CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Penunggang Motosikal Terbabas, Tengok Penjual Penkek Masak Dedah Dada

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 26-11-2021 11:17 AM
ni orang2 mcm ko la buat kan boss aku human error

ada sekali diroagn project buat sesuatu,  ...

Hehehe smart move. Memang ramai je lelaki meleis lemah bila berdepan dgn tetek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh kenapa giginya pelik gitu?
Muka cam ponen
Tapi body pompuan sejati
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
tulen ke tu? [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Cun
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kaum sejenis Bam Jad nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:31 AM | Show all posts
Gangguan seksual kepada kaum lelaki dan xde siapa pun yang nak buat laporan polis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:05 PM | Show all posts
Mcm bapok ja...mmg depa tak malu pun tayang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
geng sajat pun diaorg suka
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 26-11-2021 03:17 PM
seksi takpe..freedom katanya..

jangan tutup aurat ja..itu oppression namanya

Kenapa nak kaitkan dgn aurat?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jual penkek ke jual pantat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:43 PM | Show all posts

aiyo...aku menjawab aja dabel stended puak2 lieral yang selalu sokong seksi atas alasan freedom tapi bila tak seksi dicop acik kepam dah dioppress dakyah agama..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 27-11-2021 02:43 PM
aiyo...aku menjawab aja dabel stended puak2 lieral yang selalu sokong seksi atas alasan freedom ta ...

Dalam Islam pun suruh bersederhana dalam semua Hal.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaedah pemasaran yang berkesan pada lelaki jer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
xpanas ke perut dia dgn haba masakan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:52 PM | Show all posts
selain dari marketing cara biasa, cara menipu... taktik yg ni pun dah lama orang pakai utk larikskan bisnes. jual penkek saja saingan besar woo... laki sukalah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat jepun dulu pembace berita pun pakai lebih kurang camni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia pelik. Korang tengok baik2. Dia sengih mcm oku.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:21 PM | Show all posts
Oh my...apelah dosaku..dah ter'search' sudaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:25 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 27-11-2021 07:05 AM
Hehehe smart move. Memang ramai je lelaki meleis lemah bila berdepan dgn tetek.

boss aku bukan meleis, chinese pn ada juga yg gatal...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:54 PM GMT+8 , Processed in 0.078088 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list