CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Gagal Dapat Kerja Sebab Syarikat Tak Nak Orang Gemuk, Nafas Berbau Bawang Putih

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 07:24 PM | Show all posts
So apa jadi dgn gerakan genokk is awesome yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cikgu gemuk ok je. Byk dh sklh yg ada lift skrg ni. @chazey gemuk tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mikaella replied at 26-11-2021 03:34 PM
aku senang dapat kerja sebab kurus dan cantik. ini hakikat. bos pun nak tengok pemandangan indah bil ...

Satu machiam je private party bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 26-11-2021 09:24 PM
Mana @sarah82 lama tak nampak, rindu pulakkk.  Mungkin boleh share serba sedikit pengalamn hidop b ...

Sejak sis oyen serang dia bertubi2, terus hilang dari radar. Maybe dah tukar Nick name baru kot. Kalau idak sheols antara aktif jua berforum bercerita tentang opah dan deria ke 6 sheols kadang2.
Dikkkk Sarah kalau baca ni marilah join forum lagi. Biasalah bergaduh kecam mengecam tak sependapat kat forum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Adehhhh..cmne eh orang gems ni bawa badan hari2. Iols kalau pregnant pun dah hujung2 waktu tu rasa tak larat betol. Tak sabar dah nak beranak. Kaki sakit tak mampu membawa perut. Pinggang rasa looseeeee sebab perut mengembang..jadi sakit2 sengal2 gituhh. Itu pun paling berat 65kg sebelom bersalin.
Gems is not ohsemmm bebehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-11-2021 10:00 PM
Sejak sis oyen serang dia bertubi2, terus hilang dari radar. Maybe dah tukar Nick name baru kot. K ...

Oh ada deria ke 6, apa pulakk tu, meriah betull dia yachh. Ingatkan dia ni gangster sgttt rupanya bila kena smashhh balikkk lariii tak cukopp tanahh teruss tak nampak rupa Ada foeumer mssg bagitahu kerana perangaii jahatt dia maideen dah tak masuk sini, dia suka sgtt provoke maidin sana sini walaupun maidin tak kaco dia lps tu bila org tu balas balikkk dia keja basuh berak org lol kena ambik tindakan dgn mods last2 dia pun dah tak masuk padahal dia dah berforum lama kat sini, sian dia rindu baca postings maidin.
Si sarah82 tu mmg jahattt aku tak akan buat org mcm tu klu org tu tak kaco personal, kalo sekadar tak sama pendapat tntg isu semasa no problem
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 27-11-2021 10:29 PM
Oh ada deria ke 6, apa pulakk tu, meriah betull dia yachh. Ingatkan dia ni gangster sgttt rupanya  ...

Dia attack u through pm ke hapa..takdelak nampak posting dia gado kecam mengecam kat mana2 thread, ke I yg tak perasan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by becir at 27-11-2021 10:55 PM

Anyway I ada kawan sorang yg gems, senang je dapat keje sebab maybe dia lawa and muka Manis selain dari experience of course. Tapi bab perangai agak ntah apa2 jugakla..suka bodyshame I sebab skinny dulu, belum lagi dia suka put me down on anything tanpa sebab eventhough I takde cakap apa..so in the end bye2 jela, hidupla dgn dirimu yg insecure itu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:05 PM | Show all posts
becir replied at 27-11-2021 10:44 PM
Dia attack u through pm ke hapa..takdelak nampak posting dia gado kecam mengecam kat mana2 thread, ...

