CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Kancilkering

Yonniboy got Married….congratulations

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 10:07 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 26-11-2021 09:55 AM
tekojot buka-buka link nampak gigi kuning..

hahaha... terus aku buka link tu...
hahahhaa.....

tak sempat la uollss zaman2 kovid nih..
susah nak jumpa doktor gigi...
hihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 26-11-2021 09:21 AM
Uqasha n kamal je canang tp xnikoh2 jgk. Rasanya xkn kahwin dah tu. Ruhainees dah confirm putus

Bkn kamal gn uqasha dh nikah ke klu xslah hujung bln 10@AWL bln 11 bru nie...nikah je dlu...sandingnyr bln 12
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 26-11-2021 08:35 AM
Eh kawin dah? Kata kawin tahun depan

Katanya mak pak dorang risau takut kena pkp balik. Ikutkan depa nak kawen bulan 1 ni je pun.
Yela tahun lepas pun bulan 1 kena kurung balik kan, ni pun dah duk sebut2 kes akn naik bagai laaa.
Makanya sapa nak kawen dgn meriah skit kawen la skrg ni boleh buat gak kenduri.
Kalau dh kena kurung nnt takleh wat kenduri takat nikoh je laa kat pejabat ugama.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
  

ig pengantin perempuan……
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
married my best friend hokay…..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Imran aqil tu rmai jgk kwn hijabista. Lawa2 belaka. Kalu meratap yg ni lagi xtau la nk ckp ape. Hehehe. Kbtulan smlm birthday imran ni kot. Tgok die repost birthday wish ade best friend hijabis2 celebrate utk dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:40 AM | Show all posts
congrats la                           
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..selamat menjaga satu sama lain.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelamin nikah yonniboi lagi cantik dr wedding 7 juta....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:10 PM | Show all posts
Alhamdulillah...Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:18 PM | Show all posts
sekarang kalau nak kawin pejabat agama yg tetapkan tarikh kan?
so, dia bagitau pejabat agama la ye nak cepatkan tarikh?

macam cousin iolss, patutnya nikah harini. tapi bila ntah pejabat agama call bagitau harini tak boleh lak. dia bagi option semalam atau bila ntah lambatttt lagi. semalam la dorang nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 26-11-2021 09:31 AM
Mcm dh move on skrg warga tiktok tgh ngeship dia dgn dahliashzal tu kn

Tula i pelik tengok dahlia mcm dah lama layan mamat ni macam couple, tup2 keluar berita mamat ni baru putus sept lepas dgn wife yonny ni. Selama ni dahlia bertepuk sebelah tangan ke n baru ni je bersambut? Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:15 PM | Show all posts
Mawar91 replied at 26-11-2021 08:51 AM
Tahniah la ye .Ramai artis yg tau2 je da kwen.Semalam Amelina.Haritu same Ngan Haqiem Jasmin Hamid . ...

bile plak acik amelina kawen..
tu gmba dlm drama yg die shooting jah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak lagi seme. Mmg manis dik bercinta. Tp xpelah. Pengalaman hidup. Xberkenan btul orang pakai turban je kawen. Pakai la elok2 kan sopan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:42 PM | Show all posts
Pegi la cuci dulu apa yang patut sebelum amek gambau...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:45 PM | Show all posts
Retis2 Mulayu klau nak famous, msti psl khwin, dh xde bnda lain hahahaha. Tu je lh yg boleh, klau nak advanced, Mulayu buknnya Holiwud.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah yonni dan isteri…duk elok2 naa…
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hepi benor pantin pompan dapat berlakikan yoniboii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas ni bertabahla yg pmpn tu sebab netizen akan menilik plk badan ko nk tau pregnant ke x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:44 PM GMT+8 , Processed in 0.075963 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list