CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lelaki Di Ipoh Maut Dicekik Sebab Dituduh Curi Pembesar Suara

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 10:09 AM | Show all posts
mana video nya..
nak dengar jugak makcik bawang yang puas hati sangat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:06 AM | Show all posts
hmm..cam sibat..smoga hukuman 302 x payah nak 304 sangat
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:14 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 29-11-2021 02:11 AM
Dulu pun ada kes dekat area masjid dorg telanjangkan sorg budak lelaki remaja yg tak salah dikatqkN  ...

sialnyehhh..btul la manusia skang gila lain maciam


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:31 PM | Show all posts
BlackOpium replied at 27-11-2021 05:22 PM
"....disaksikan oleh orang ramai yang hanya berdiri di sekeliling mangsa tanpa memberi pertolongan.. ...

nampak kat fb gambar penuh, yg berdiri seluar hitam tu pak pulisi?
ada 2 org ek polis kat situ? mcm mana dia boleh konpiden mencekik org tu depan2 polis?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:35 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:38 PM | Show all posts

kisahnya budak OKU tu tak salah lgsung
dasar benih rosak, elok 3-3 ekor kena gantung la

dah la hutang duit org, membunuh plak


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:20 PM | Show all posts
justchu replied at 30-11-2021 12:38 PM
kisahnya budak OKU tu tak salah lgsung
dasar benih rosak, elok 3-3 ekor kena gantung la

ya Allah sedihnyeee...kasihan mu dik dperlakukan dgn kejam...puaka punya babi 3ekor tuh...syurga buatmu dik....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:42 PM | Show all posts
di saat nyawa seseorang ditarik ramai y ketawa gembira...doa aku manusia2 y gelak ketawa mase kau hmpir mati di azab oleh Allah swt di atas muka bumi lg xpayah tunggu akhirat...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:52 PM | Show all posts
bila tgk org lain dlm kesusahan/kesempitan dibawaknya keluar fon dan rakam tp tak bg bantuan apa2...hawauu punya prangai
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:29 PM | Show all posts
Astaghfirullahalazim... mcm mne bole berlaku time org ramai2 tgk tanpa membantu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin ramai org kat Msia ni guna undang2 sendiri sampai mati org.  Yg baru ni kat Tganu, budak2 seret bangsa asing yg pecah masuk rumah sampai mati juga.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman senang sgt org melayu/ islam membunuh ye..dulu jarang dgr kecuali mmg gila
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap tiga2 digantung....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:05 PM | Show all posts
Ni padahnya bila kemarahan mengatasi emosi dan logik...x pasal2 masuk penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
syukur berlaku di  Perak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 30-11-2021 02:36 PM
Makin ramai org kat Msia ni guna undang2 sendiri sampai mati org.  Yg baru ni kat Tganu, budak2 sere ...

Ada thread tak kisah ni? Ios nk baca gak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tiada kata....moga 3 ekor jahanam mati kejung ketakutan sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
justchu replied at 30-11-2021 12:31 PM
nampak kat fb gambar penuh, yg berdiri seluar hitam tu pak pulisi?
ada 2 org ek polis kat situ? mc ...

At least mangsa ada chance untuk selamat kalau ada yang tolong.
Entahlah, dunia serba moden ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:10 PM GMT+8 , Processed in 0.197367 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list