CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10858|Reply: 113

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 11:27 AM | Show all posts |Read mode
Rumah tangga kali keempat Aishah yang dibina sejak lima tahun lalu kini ibarat retak menanti belah.


Penyanyi ini kata dia dah tak tinggal sebumbung dengan suaminya sejak tiga bulan lepas.




Aishah dan suami, Foto: IG




"Benar, kami sudah berpisah, cuma, talak belum dilafazkan. Kami sudah tinggal berasingan, sejak tiga bulan lalu.


"Tiada siapa berkahwin untuk bercerai. Saya juga mengimpikan perkahwinan keempat kekal hingga akhir hayat. Jadi, usah ditanya apa punca perpisahan ini.


"Saya tidak mahu menuding jari kepada sesiapa. Anggap sahaja antara kami sudah tiada jodoh,"katanya kepada Berita Harian.


Tambahnya dia kongsi tentang keruntuhan rumah tangga bukan nak aibkan mana-mana pihak, cuma untuk mengelakkan fitnah.


"Jika boleh saya tidak mahu kisah rumah tangga jadi tatapan umum. Namun, saya akan menerima kesannya hanya kerana saya seorang selebriti.




Aishah dan anak, Foto: IG




"Saya memang memberi sedikit bayangan menerusi hantaran dimuat naik dalam laman Instagram (IG). Mana yang tahu, tahulah...


"engakuan dibuat selepas saya berfikir panjang dan tidak mahu timbul fitnah jika ada melihat saya bersama lelaki lain dalam urusan kerja.


"Siapa tidak sedih melihat mahligai yang dibina berantakan. Tetapi, saya akur dengan ketentuan Tuhan."


Semoga Aishah tabah.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah......
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik ni klu kawen lg bercerai lg aku dh xheran lps tgk perangai dia dlm gv...  Klu acik happy lantakla.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Janji Manismu tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara dia dgn Natasha hudson nikah cerai…sama rekod or Natasha leading…
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:06 PM | Show all posts
kesian dia...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah berapa kali kahwin cerai. Tapi lepas tgk dia gaduh ngan dsv.. Ok.. Patutlah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:22 PM | Show all posts
baru semalam layan hiburan minggu ini Aishah & The Fan Club kat tv2. meolls rasa ego acik nih tinggi, perasan bijak segala hal taknak kalah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:24 PM | Show all posts
mgkn dia nie dominan dlm umah tga..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:33 PM | Show all posts
Susah nk btolak ansur kot. Blaki mau, tp dia ja nk menang pyh jgk. Apa2 pn takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:35 PM | Show all posts
bukan ke dia dah buat pembedahan pendek kan usus, ? so dah kurus la kot?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:35 PM | Show all posts
first marriage dia pun macam tak lama kan... seingat dulu macam terkena buatan orang.
wallahualam....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakcah, kau gold digger ke
Kemain banyak duit pampasan kau dgn kes diva tu
Kenapa makin morbid
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nora1986 at 26-11-2021 01:01 PM

Sebenarnya dia ada bg hint kat post ig.. tapi dh delete.. masa tu sblm dia kena covid.. dia tulis lebih kurang mcm ni la "jaga org sakit smpai diri sendiri pun sakit, kemudian bila dh sihat keluar pergi mintak pertolongan keluarga besar seolah2 dianiaya pulak kat sini.. last2 tinggalkan kita yg sakit ni sorg2.. nasib ada anak2.. lebih kurg la.. x ingat sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kak ecah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:22 PM | Show all posts
janji manis mu sangat...tak pe kak,banyak lagi jantan kat luar tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbar. salam takziah. moga ALLAH permudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:27 PM | Show all posts
oh dunia ini.. penuh kepalsuan... giy...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe lah Kak ecah , dari duduk janji manismu and Melukut tepi gantang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajin ya dia kawin ... Yerla jodoh kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 02:21 PM GMT+8 , Processed in 0.098332 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list