CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih nye …apa le sebab nye ye…
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:37 PM | Show all posts
nampak kak ecah ni jenis keras, kena ikut pala dia, ego macam tinggi jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian juga... dah tua2 taknak lah masalah ya...  lagi2 dah ke 4.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:42 PM | Show all posts
sian aishah... dah la kena covid... lepastu bercerai dan berantakan pulak tu rumahtangga...

yang pasti ada orang tu pitih banyak... mesti disihirnya ecah nak2 datang dari sskjp kan harus lah lagi kuat percaya bebomoh semua tu.... nampak je luaran baik nangis bagai siap sembahyang istikarah semua katanyerr yihhhh ... sekian pitenah dari akak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:46 PM | Show all posts
ingatkan takde laki sebelum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:54 PM | Show all posts
kesian kak ecah, dari mula kontroversi kawen dia dgn 1st laki sehingga ler sekarang susah nau nak lekat. tak pe laa kak, sy doakan kak ecah sihat2 insyaAllah. anak lelaki ada kan, dia bleh jaga akk.

hati membeku mengingatkan.. kata janji manismuuuuuuu ooooooooo...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 11:59 AM
Janji Manismu tersenyum sinis

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Even kak ecah ni lagak diva n kekwat meols tetap rasa kesian kat sheol. Nasib la ade anak2 moga anak2 tu dpt jaga maknya hingga hujung usia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 26-11-2021 01:33 PM
sedih nye …apa le sebab nye ye…

Harap-harap bukan sebab persis ketiak masam Maya Karin
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Redho je la. apo nak buek, dah habis jodoh. Ada rezeki berjodohan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah.
Moga jumpa yg lebih sehati sejiwa lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first marriage tu teruk kena buatan orang, xsuaminya tu jadi macam batu, tak bernafsu, n dia pun teruk kena, macam tak boleh berjodohan dengan sesiapapun...mungkin dia nie mmg ditakdirjan tak ada jodoh rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 26-11-2021 02:37 PM

Alah...sedihnya. lama kak ecah ni solo sblm jumpa suami ni  . Btw anak lelaki dia yg mix omputeh tu dh kuruslah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:38 PM | Show all posts
bondeh replied at 26-11-2021 12:22 PM
baru semalam layan hiburan minggu ini Aishah & The Fan Club kat tv2. meolls rasa ego acik nih tinggi ...

Aku pun rasa gitu.. tambah pulak orang nismilan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 12:03 PM
Antara dia dgn Natasha hudson nikah cerai…sama rekod or Natasha leading…

Sama geng ngn sepupu meols , tp taste sheols semua yg berbangsa india/pakistan/mamak/ no 4 je meleis n skrg dah no 5 x pasti heols berbangsa apa kali ini sbb ala2 ambiguous gitu . Meriah koleksi laki sheols… yg india n pakistan tu bkn msian mmg import dr sana jupa kat aussie
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2021 02:24 PM
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first m ...

Kak ecah pernah citer ada beberapa tahun dlm hidup dia yg memori dia hilang. Even album dan lagu yg dia rekod dlm tempoh tersebut dia mmg x de sikit pun memori psl tu. Kawan2 dia yg cerita blk kt dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:51 PM | Show all posts
stay strong aishah ... what is meant to be, will be.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 12:03 PM
Antara dia dgn Natasha hudson nikah cerai…sama rekod or Natasha leading…

At least Natasha Hudson tu hot walau ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Stay strong  kak ecah…
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah betul jodoh dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.078570 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list