CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Ramai Artis Bengang, Ini Bukti Stesen Penyiaran Hanya Mahu Pelakon 1 Juta Pengikut!

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 26-11-2021 08:28 PM
i rasa hero heroin je kot yg kena at least 1m followers

takkan la watak tukang kebun pun nak 1 juta ...

Nasib baik laaa pacit latif borgiba dah takde
Kalo tak, cemana laaaa heshe nak ambik job belakon
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon2 senior yg berbakat boleh start beli tolowers hantu.. rajin2 buat tiktok. Sekian.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:19 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 09:53 PM
Nasib baik laaa pacit latif borgiba dah takde
Kalo tak, cemana laaaa heshe nak ambik job belakon ...

kannnnn
i rasa  bukan utk semua kategori watak
maybe utk watak2 utama saja ...

ikut logik nya laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ye ye la tu..ntah2 korang kena rejek sbb bajet bagus
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 26-11-2021 07:51 PM
Kriteria tololwers 1m tu bukan utk tarik penonton
Lebih pada utk tarik pengiklan
Hidup mati stesen b ...

Ola sisthurrr
Lama tak menjoyah di sinih
Sisthurrr kena culik dek buniah kah selama menghilang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:46 PM | Show all posts
Baik kembangkan bakat ke luar negara...tapi tula dengan Covid-19 plak....biarlah follower social media yang dok follow sapa2 smpai jd instafamous lps tu dapat berlakon drama sbb ada 1 juta follower....apa lagi stesen TV....perbanyakkan lagi bakat2 mcm tu....dah itu yang senang buat duit kan lol
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:05 AM

...........
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:06 AM
hzln replied at 26-11-2021 07:53 PM
Audiense natam babi apa audiense. Mentang2 skolah tutup dekat 2 tahun dengan akak2 skali jadi bodo m ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cerita melayu, kalau tak RTM, aku tengok kat Netflix je. Penat tau tengok drama Megah Holding, berebut laki, berebut pompuan manjang. Now tengah layan Wanita Terindah. Apasal la aku boleh miss cerita ni dulu. Best
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 26-11-2021 07:51 PM
Kriteria tololwers 1m tu bukan utk tarik penonton
Lebih pada utk tarik pengiklan
Hidup mati stesen b ...

Ini aku setuju!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Give up dgn politicians and retis2 msia. Tunggu masa nak cabut dari msia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin pada mereka, korang pun bukannya berbakat mana

Biasalah tu, kerjaya lain pun macam tu. Bila ko tetiba dah naik tinggi kerja bertahun, tup2 kena buang camtu aje sebab digantikan oleh junior yang takde experience. Remember, you are replaceable.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nabila huda bersepah je job kat TV..drama bertali arus..ni sure geng2 yg xde job tapi salahkan org lain..sh amani tu tersohor ke ...so yesterday oredi...bkn dia dulu nk job filem je kan..kalau mulut memasing atau perangai ntah hapa2 ada ke followers sejuta..pikir la sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:14 AM | Show all posts
mrsbale replied at 26-11-2021 03:42 PM
Gong Yoo xde IG pong.

Production company owners nih mesti stok2 polower tegar tokvida toklip nekta  ...

Then go suggest kat pelakon so called a Lister Malaysia berlakon kat sana ..haha

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:16 AM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 26-11-2021 08:28 PM
i rasa hero heroin je kot yg kena at least 1m followers

takkan la watak tukang kebun pun nak 1 juta ...

Good argument to those yg merempan X tgk konteks..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
wirazam replied at 27-11-2021 07:14 AM
Then go suggest kat pelakon so called a Lister Malaysia berlakon kat sana ..haha

Malaysia ada pelakon A lister meh..
Perasan A lister bersepah la kot


Anyway… mmg the producer’s prerogative lah dia nk amik sapa pon belakon citer dia. Meols cuma rasa kelako je produser2 yg pilih main leads based on no of followers ni.

Pelakon komplen psl produser. Produser komplen psl pelakon. Gitulah industry msia ni smp ajm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu pasal la saripah ros dpt keluar tv..eh bdk tu dlm ig kemain lawa.dlm tv agak gelap jgk hek
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya isu ni. Semua pun salah dan perasan bagus.

Yg pelakon2 yg selalu komen isu macam ni majoritinya suka perasan A-lister, perasan hebat dan terpaling artttttt sangat.
Pastu diorang kan memilih karya2 yg bagus je dan diorang suka pandang rendah kat pelakon2 dan retis2 yg bukan satu geng dgn diorang.
Kalau geng diorang kemain puji melambung2.
Korang dah hebat sangat kan, ha bergabung ramai tulis skrip bagus dan buat drama/movie. Ni meroyan je.
Ke dah ade tapi iols tak tahu

Yg stesen tv pulak kemain letak syarat2 bodoh mcm ni. Mcm jaga sangat kualiti drama yg tayang tu.
Tapi sudahnya ceriter bodoh gak yg banyak...iols tak tahu sangat ceriter2 kat tv skrg sbb dah lama tak tengok. Last follow drama PTD tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 03:12 PM
heyy choiii!!! producer tersangkak mana suruh focus 1m followers tu?

iols bukan nak kecam or marah  ...

Aku tgh imagine cik b jadi heroin drama akasia nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama tk tgk drama melayu. Cuma nak ckp, once upon a time, masa zaman cerekarama tv3 mmg ramai pelakon2 berbakat regardless rupa sbb masa tu drama melayu ni mcm2 kisah. Tapi since drama astro bawa cerita2 berdasarkan novel cinta dgn pelakon2 kayu dan menjadi trend, until today, what to expect.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68986 Replies : 1919
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 08:41 AM GMT+8 , Processed in 0.088158 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list