CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:03 AM
Antara dia dgn Natasha hudson nikah cerai…sama rekod or Natasha leading…

Lama dh tak dengar natasha hudson..

Ecahhh ni takyah nikah lepas ni.. hidup membujang je sudah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:07 PM | Show all posts
kusangka dua rupanya empat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 26-11-2021 03:48 PM
kawen ni memerlukan byk kesabaran. maybe tak sabar or masing2 ego. aku klu gaduh pon paling lama sem ...

Ni betul.
Tapi meols dah tua2 ni, seminggu tu lama jugak tu
Meols gado harini sehari, besok pagi dah slow talk. Rengsa aih duduk serumah, tapi ada feeling tak best lingers bila gado
Lagipun, nanti anak kesian, taktau apa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
zie_indah replied at 27-11-2021 01:28 PM
Kak cah pas ni kawin ngan duda kekaya sikit..hehee

Nak ke duda kekaya kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen Sgt ..pastu laki dia ngekor je kemana mana .XDA kerja ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:39 AM | Show all posts
Takziah......
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:22 AM | Show all posts
fadz84 replied at 27-11-2021 12:19 PM
Ex laki dia yg 1st tu ada dlm video clip lagu Kasih Kita.

yg tiup saxophone tu kn chuols..hensem org nya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TomyamPuteh at 29-11-2021 10:53 AM

Aku kalau ada bunga2 nk gaduh cepat2 aku bayangkan muka dua dua Mentua aku. Diorg baik Sgt tau. Mak aku selalu ckp  kalau jd apa2 dkt rumah tangga hang, memang jahat hang la
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:31 AM | Show all posts
Carcosa replied at 28-11-2021 11:16 PM
Ni betul.
Tapi meols dah tua2 ni, seminggu tu lama jugak tu
Meols gado harini sehari, besok pag ...

kensss. lagi plak dgn perwatakan dia n laki nya yg boleh dikatakan warak gitu. takde bincang elok2 ke. lg plak perkawinan yg dah bape kali. ptt dah boleh belajar dari kesilapan
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:02 PM | Show all posts
tokchik replied at 28-11-2021 03:39 PM
Masa dgn Rahim ni lh yg each menyasau...Kena bomoh.
Tgh senja berlalri ditgh sawah.

percaya sangat kena bomoh.. entah2 sheols ada narcistic personality disorder with acute bipolar time tu.. dapat kat tabloid melayu, kena bomoh. itu shj lah diagnosisnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 29-11-2021 04:02 PM
percaya sangat kena bomoh.. entah2 sheols ada narcistic personality disorder with acute bipolar ti ...

Yang penting rahim sbc tu handsome sangat. Mcm tak padan dgn kak ecah

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 29-11-2021 10:22 AM
yg tiup saxophone tu kn chuols..hensem org nya..

Haah betul. Plg jelas muka dia dlm Video clip tu minit ke 1:20, pakai baju biru jln dpn Adnan Abu Hassan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Natasha harum.. Dia ni entahlah. Kuat sangat kot bau belacan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:19 PM | Show all posts
TAKZIAH!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:20 PM | Show all posts
Hanya Allah saja yg maha mengetahui apa yg berlaku...bertabahlah. Semuga satu hari nnt Allah akan memberikan sinar kebahagiaan.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 04:22 AM GMT+8 , Processed in 0.073453 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list