CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lelaki Di Ipoh Maut Dicekik Sebab Dituduh Curi Pembesar Suara

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 26-11-2021 06:59 PM
Maksudnya polis pun bersubahat?

Polis tu bakal digantung atas posting segera
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangkap makcik y ckp puas ati tuh... Jahat mulut
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 07:14 PM
Polis tu bakal digantung atas posting segera


Rasanya ditukar ke cawangan lain. Biasa camtu la..hrp2 kena buang keje dan no pencen.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Apahal la nak jadi malaikat maut pulak suka2 nak cabut nyawa orang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 26-11-2021 07:23 PM
Rasanya ditukar ke cawangan lain. Biasa camtu la..hrp2 kena buang keje dan no pencen.

Ya takat salah jugdement dalam kes kena tukar je
Takut kena aim tindakan tatatertib dgn org setempat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:38 PM | Show all posts
Masing2 sibuk merakam smpaikan tiada masa utk membantu mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:41 PM | Show all posts
Bahagian leher jangan main-main. Boleh mati orang.......




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:47 PM | Show all posts
elok la tu pakcik. sekarang kau lah jantan sebenar menegakkan keadilan. pasal speaker pun boleh nak bunuh orang. siap dengan bukti video lagi, memang takpat nak jadi fitnah lagi dah, dah jadi fakta. semoga jadi pocket pussy di penjara nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm Islam pun mana boleh ko buat hukuman sendiri..wajib melalui pemerintah....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 03:56 PM
Dari 302 ujong2 tukar 304 bunuh tanpa niat, penjara 10thn jek
Dah bape byk kes bunuh dlm msia mcmn ...

"yang arif, perayu sesungguhnya tidak mempunyai niat untuk membunuh mangsa sewaktu kejadian. Perayu hanya ingin mengelakkan mangsa daripada melepaskan diri dan perayu tidak menggunakan apa2 senjata pun yang boleh mengancam nyawa mangsa. Perayu sesungguhnya tidak tahu bahawa tindakannya boleh menyebabkan kematian mangsa dan langsung tidak menyangka bahawa mangsa tidak mampu untuk melawan sedemikian sehingga menyebabkan kematiannya. Perayu juga sangat kesal dan insaf dengan perbuatannya serta telah berkelakuan baik semasa dalam tahanan."

gituh iols cuba jadi loyar semasa membuat rayuan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
FitzTzif replied at 26-11-2021 08:22 PM
"yang arif, perayu sesungguhnya tidak mempunyai niat untuk membunuh mangsa sewaktu kejadian. Peray ...


Oooohhh so yinneh lah dia loyer brengsek tertuduh tuh
Baikkkkkk dengan ini acik sumpah chuols mati mata takleh katup

Agitewwwww acik menyambung drama pukoi 7
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
No wonder lah ipoh ada hospital mental
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan ketayap ni Sama level intelek ngan pokcik yg panah anjing sampai 3 panah melekat kat badan...habis Islam la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh tua2 pun ikut hati sgt... Mendapat laaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 26-11-2021 05:00 PM
Flat ney mana yang mencikcurrr tu berator pelanggan kat luor pintu rumah.  Ade cleaner ofis kabo.  S ...

Flat tue meme mcm tue la.. Org ipoh tau.. Anak dtg skolah tanya stajah, apa, hukum ibu hisap ko*e bapak.. Ko ghase keadaan kawasan mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:56 PM | Show all posts
hmmm, tertekan lah kedua2 Carotid Sinus dia.. matilah gitu sebab ini adalah chokehold
mungkin jugak asphyxiation malah jika dia really apply pressure, boleh patah cartilage trachea org itu
ini macam k302
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaya ni kalau takde india ngn cina dah lama jadi cam  afganistan/pakistan..bukti dah byk,cthnya kes ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:57 PM | Show all posts
Ni dah mcm negara pprt, org awam blh buat hukum rimba, melayu gebgster port kampong dusun mcm ni lahhh…merengkokk ko dom penjara biar kena cövid himpit2
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mslhnya..betul ke dia mencuri?atau sekadar hearsay atau telahan bomoh? Masyarakat kita ni suka membabibuta. Percaya sgt kata2 org tanpa usul periksa. Semoga lekat 302 pd dorg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 03:56 PM
Dari 302 ujong2 tukar 304 bunuh tanpa niat, penjara 10thn jek
Dah bape byk kes bunuh dlm msia mcmn ...

Yg ni bukti ada,  perbuatan mencekik tu dpt dibuktikan...

Kes agak straight fwrd jadi chance utk lekat 302 penal code mcm tinggi ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.087573 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list