CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lelaki Di Ipoh Maut Dicekik Sebab Dituduh Curi Pembesar Suara

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AJK masjid & surau memang lahanat perangainya. Sebab tu aku tak kan sedekah dekat mana2 masjid & surau sangkak. Hujung2 duit derma tu masuk poket ajk. Paling hina buat beli speaker & PA system baru. dah la ajk masjid surau setakat tau kuatkan perlahankan volume speaker & termasuk volume speaker hp bila tengok porno. Lehnat punya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka pakcik anak beranak. Masuk dalam apa pun tak dapat. Buat malu keluarga je dah tua pun takdak otak. Dah la disyaki & sedia maklum pulak orang tu oku.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 26-11-2021 05:00 PM
Flat ney mana yang mencikcurrr tu berator pelanggan kat luor pintu rumah.  Ade cleaner ofis kabo.  S ...

jgn ko plak salah seorangnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:36 PM | Show all posts
dah ada video
polis pun ada tgok tgh mencekik
abislaa


nak lepas camna
kalau takde saksi video leh ler nak kata fitnah dan lepas

ni kalau lepas aku tak tau la nak cakap apa lg
peguam bela bayar ratus2 ribu pun tak leh nak lepaskan
just boleh charge tiada nait yg bawak hukuman penjara 20 tahun
tu pun kena bayar ratus2 ribu kat lawyer

kalau mangsa ngandungkan anak kau pastu lari taknak tanggungjawab and then kau jumpa dan kau serang okey lah lg kau cekik dia

ni just sebb speaker yg murah tu je pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:56 PM | Show all posts
Padanlah muka. Ni mesti yang jenis, aku lanyak kau dulu sebelum apa-apa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:57 PM | Show all posts
ape yg penting rakam, boleh upload kat tik tok ....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak dah kata tempoh hari.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un. How low our nowadays
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya mangsa dah pasti mati syahid, pesakit mental, buat sesuatu kerana tak waras.yg  ko nak tunjuk samseng pergi bunuh tu kan dah mendapat..302 atau 304
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lobai yg berkepiah itu pasti bangga dpt berjihad membunuh seorang manusia yg DISYAKI mencuri. Moga shorga buat mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa ko cekik sampai mati?
Belasah ckit2 dahla lepastu Setel balai
Akal kat mana. Ini macam kalau arwah tu betol2 mencuri pun ko tetap kena 302/304. Sebab membunuh. Mahunya OKU tu tak bersalah..hadapkan kau seumur hidup rasa bersalah tu. Buat malu je kopiah atas kepala. Ni kes bajet hero sangatlah ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
abangbikerz replied at 26-11-2021 05:20 PM
jgn ko plak salah seorangnya

Pegi mereput boley tak setan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat kedai makan ke kejadian ni? Siap ada kerusi meja sekali tu... Dah kenapa kau katok dia sampai meninggal? Dapat tangkap sudah la..hantar balai. Kau nak tunjuk hebat last2 meringkuk..ajeee bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
berdasarkan fb.katanya bukan curi..tapi si mati ambik speaker tu sebagai cagaran sebab anak si pembunuh tak bayar hutang.anak pembunuh pulak reka cerita speaker dia kena curik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
angelofish replied at 26-11-2021 06:50 PM
berdasarkan fb.katanya bukan curi..tapi si mati ambik speaker tu sebagai cagaran sebab anak si pembu ...

Besar mana speaker tu
Satu set speaker yg kecik besar tu ke
Atau bluetooth speaker

Aiseh nak tau saiz speaker pulok
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:59 PM | Show all posts
Kalaulah arwah tak bersalah, tanggunglah azab berganda2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 26-11-2021 05:36 PM
dah ada video
polis pun ada tgok tgh mencekik
abislaa

Maksudnya polis pun bersubahat?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:02 PM | Show all posts
tak tahu nak kata apa... yang sekeliing pun tak reti nak leraikan..


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:08 PM | Show all posts
pastu ada la attention ho pegi menjustifikasikan kes ni kat twitterland... kunun org tak tahu cerita sebeneeerr
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 26-11-2021 06:37 PM
Pegi mereput boley tak setan?

marah membara nampak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 59779 Replies : 1957
Safe OLM to PST Exporter for Mac
saino7Safe OLM to PST Exporter for Mac
Views : 43 Replies : 1
Microsoft OST to PST Converter
saino7Microsoft OST to PST Converter
Views : 46 Replies : 1
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 2509 Replies : 50
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52662 Replies : 368
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50182 Replies : 1159
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 2032 Replies : 49
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5417 Replies : 87
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2677 Replies : 92



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.072285 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list