleha tu.. jenis diam buat keje.. drama megah holding,drama acik bawang semua la dia sapu



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni demand dari penaja atau syarikat yg nk letak iklan... Hahaha... Sbb tu stesen tvpon tersepit... Producer lagi la... Sampai kat pengarah sakit kepala terussss... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Die mcm circle la..
Masing2x win2x situation.. Cume pengarah jela kene hadap pelakon xde bakat... Pening depa...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Naskhah jalan crite mcm jilake.. Ko bg plak kat pelakon xde bakat jd heo n heroin... Pulak tu hero heroin pakat semue yg dh kahwin... Esp yg hero... Lepastu bibir hitam... Mata sembab.. Ermm baik terjun ja
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 27-11-2021 04:03 PM
Ade karatz ke "A lister" fefeling ni? Masalahnye dorang ni acah deep sgt.. nak storyline yg luar b ...

iols rasa yang komen2 tu dari bbnu kt tiktok, twider. konon2 cite malaysia dorg akan layan kalau geng2 ni je yg belakon. haaa gitew… hakikatnya kutipan rendah, rating rendah jgk. dah mcm syok sendiri. pastu kata rakyat tak reti menilai, menghargai seni dorg. kekeke..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 27-11-2021 05:50 PM

Yang so called A lister nie, terutama lelaki sangat kepam dengan tak jaga badan, rambut berminyak-minyak...tu belum kulit muka minyak berlumuh, tengok pun tak ada selera.. Nak jadi A lister selain bakat , rupa fizikal kena jaga walaupun tak handsome..ko tak merokok..eat healthily, segar nampak kulit tu n rambut tu.  nie tak dah lah rupa tak ada, bibir lebam, muka berminyak n kusam ...rambut tu tak tahu nak cakaplah semua sama setiap drama atau filem..

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 27-11-2021 04:52 PM
iols rasa yang komen2 tu dari bbnu kt tiktok, twider. konon2 cite malaysia dorg akan layan kalau g ...

Kalau geng2 tiktok twider yg komen mcm tu baik xyah ikut.. mcm la berseni deep sgt masing2.. agknye main tiktok tu seni? Ade masa ke dorang nak layan drama2 ni

Kosser la "A lister" terpaling ni

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:42 PM | Show all posts
Fly_over replied at 27-11-2021 02:37 PM
pernah nampak tak komen2 karatz retis fefeling ‘A lister’ ni? funneh yach tgk komen masing2 yeye ...

kehkehkehkeh betul tuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 27-11-2021 04:03 PM
Ade karatz ke "A lister" fefeling ni? Masalahnye dorang ni acah deep sgt.. nak storyline yg luar b ...

Somehow walaopn pahit komen u mmg btol

Kite punye penonton cite drama2 cinta nk yg light2 je.
Sekadar hiburan.
Masih xramai lg audiences tok independence  film@movie yg angkat tema berat cm dieorg nak.

What to do kan..
Kne ade outlet sendri mcm netflix tu bole la klo nk supply cite cmtu.

Klo astro tv3 rtm masih lg ramai penonton drama kawen paksa dgn bibik dan sebagainya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang nam ron share tu adalah requirement stesen tv. Kan tulis kat dlm kurungan tu utk tanya dulu cast (yg follower lebih 1 juta tu) kalau berminat sebelum hantar proposal.

Memang betul pun stesen tv skrg ni punya syarat mcm tu. Hujung2 yang berlakon tu semua kayu. Kat ig ko bukan berlakon, dok pose2 menari-nari je. Bongok juga stesen tv ni semata nk yg ramai follower.

Tujuannya utk iklan dan crowd pulling. Ko rasa follower instafamous tu tgk ke drama dorang? End up memang betul acik2 yang tengok drama kat tv tu pastu mcm ehh dia ni sapa? Tak kenal pun.

Kenapa drama kita masih ditakuk tu? Jgn sembangla korang tak tgk drama melayu. Memang ada yg tak tengok, tapi disebabkan lebih ramai yg tengok, maka masih adalah drama sebegitu. Astro try ubah genre. Tayang scammer, the hotel bagai, tak pergi nyahhh. Sebab tu slot pun pkl 11. Kalau letak prime time lagi sendurinazation.

Orang skrg lebih pd OTT. Layan netflix viu segala. Tapi korang jgn tak caya pulak yg drama melayu tetap trending no 1 kt platform tu.

Ramai je producer hntr proposal yg bagus, tapi stesen tetap konsepnya begitu. Ada juga walaupun bagus tp dek kroni, memang tak dipandang.

Nak buat webseries, producer malaysia ni bukan semuanya berduit. Webseries modal ko dulu, tggulah kalau byk subscribe n view yutube ko tu baru dapatlah hasil. Nak submit kat platform pun kroni jugak. Kalau tak kroni, agent scam ko dulu. Sudahnya terpaksa la ngadap jugak stesen yg nak 1 juta follower tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Shieraijoy follower dia 1 juta plus
Jrg nampak berlakon akak shira tu
Tak nak ambik ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ikut followers jgk kadang2 sbb tgk Mikel ang tu asyik ambik geng die jer walaupun followers X ramai.kena ade kroni or baik ngn producer jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kakuzu replied at 26-11-2021 05:53 PM
dah itu kriteria yang ditetapkan.. kalau taknak follow
boleh buat drama/filem sendiri.. ambik diri s ...

Sapa mael to tel tu? Tak bleh nk decode
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
erami96 replied at 27-11-2021 08:26 PM
Bkn ikut followers jgk kadang2 sbb tgk Mikel ang tu asyik ambik geng die jer walaupun followers X ra ...

production house cyst pun sama. kena kuat kipas mgipas nak jd kroni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 26-11-2021 03:42 PM
Gong Yoo xde IG pong.

Production company owners nih mesti stok2 polower tegar tokvida toklip nekta  ...

Tau tkpe.kebykkn pelakon korea mne ada ig
Dorng tk nk share sgt dorng punye private life
Tp elok je dpat job.Bila berlakon drama filem,slalu nye msti wow cth train to busan dgn goblin.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.108218 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list