CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Menari Pakai Baju Tidur Dengan Lelaki, Marsya Masyitah Dah Kahwin?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
putih melepaknya dia
jujurnya cuma taw nama dia ni tp x pernah dgr dia menyanyi apa lg muka camner
Klu xnak ngundang netizen berspekulasi jgnlah upload ni manjang upload lps tu komen hmmmm
lg satu kurangkan bergelek esp dgn jejanz nak oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Putihnya.. . Filter ke mmg betul putih
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:41 PM | Show all posts
Minah ni orang Utagha kan.. dia ada dtg Suria kemain pekat loghat bila bercakap...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:55 PM | Show all posts
mini fouziah gous
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Muslimah gewdiks, perwaris heliza verangan srikandi malaya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Not another hijabis berperangai ala2 vavi shima
Whoisyuhhhh btw
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg aku die ni lawo sgt huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry but....who are yusss???
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tebalnya makeup.muka dh comel pon pkai makeup tebal lg.
Dgn baju berlapis2.adoi dikk tau la nk gaya comel2.tp ikut cuaca la..ni malaysia bukan korea tau
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pakai foundation tak ikut shade ka?
Dah knp muka putih tangan coklat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 26-11-2021 12:16 PM
nak hencap tak sampai ati sebab segan ngan bb u yang pandai cari duit macam dia ni..masya ni rajin k ...

Maknanya btol la cookies minah ni yang ada jual di sri ternak tu ek?iols baru je belek2 tadi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:00 AM | Show all posts
shernazz replied at 27-11-2021 01:38 AM
Maknanya btol la cookies minah ni yang ada jual di sri ternak tu ek?iols baru je belek2 tadi ni..
...

ehhh...you peminat jdrama Long Vacation Taku Kimu ker...baru jer kaka re-run last year...this year blum lagik...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang putih melepak ke putih merkuri? Kenapa terkinja-kinja woi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:04 AM | Show all posts
mesmerize replied at 26-11-2021 05:56 AM
putih pucat lesi mekap ala kpop bak ditoreh muka tak berdarah

sebegini lah muka2 hijabi jaman sekarang...putisssss cam mayat, muka jawa nk tukor kpop..alahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab itulah kena menjauhi pitnah dek. Meols dulu pesen rapat dgn family bakal mertua jugak. Tp kalau malam kau jgn la pakai baju tido walau tutup aurat sekalipun. Otak tertutup dengan mekap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 27-11-2021 02:00 AM
ehhh...you peminat jdrama Long Vacation Taku Kimu ker...baru jer kaka re-run last year...this year ...

Hahahah
Haah uols...iols jatuh chenta dgn cite tu....dgn.takuyaki..eh..takuya kimura..

Lagi satu..with love..
Yutaka takenouchi..


Hideaki takizawa..
Awwww
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yussss?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 27-11-2021 01:38 AM
Maknanya btol la cookies minah ni yang ada jual di sri ternak tu ek?iols baru je belek2 tadi ni..
...

betulla tu..dia jual makmur, popia mini sira, tat gemok apatah lagi..rasa2 dia buat ngan mak dia kot..aku skodeng ig

aku suka gak budak masya ni sebab tula..rajin, suara sedap..terlajak skodeng dulu sebab mati2 ingatkan lagu Hapus tu lagu Alyah..rupanya lagu dia..ingatkan takde gosip2 cinta ni...tapi apakan daya..time umo2 ginila tengah sonot becinta..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:26 AM | Show all posts
shernazz replied at 27-11-2021 04:45 PM
Hahahah
Haah uols...iols jatuh chenta dgn cite tu....dgn.takuyaki..eh..takuya kimura..

Kannn...best betul drama Long Vacation tu...ost pun sedapppp...la la la la la la la...
jdrama With Love pun best...jaman tu jdrama meletups2 kan...


Kaka meroyan bila tau takuya kimura dah kahwin...padahal kaka pun dah nak nikah...arwah suami mmg tau kaka minat jdrama dan takuya...kaka siap gunting simpan iklan jean levis kat urtv yg iklan nyer takuya pakai levis jean pastu photostate diri sendiri...

arwah suami pulak minat sgt Beautiful Life yg gfriend takuya oku wheelchair...nagis arwah suami tgk scene yg takuya make-up mayat gf dia...kaka pulak selalu berangan merajuk lari ke fujiyama lalu di cari oleh takuya (scene drama tu)...gitu cinta kaka pada takuya...kehkehkeh



Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa dia pakai bedak jadi macam tepung gomak? sebelum ni elok je lawa dah, awat la jadi hauk sangat sekarang [em:12:]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.217333 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list