CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lelaki Di Ipoh Maut Dicekik Sebab Dituduh Curi Pembesar Suara

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Lobai2 melaya memang muke  takde nur - cekik org., meracun anjing keja nya. Ni dulu mesti jago sebar pitnah TH dikuasai DAP dlm. Wasap grup masjid dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:29 AM | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 06:56 PM
Besar mana speaker tu
Satu set speaker yg kecik besar tu ke
Atau bluetooth speaker

Kanss iols pn tertanya2 mahai sangat ke speaker ni..berapa ribu beli yg sampai sangup cangkok leher bdk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:34 AM | Show all posts
Yg polis jadi tiang lampu kt situ buat hapa..ko biar bg si gundu tu ikut law jungle..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
angelofish replied at 26-11-2021 06:50 PM
berdasarkan fb.katanya bukan curi..tapi si mati ambik speaker tu sebagai cagaran sebab anak si pembu ...

ceritanya...harap2 hukuman setimpal pada si pembunuh. Suka2 ambik nyawa org. Skrg meringkuk la ko dlm penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 27-11-2021 02:34 AM
Yg polis jadi tiang lampu kt situ buat hapa..ko biar bg si gundu tu ikut law jungle..

Ade dgr tak sore makcik puaka y kata puas ati... Makcik tu pn patut kna angkut jgk, jnis xde hati perut...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:10 AM

............
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by white_musk at 27-11-2021 04:03 PM

Ini teori akak saja, takkan lah mangsa saja2 nak ambil speaker

Suspek yg usia 34 tahun tu mungkin mengadu pada bapanya yang mangsa curi speaker.  

Esoknya yalni hari kejadian, mamgsa datang gerai untuk breakfast. Semasa inilah mangsa disarang



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 28-11-2021 11:45 PM

-Edited-

..............
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 06:56 PM
Besar mana speaker tu
Satu set speaker yg kecik besar tu ke
Atau bluetooth speaker

Ni kalo speaker yg di ambik tuh JBL ke Bose ke yg rega ribu2 kite paham le jugak ko mencekik org tu tak hengat dunia
Bayangkan kalo mamat tuh setakat pegang speaker China mari yg brand tipu2 tuh je, sesia ko mengamuk mcm org hilang akal gitu
Tak pasai2 pencen ko pun kena tarik balik tak ke bodoh namanye
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 27-11-2021 02:19 AM
Yg ni bukti ada,  perbuatan mencekik tu dpt dibuktikan...

Kes agak straight fwrd jadi chance utk ...

Kot tertuduh hire loyer kaki pusing mcm Hisham teh tuh, bukan susah deyols nak twist jadi 304
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga semua pembunuh ke tali gantung
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:46 AM | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 07:44 AM
Pehtu orang lain pun tepuk2 tangan tengok ja mangsa dibunuh live.

Only in Semenanjung.

lebai2 semenanjung lah yang 24/7 titikberatkan makan makanan halal dan sembahyang tunggang tungging sampai dahi jadi hitam. tapi kalau ada peluang nak membuli, terus pegi bunuh takde nak soal siasat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
domestobot replied at 27-11-2021 09:46 AM
lebai2 semenanjung lah yang 24/7 titikberatkan makan makanan halal dan sembahyang tunggang tunggin ...

Haha...gini nak buat hukum hudud.?..kalau lobai setad macam ni yg jadi penguatkuasa, yang ramai2 tgok keliling tu jadi tukang saksi..hmm kirim salam je la.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:22 AM | Show all posts
kotakominami replied at 27-11-2021 10:17 AM
Haha...gini nak buat hukum hudud.?..kalau lobai setad macam ni yg jadi penguatkuasa, yang ramai2 t ...

pada orang camtu hukum hudud tu kalau kena orang lain, dia suka lah. nampak je suspek mencuri terus gi cekik sambil disokong pasukan cheerleaders macam dalam video kes kali ni. tapi kalau kena kat dia, dia kata tu semua fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jahcomel at 27-11-2021 05:06 PM

- Delete -
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2021 07:46 AM
Ni kalo speaker yg di ambik tuh JBL ke Bose ke yg rega ribu2 kite paham le jugak ko mencekik org t ...

Sy nk tngok mkcik babi 2ekor y kata puas ati tuh... Jahat mulut... Angkut jgk 2ekor tu, mak sape lh puaka sgt
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:26 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 27-11-2021 07:46 AM
Ni kalo speaker yg di ambik tuh JBL ke Bose ke yg rega ribu2 kite paham le jugak ko mencekik org t ...

kalau setakat speaker made in China yang "ze blututhse dewaise isse konekteded saksesufulli" je, memang murah la nyawa melayu ni. takde lak sesiapa dalam kumpulan mob ni pegi cekik peladang durian cina yang main amik je tanah orang, beli durian lagi ada lah. nak bagi anak bini merasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sick bastard.. padan muka last2 terbuka cerita anak kau kaki hutang tak reti bayar balik. electric chair please

baru haritu seth rollins kena attack dgn fan masa kat ramp. Atacker tu pula lagi besar dari dia. Dia buat guillotine ja tapi mamat tu still boleh overpower dia. Dia tu pro wrestler pun tak cederakan org.. ni lebai gundu fefeeling the rock nak chokehold orang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 27-11-2021 10:36 AM
Acikgomen replied at 27-11-2021 07:46 AM
Ni kalo speaker yg di ambik tuh JBL ke Bose ke yg rega ribu2 kite paham le jugak ko mencekik org t ...


Acik, portable speaker ni biasanya maksud dia bluetooth speaker kan?
Giler ape munuh OKU pasal speaker china beli kat shopee. Kalau nak lawa sikit beli kat taobao

Blutut speaker bukannye beso, speaker saiz mooncake single yolk tu dah RM40
Netizen demand untuk melihat dan mengadili sendiri desain speaker yg menjadi rebutan tersebut. Kompom sales speaker tu meroket kat shopee
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:56 AM | Show all posts
batmana replied at 25-11-2021 11:13 PM
Tangkap skali semua perakam.org keliling yg tk buat apa2..psl dh mcm subahat bunuh tu..

Ada ke undang undang seperti itu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:25 AM GMT+8 , Processed in 0.099981 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list