CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: CARI-MRO

Mohon Jangan Jadikan Orang Miskin Sebagai ‘Content’

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 09:25 AM
Yibit shuker ni
Pentaksub dia restu

sepertimana lahnat macam ko yg berhati busuk bangkai sanggup menganiaya pengusaha bas sekolah, walau telah berbuat perjanjian utk bayaran bulanan yuran bas sekolah anak...menculas serta mengelak dari bayar hanya kerna anak ke sekolah 3 hari dlm bulan twrsebut, walau bukan atas silap pengendali bas yg tidak dapat berkhidmat...perkongsiam hanat ko seoerti ini ko sebarkheun ...why not benda benda baik dikongsi jua walau dalam batas kesedwrhanaan?

ko mwmang siyalll kheunz?

kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 11:38 AM
sepertimana lahnat macam ko yg berhati busuk bangkai sanggup menganiaya pengusaha bas sekolah, wal ...

Ko tokey bas yg sangkak bengkrap kewwwww
Yang marah benor

Kesian terkesan..kesian dh jatuh miskin
patut tk gembireww sangat hdp ko stink
Oo kecian sob2 ..padan la muka ko
Nasib la laki aku kaya raya ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 11:46 AM
Ko tokey bas yg sangkak bengkrap kewwwww
Yang marah benor


kahkahkahkahkahkahkahkah...tak tenteram nak kemas store keww? sentap sampai kentik bengkak nak kena reply?

kahkahkahkahkahkah

kalau dah hanat teww hanat la...tak payah nak justify....

kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 11:49 AM
kahkahkahkahkahkahkahkah...tak tenteram nak kemas store keww? sentap sampai kentik bengkak nak ken ...

Baru nk kemas helper dtg ...laki aku tk bg buat
Nanti aku kena alergic camne...bkn mcm ko
Kulikan bini ...bini mampus pn suka kans
Laki aku syg bini ...
Aku ni bini dambaan tau
Dh la comel genit bagi anak2 rupa elok2 semuanya... Pandai jaga harta laki
Yg tk habis makan 8 keturunan bkn macam ko sembah bulan dn mentari
Ok done riak next level
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 11:54 AM
Baru nk kemas helper dtg ...laki aku tk bg buat
Nanti aku kena alergic camne...bkn mcm ko
Kulikan ...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahlahkahkahkahkah

helper laki ko punya gundek?

tahan marah iteww ok? kalau tak tahan...tahu report post button kt mana kheunz?

kahkahkahlahlah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 09:36 AM
kalaupun betul JIBGOR sedut billions of ringgit...tapi dia pulangkheun sebahagiannya semula pada r ...

Family aku bukan eligitarian nak kongsi2 kasih bagai
Mak aku tu marxism bersara haruslah mendengar kata jeneral in charge

Kau ingat yb kampung terima berpuluh juta peruntukan dia bagi kotak bantuan berapa kilo. Tak sampai 10 kilo total tak lebih RM50 sekotak
Mana belen duit tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 28-11-2021 10:20 AM
tak boleh ke?
saya ada beberapa kali  buat begitu bila nampak matmat pit terdampar kat mana2 (kala ...

Jangan caya la dorang beli makanan. Bersepah ngo bagi makanan free. Duit tu dorang buat beli dadih
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 26-11-2021 06:45 PM
Ni ala2 ebit yg terkini tuh..yg pakcik duk kat kaki lima tu... kesian

kannn… sblum brgerak nk bantu tu dh siap2 utk ambik record gmbr kan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 28-11-2021 12:40 PM
Family aku bukan eligitarian nak kongsi2 kasih bagai
Mak aku tu marxism bersara haruslah mendengar ...

Spesis makkledek iteww sendiri adik beradiknya huluq dia tiap bulan sebab lakinya one cent no use....so tak mustahil mak ko juga dapat sumbangan adik beradiknya...nak harapkheun ko? Koteks, penekap darah piyed ko pun kekadang terpaksa miss kena pakai tisu selet aja....

Ko ghaser? Iteww belum sebut berbulan ko kena ikat perut kheunz? Ko jugak yg gatal pekz berkongsi kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah terkena ada sorang pakcik ni minta sedekah kat bus stop lama dah..masa tu tergesa2 sebab bas nak datang, seluk poket ada 20 sen lalu aku kasi kat pakcik tu dengan nada tak puas hati dia kata 20 sen je, kasilah seringgit, dua ringgit ke?

Hahaha..kadang2 peminta sedekah mana reti nak bersyukur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.082351 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list