CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

"Fuhh Jalan Macam Wonder Women" Tindakan Berani Isteri Azhar Sulaiman Bantu Mangsa Kereta Terbabas Dipuji Netizen

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 09:38 PM | Show all posts
edoraixora replied at 26-11-2021 11:16 AM
azhar yg dulu bukan azhar yg skrg
dulu sikit punya hensem....sekarang hmmmm

dolu2 iols pun suka azhar sulaiman..
keluarga dia nih kira baik ok jahh..
si leona jahh gedik semacam..

tahniah mama leona. tapi jln tuh mcm wonder women yek?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 09:38 PM
dolu2 iols pun suka azhar sulaiman..
keluarga dia nih kira baik ok jahh..
si leona jahh gedik sem ...

Org iteewww dah beranak pinak ..
Adatla kalau jlnnya agak berterabur bersepah...ko yg masih sunti ni aku belum.nak tanya langkah ko sendiri tertutup tak? Laksana malu tapi mahu orak langkahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Jalan tu tak boleh laju, tapi ramai tekan dari jalan lurus sebelumnye then terus corner.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cikanggun replied at 26-11-2021 01:12 PM
Geng budu ke??

Iyaaa.mak dia ckp kelantan rasanya kat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh Sgt ke bam jehar seleman tu.? Tepek gambar sebelum dan selepas nak buat comparison
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerflyers at 27-11-2021 06:11 AM
hotmak replied at 26-11-2021 10:00 AM
byk kereta lalu je kan takde berhenti nak tlg sama ke, yelah mesti dia fikir klu tak tolong, nanti m ...


Nak tolong, soalannya...is it safe? Keadaan jalan  kelihatan seperti exit dari highway....membahayakan to just stop your own vehicle utk cuba membantu....

Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun...niat nak membantu iteww harus dipuji tapi ko juga harus ingat keselamatan ko juga harus ko pikirkheun terlebih dahulu supaya usaha ko utk cuba menyelamatkheun tidak jadi sesia...nanti instead of ambulance datang utk selamatkheun mangsa yg ko cuba nak selamatkheun, akan jadi dua kerja anggota ambulance...kena angkut ko sekali kehospital...

Ko boleh nampak tak akal budak 3 tahun ini?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 26-11-2021 10:16 AM
azhar yg dulu bukan azhar yg skrg
dulu sikit punya hensem....sekarang hmmmm

Waaaahhh gitu. Herlok masa muda.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandu puteri litup kerongsang manjang pun x de guna
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:23 PM | Show all posts
betul lah tindakan dia..nampak org dlm kesusahan terus tolong...bukan dok berdiri tepi & terus rakam masuk media sosial. ada sesetengah tu sanggup berdiri tepi rakam org yg dah nazak & perlukan pertolongan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani..kalau i tak la mmg i panik..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 27-11-2021 10:41 PM

teringat zmn baca mangga dulu..mami zehar suka chemp sbb sheols putih melepakkkk
ms mami dtg jmpe family chemp, depa br balik dr UK and stay kt kelana jaya ms tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
happy birthday chemp yang ke 50

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bau budu dlm video ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 26-11-2021 11:36 AM
Baru tahu Leona bole kecek Kelatey
Gi ma... cepak..

Rasanya byk kecek kelate kat rmh
azhar tu pun org pahang
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 26-11-2021 11:38 AM
Tahniah for being a good citizen. Benda baik kita puji. Maybe sebab jalan tu selekoh x boleh lari ko ...

Gaya dia berjln fu pun
mcm menuruni tempat curam
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 27-11-2021 11:31 PM
Gaya dia berjln fu pun
mcm menuruni tempat curam

Tulah..selagi xde benda bukan² hence kita give credit lah. Bkn dia pi selfie dgn mangsa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem betol Azhar Sulaiman dulu2
Anak2 sheols herlok persis mak Saleh hasil gabungan genetik Azhar lah
Banyak ikut Azhar.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
leona ni cakap bm standard ada slang tak mcm si lmk tu? kecek kelate elok lancar pulok
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-11-2021 10:40 PM
teringat zmn baca mangga dulu..mami zehar suka chemp sbb sheols putih melepakkkk
ms mami dtg jmpe ...

I olls baca urtv .. they olls jumpa kt bday party a mutual friend .. chemp ni blaja london/uk lama she olls x kenal zehar sleman ni as actor n popular .. if zaman dulu lg she olls adik bradik dah blaja uk bley imagine tak old money depa ni cmna .. bila dah kawin, family chem ni sponsor zehar yg waktu tu uitm archi tuk smbung blaja kt london .. tu yg byk tv series dulu2 cinta antara benua, cinta korporat ada zehar n even chem seniri blakon .. masa tu fuhh klau i olls chemp dunia ni anta yg punya dpt laki hot hensem, duk london .. haihhhh hensem gila dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ma gi ma tolong ma cepakkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:27 AM GMT+8 , Processed in 0.076679 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list