CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 26-11-2021 12:22 PM
baru semalam layan hiburan minggu ini Aishah & The Fan Club kat tv2. meolls rasa ego acik nih tinggi ...

Dulu dia mmg kekwats kan.
Masa kawin yg 1st dulu wartawan x dijemput tapi diaorg terjah jugak.
Lepas tu acik ni keluar statement ckp dia tak jemput pun so in other words.. (isi tempat kosong).
Ni era 90an dulu la kesah lama.
Yg primadona malaya pun boleh baling sudu kat crew.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:18 PM | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2021 02:24 PM
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first m ...

walaupun ni cerita lama dan timeline jauh berbeza... akak nak pitenah si gemuk gundu sskjp banyok pitih bibior ikan puyu tu yang sihir sheolsss... di sihirnya 10 tahun dari masa hadapan... tapi sampai ke masa silam... nampak impossible kan... tapi akak tetap nak pitenah jadi tak penting impossible ke tak janji niat hati nak pitenah dah tercapai... agittewww... sekian
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:48 PM | Show all posts
kawen ni memerlukan byk kesabaran. maybe tak sabar or masing2 ego. aku klu gaduh pon paling lama seminggu pas tu masing2 cari balik klu dah tua2 pon smpai tak sebumbung tak tau laa nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:57 PM | Show all posts
rosannazmia replied at 26-11-2021 02:39 PM
Sama geng ngn sepupu meols , tp taste sheols semua yg berbangsa india/pakistan/mamak/ no 4 je mele ...

ada org mmg jodoh ringan dan mereka tak takut amik risiko...rezeki dan jodoh masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:58 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 26-11-2021 02:58 PM
At least Natasha Hudson tu hot walau ting tong

Kak Ecah nie pun menarik sebb smart, pandai urus rumah dan memasak...dan berduit jugak rasanyer...tu yg jodoh senang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu la jodoh namanya
Rezeki dia byk kali kawin tp jodoh xlama
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 26-11-2021 12:22 PM
baru semalam layan hiburan minggu ini Aishah & The Fan Club kat tv2. meolls rasa ego acik nih tinggi ...

Samalah nmpk dominant kan
Kepam masa muda2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
masa gaduh dengan tokbida. toklaki dia pun dapat cincin batu belian kan? rugi r bagi kat laki haritu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mudah bertemu jodoh xpe jgk.. lagi sedih cerai xde pengganti.. nak kene pergi perubatan islam kot.. berubat.. kot2 sangkut dgn ostad pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 01:42 PM
sian aishah... dah la kena covid... lepastu bercerai dan berantakan pulak tu rumahtangga...

yang pa ...

Amboi kau duda. Tak abis2 menyebelahi ecah never-a-cougar ni
Ingat mak esah ni elok sangat ke sebab sheol bertudung. Typical k
Bidah tu dah bagi peluang naikkan saham, dipicitnya lagi
Dua kali lima jah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 03:58 PM
Kak Ecah nie pun menarik sebb smart, pandai urus rumah dan memasak...dan berduit jugak rasanyer... ...

Tak nampak pulak reti urus rumahtangga
Sheol pandai simpan aib tu sajer
Lulusan oversi
What do you expecr
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 03:18 PM
walaupun ni cerita lama dan timeline jauh berbeza... akak nak pitenah si gemuk gundu sskjp banyok  ...

hahaha..teori konspirasi kak dud tak pernah mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:58 PM | Show all posts
untung tok laki..
merasa gak dpt cincin berlian dgn nek ecah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
salimrock replied at 26-11-2021 12:35 PM
bukan ke dia dah buat pembedahan pendek kan usus, ? so dah kurus la kot?

Abis tu kenapa?org kurus tak bercerai?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:08 PM | Show all posts
moga dipermudahkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:12 PM | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2021 02:24 PM
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first m ...

first tok laki dia tu hensem ya amat org nya, pemuzik kn nama rahim othman tp bila gugel x jumpa pulak..pernah tgk gambar kawen diorg dlm sokkabar tp x ingat la sokkaba apa..dan ada dlm mastika ke mana tah yg kata kene buatan org sampai bercerai berai..lepas2 tu dh xtau sapa tok laki dia..iols ingat tok laki first tu sbb mak iols komen ecah ni biasa je tok laki dia hensem mesti ramai jeles hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:29 PM | Show all posts
nonek ke empat???? artis dari  muda smpai ke tua, kawen cerai tu dibuat main kan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 26-11-2021 11:50 AM
Acik ni klu kawen lg bercerai lg aku dh xheran lps tgk perangai dia dlm gv...  Klu acik happy lantak ...

Awat perangainya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:24 PM | Show all posts
Mesti DSV gelakkan dia....terkena badi le tu.....Queen Ecah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantakla...
Tapi kita suka dgr lagu kakchah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.068817 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list