CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 27-11-2021 11:16 AM
Tapi yg 1st time hensem kan.tk silap singaporean.org muzik jugak.ni hasil baca tabloid/urtv masa s ...

Ex laki dia yg 1st tu ada dlm video clip lagu Kasih Kita.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak cah pas ni kawin ngan duda kekaya sikit..hehee
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 27-11-2021 03:39 AM
Setakat ni acik Shima Teringin masih kekal di takhta juara kawen banyak kali kan? 5x kawen. Ada lagi ...

Latifah omar kawin 3x
Mariani tu tak pasti berapa kali kawin
Sarimah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kurus pun nk bercerai?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah jumpa dia dengan suami yang sekarang. Husband dia looked friendly masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
5 kali dah dia kawen, 1st dgn rahim, 2nd dirahsiakan dpt anak dia yg sulung tu, 3rd dgn omputeh New Zealander dpt anak kedua, 4th 2010 kawen setahun dgn ahli PAS, 5th thn 2017 dgn yg latest dia cerai ni. Walopun dia bukan dalam kategori lawa, tp jodoh dia ramai..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tikusmontok at 28-11-2021 12:18 AM
salimrock replied at 26-11-2021 12:35 PM
bukan ke dia dah buat pembedahan pendek kan usus, ? so dah kurus la kot?


Eh dah tanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:14 AM | Show all posts
Nenasketum replied at 26-11-2021 02:58 PM
At least Natasha Hudson tu hot walau ting tong

tapi kira acik aisyah ni lagi hebat la sebab walau fizikal camtu, berjaya kawen 5 kali...  ngehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:42 AM | Show all posts
mizruncing replied at 26-11-2021 03:48 PM
kawen ni memerlukan byk kesabaran. maybe tak sabar or masing2 ego. aku klu gaduh pon paling lama sem ...

seingat meols, she mcm xpnh cita in detail psl previous life laki dia yg plg last ni. myb dia masih ada bini dan anak lain dr previous marriage we don't know. so bila both kena covid si laki br teringat nk duduk n dijaga oleh bini n anak2 lain kot. n myb dia xleh compromi dgn benda tu kot..entahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:48 AM | Show all posts
Fly_over replied at 26-11-2021 04:21 PM
masa gaduh dengan tokbida. toklaki dia pun dapat cincin batu belian kan? rugi r bagi kat laki haritu ...

meols suspek toklaki dia yg hasut dia panjangkan isu berlian tu. sedangkan finalist2 lain yg dpt hadiah pelesu tu nan hadoo kwaser nk saman. sbb hadiah dan payment lain suma dh dpt.. stakat hadiah picisan mcm tu berbanding peluang masuk gv n dpt income mingguan menjayakan show, mcm desperate naw meols rs dorg laki bini masa tu.. hadap jelah kak ecah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian dia disalahkan je sedangkan kita tak tahu puncanya .. salam takziah. Dah jangka jgak dia problem dgn hsband sbb banyak dgn anak2 since kena covid lg ..

Takpelah kalau rezeki jdoh dgn anak2 je, tabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 07:58 AM
Kak Ecah nie pun menarik sebb smart, pandai urus rumah dan memasak...dan berduit jugak rasanyer... ...

Crative jgak kan....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tamak kot. Tengok gaya bergaduh dengan Vida pun boleh tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sampai 4x masih gagal. Something wrong la dengan perempuan ni. Takkan setiap 4 ex nya tu perangai semua tak semenggah. Cakap jelah takda toleransi dan kesabaran. Tak tahan ujian rumahtangga. Lepasni kawen dengan orang pijak semut tak mati pun sama juga. Ujian perkahwinan tu pasti datang. Dasyat2. Hanya iman kuat je dapat bertahan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 27-11-2021 02:16 AM
Hello... kalau cerai skali ok lah boleh husnuzon tak ada jodoh / luck dlm marriage.. tapi kalau 4 ka ...

Sejenis nak orang sembah ratu mungkin
Kahwen ni kena ada kerjasama dan sabar kuat
Takda itu kaluuuuu. Cerai jelah senang
Kalau asik nak orang bahagiakan kita je,manjakan kita je..kena gertak ckit dah menikus takpayah la kawen. Kita pun tak sempurna. Nak cari sempurna pada pasangan pun tak mungkin jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
zie_indah replied at 27-11-2021 01:28 PM
Kak cah pas ni kawin ngan duda kekaya sikit..hehee

Kalau x mengingatkan yg no 1, mmg nak jer suh try laki acikjila. Suka sgt bermadu kann
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:31 PM | Show all posts

Haah...kak ecah suka kraftangan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 26-11-2021 11:11 PM
Bukan rahim othman tu.. rahim lain org spore

Masa dgn Rahim ni lh yg each menyasau...Kena bomoh.
Tgh senja berlalri ditgh sawah.

Lama juga lh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpun financial problem. Orang kasik dia berlian, laju dia sibuk nak jual.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:05 PM | Show all posts
rezeki die kawen byk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080511 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list