CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6038|Reply: 50

Menari Pakai Baju Tidur Dengan Lelaki, Marsya Masyitah Dah Kahwin?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Masya Masyitah enggan mengusutkan fikirannya dengan perdebatan dan kecaman netizen berhubung satu desas-desas yang mendakwa dirinya telah pun berkahwin dengan seorang jejaka dikenali sebagai Idris Woo.


Masya atau nama lengkapnya, Siti Nurmasyitah Mohd. Yusoff bagaimanapun tidak menafikan, Idrisi merupakan teman istimewanya dan hubungan cinta mereka sudah mendapat restu kedua-dua pihak keluarga.




Foto: Kosmo




“Saya malas nak komen lanjut tentang hal ini. Saya tahu ramai yang mengecam apabila video TikTok saya muat naik tempoh hari menjadi tular.


“Tular dan dikecam ramai apabila mereka sewenang-wenangnya mengatakan kami sudah berkahwin hanya kerana menari dengan menggayakan baju tidur.


“Saya nak ingatkan, sewaktu video dirakam, kami bukan berdua-duaan. Di rumah ada ibu saya dan orang lain. Orang nak cakap saya dah kahwin ke apa, saya malas nak layan. Biar mereka berteka-teki,” katanya ketika dihubungi Kosmo! Online sebentar tadi.




  



Kata Masya, 21, dia belum terfikir untuk mendirikan rumah tangga dalam waktu terdekat kerana banyak lagi perkara yang ingin digapainya terutama dalam urusan kerjaya.


“Video yang saya kongsi bukan memaparkan adegan kami berpegangan tangan pun. Kalau tanya bila nak kahwin, saya rasa lama lagi tetapi kalau jodoh itu diawalkan, saya sendiri akan khabarkan kepada teman media.


“Saya juga percaya, pihak lelaki juga perlu bersedia dari segi kewangan, mental dan fizikal sebelum ingin berkahwin dengan wanita pilihan.


“Saya juga berharap diberikan privasi berhubung hal peribadi. Saya tidak mahu orang ramai salah faham tapi pada masa sama, malas merunsingkan fikiran dengan hal yang masih belum terjadi,” ujarnya.


  



  



Terdahulu, dakwaan Marsya sudah berkahwin mula bertiup kencang apabila dia berkongsi satu video mesra dengan Idris, 23, menari dengan berbaju tidur dalam laman TikTok.


Turut menguatkan desas-desus tersebut, juara Yippi Star Quest 2020 itu turut berkongsi satu hantaran status romantis dalam Instagram yang memaparkan dirinya dengan Idris dengan kapsyen berbunyi: “Every second spent with you is the best moment of my life (setiap detik berlalu dengan anda adalah waktu terindah dalam hidup saya).”-CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:19 AM | Show all posts
ikut ko lh labu...eh apsal ko comel sgt marah nie
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:52 AM | Show all posts
sama2 comel. jaga lah diri elok2 dik. kalau rasa nak diberi ruang bercinta elok2 aman2, jng lah up apa2 kat soc med tu. share gambar2 sesama sendiri je lah, so org pun tak sebok nak buat spekulasi mcm2. kalau dah semua nak di share, tak dapat lah nak tutup mulut semua org. netizen malaysia ni tak kan tak faham2 lagi mcm mana kan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:54 AM | Show all posts
hijabi tiktok macam takde maruah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel gak deris tu, Cina muslem ke?atau mix?

Ikut ko laaa musim bebudak kecik kawen skrg ni mana tau ko pun nak kawen juga

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:00 AM | Show all posts
hijabi mekap berkati-kati, content bercinta, asyik tunjuk dah berlaki, bernapsu, what to expect? no need acah suci lah. diam-diam je takyah nak defensive sangat, kau yang mengundang pitenah dek oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Erm comel jugak. X sanggup nak hencap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:38 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 26-11-2021 01:41 PM

gambar filter berkati mmg nmpk comel.hakikatnya biasa2 jahhh

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:39 AM | Show all posts
dia ni kan yg edit gmbr nak bg bontot bulat smpai bengkok2 background?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:48 AM | Show all posts
aku sebenor nya x kenan la ppuan hijab terkinja2 hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dia tutup kepala kurangler dikutuk walhal cam gedik terjoget2 cer freehair joget mau x cukup tanah ko dikeji bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 26-11-2021 10:54 AM
hijabi tiktok macam takde maruah

Ynggg nii tersangtt betull .. bila kne kecammmm mula la keluar ayt agamaa … ayat agamaa today bolh di guna pakai untk kpntingn masing2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nak hencap tak sampai ati sebab segan ngan bb u yang pandai cari duit macam dia ni..masya ni rajin kan berjual cookies segala..harap dia pandai la jaga diri..cari lelaki yang baik2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Eerm herlok jugak la laki dia ala2 taiwanese BL star... Soo jom pakat2 maafkan macam Syafi Tee dan Aliff aziz
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 26-11-2021 12:16 PM
nak hencap tak sampai ati sebab segan ngan bb u yang pandai cari duit macam dia ni..masya ni rajin k ...

Khennn, bukan sebab rajin buat kuih je... Malah herlokkk rhoper dengan lakinya tu, tengok gambar terus hati akak sejuk bagaikan perut mamazat yang boleh rasa aurat dasyat, sejuk, panas semua tu macam nuclear reactor.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 lagu yg dtg dari budak pompuan who are yus ni, tak memberi impak. Bertahun keluar lagu baru, tetap orang tak tau lagu dia..  kenyataan yg susah ditelan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalu nyanyi, habis muka menyerinai.. Buruk dgn expressi berlebihan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:43 PM | Show all posts
x kuasa nk berteki teki.. lantak ko dik.. bebaik je la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:56 PM | Show all posts
bluecrystal replied at 26-11-2021 12:16 PM
nak hencap tak sampai ati sebab segan ngan bb u yang pandai cari duit macam dia ni..masya ni rajin k ...

yg ni iolz bagi A, rancak berbines
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:56 PM | Show all posts
putih pucat lesi mekap ala kpop bak ditoreh muka tak berdarah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 02:04 PM GMT+8 , Processed in 0.124916 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list