CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: mojarean_X

[Tempatan] Ahli Parlimen pembangkang kecewa baju-T Keluarga Malaysia buatan Bangladesh

[Copy link]
Post time 26-11-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
bodoh.sah sah bangla pengeluar baju terbesar dunia...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 26-11-2021 08:08 AM
Eh eh bodoo nyaa. Bukan lah dodol suruh menantu family mail yg print baju tu. Open tender bagi kat ...

Bila masanya red bean wart macam ko tak bebal
Cuba cerita kedai cina mana jahit t shirt. Cina pun borong website alibaba
Ada ke pulak retarded army tanya nak bukak tender suruh orang jahit? Tee bodo tu semua import koser mesia nak jahit kos tinggi

BMF = buy muslim first ye bangang
Tu pasal tak amik dgn komunis
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:34 AM | Show all posts
kat malaysia nie banyak kilang pakaian dah tutup dah, made in bangladesh ok pe......
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 06:41 AM
Habistu sepatutnya keluaran china la kan baru diam
Baju kat padang besar tu sapa jahit plak

Buatan bangladesh tapi mark up harga yahudeessa....lebihan masuk kantung diri...

Iteww yg darah rakyat marhaen macam ko go upstairs....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu pun nak kecoh, duk dlm gua ke apa...mango zara h&m pun made bangla, china, ko expect tshirt event made in paree ka
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 AM | Show all posts
Bukan benda baru pun dah bertahun kebanyakan tshirt mesti dari Bangladesh dah kilang tshirt banyak kat sana.  Ke masing2 baru terjaga dari lena maklum ler baru terlepas kandang baru sedar situasi semasa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:24 AM | Show all posts
jahit kat sini pon tukang jahit import sana
apa bezanya hahahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:25 AM | Show all posts
contoh ahli parlimen suka cakap ikut sedap tak buat research.. ke family dia ada kilang tenun tshirt di Msia ini n lepas tu bitter tak dpt projek tshirt?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
"Abang...kakak...kita bangla memang suda keluarga Malesia la..sini..saiya suda kawen sama Melayu..saiya pon,anak pon,bini pon...keluaga malesia la...lagi sikit hari bangla anak..malesia prime minister la"-Kekandamu Abangla
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangla indon byk modal berniaga hasil mereka datang Malaysia taw
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.097790 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list