Dia cari pasal dgn aku sipi2 gittew, dah lama dah dia start sebelum aku hilang lama tu lagi. Kurang ajarrr  suka cari gaduh bangsattt tu dia buat sipi2 dia ingat aku tak fahammm, aku fahamm sgttt fp time2 tu aku just takde mood nak lancarkan serangan berpandu lol so aku diam je lahh last sekali lepas aku baru masukk lps lama menghilangg ni, bangsattt tu cari psll lagii. Aku komenn kat thread mana tah psl oengalaman aku kena fired di zmn pandemik ni tp sbb aku gegeh apply keja sana sini once aku dpt notis berhenti so aku just duduk rmh seminggu jah sbb aku dot keja co lain. Aku tulis lah tak tahu nak happy ke nak sedih sbb kejap sgttt mkn gaji buta, ala2 joke giteww. Lps tu dia posting bwh aku tulis sonething like baca blh pecaya jgn, selalu dia buat sipi2 mcm tu lah, kdg2 sebut buah oren meroyan aku pnh baca, time tu aku pun takde mood lagi. Lps seminggu dua tanpa ku duga mood utk lancarkan serangann berpanduuu datangggg so aku tak tolehhh ke belakangg lagiiiii takuttt momentum hilangg lol  aku terusss buatt serangann berpanduuuuu tanpa hentiii beberapa harii berturuttt2 sampaiii ke titisann darahh terakhirr yachhh mati berjuang org kata kohkohkohhhh sbb tu nmpk mcm aku seranggg dia tiba2, nak sgtt gaduhhh khennn....mariiii....tak perluu sipii2 lagiiiii angkattt senjata terusss lahh. Ni asyikkk sipiii2 cari gaduhhhh taknak betulll2 selagii tak dilayann selagi tu sipii2 padahal aku tak kenall si gems tu pun ntahh mana dtg. Rupanya ramaiii pulakk gugurls pm aku happyy aku attack dia sbb suka cari gaduhh katanya, aku dpt byk info dr dorglah, padan muka acikk tu salah kaco org, bukan tak tahuvaku mcm mana nak jugakk mencuba khennn terpaksa lah aku bagi a piece of me kohkohkohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:52 PM | Show all posts
becir replied at 27-11-2021 10:47 PM
Anyway I ada kawan sorang yg gems, senang je dapat keje sebab maybe dia lawa and muka Manis selain d ...

dia jelesss senang cita
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 27-11-2021 07:31 PM
Kalau cikgu gemuk ok je. Byk dh sklh yg ada lift skrg ni. @chazey gemuk tak?

Gemuk namampus sis.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:22 AM | Show all posts
MeghanK replied at 26-11-2021 04:09 PM
eww pengotor nya mulut bau petai..meols masa masuk opis dulu takkan makan petai hari keje k..nak m ...

taw xpe

pehtu kut kincing, satu toilet ofc tu hancing yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan blh diterima.. tp percayalah.. yg fit kurus cantik..akan ada 1001 alasan lain utk mc… yg muda2 especially… byk aktiviti luar kan.. kenalah bercuti selalu.. yg kena cover siapa??? Yg acik2 ni laaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 27-11-2021 11:05 PM
Dia cari pasal dgn aku sipi2 gittew, dah lama dah dia start sebelum aku hilang lama tu lagi. Kuran ...

Gitu ceritanya..haha......
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:34 PM | Show all posts
nurkasih74 replied at 28-11-2021 02:22 PM
Alasan blh diterima.. tp percayalah.. yg fit kurus cantik..akan ada 1001 alasan lain utk mc… yg mud ...

Hellooo makcikkkk...walkk d farkingg talkk! Baru td kat thread lain ko bajettt gud2 ala2 mother theresa quoted aku bagitahuu jgn generalize things, tak sampaii sejammm tiba2 kat thread ni ko generalized org kurus cantik muda bagaiii kononn selalu mc yg kertuu mcm ko lah kononn coverr keja. Whatt a farkingg jokee phuiiii kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:35 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:24 PM
Gitu ceritanya..haha......

Ye noor begitulah ceritanya, yg kelakarrr ujung2 dia lari tak cukup tanahhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:35 PM
Ye noor begitulah ceritanya, yg kelakarrr ujung2 dia lari tak cukup tanahhh

Ingat dulu dia kata semua cerita forumer dia tahu...kehkeh...ala2 gangster la konon ugut orang
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:41 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:37 PM
Ingat dulu dia kata semua cerita forumer dia tahu...kehkeh...ala2 gangster la konon ugut orang

Oh iya? amboiiiii bukan main gengsterrr sekaliiii kena smashhhh dah tak nmpk rupa terusss kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 02:41 PM
Oh iya? amboiiiii bukan main gengsterrr sekaliiii kena smashhhh dah tak nmpk rupa terusss kohkohko ...

Bertapa la tu...menuntut ilmu jurus...nanti muncul la tu...kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:44 PM | Show all posts
noor2 replied at 28-11-2021 02:42 PM
Bertapa la tu...menuntut ilmu jurus...nanti muncul la tu...kehkeh

Maybe jugak tu, sekali masukk balikk teruss rupa miss world agaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.079058 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list