CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
 Author| Post time 26-11-2021 02:26 PM | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?
1. Admin page ni.
2. Netizen yang buat buat jijik.
Jijik seniri tak nampak.
Orang tanya,aku jawab.
Aku cuma share ilmu dan sebab.
Bila dia tanya,tu maksudnya dia rasa aku adalah orang yang tahu dan boleh jawab.
Sebab tu dia tak tanya kat kau.
Tapi kau tetap nak tengok benda aib dan buruk.
Tetap nak jadi mata lalat.
Kau tak takut dosa ke?
Kau jual cerita buruk orang,
guna gambar orang tanpa izin,
pastu buka ruang fitnah dan permusuhan sesama islam,
Itu jauh lebih jijik tau !
Ko tunggu surat saman aku kat Mahsyar esok.
Orang lain pun jadi wartawan la.
Banyak lagi story yang baik dan bermanfaat boleh di up.
Time aku tunjuk dan ajar anak anak baca quran,belajar kemahiran,
Tak nak pulak kau up story ek?
Ni tak lain tak bukan,
wartawan syaitan.
Suka sangat melaga lagakan orang.
Baik aku sambung selawat lagi bagus.
Bye



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 02:26 PM
Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?

Selawat konon.. perangai cam taik haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 02:26 PM
Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?

Dia koyak
Dia lagi la suka melagakan org. Tpi mana pernah mengaku. Siap dikafirkan org  .
Org tak setuju dengan bumi datar dia ckp kita semua ni mendustakan al quran. Dalil dah ada tp tak percaya. Siap dia tunjuk konon dalil bumi datar. Masalahnya tu bukan dalil tpi terjemahan ayat tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 02:49 PM | Show all posts
dino replied at 26-11-2021 02:46 PM
Selawat konon.. perangai cam taik haha

td mana x nmpak pun... solat jumaat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 26-11-2021 02:46 PM
Selawat konon.. perangai cam taik haha

Brmanfaat konon
Setakat up selawat , tunjuk anak mengaji AlQuran kat peha .
Pastu up gbr separuh bogel , pstu menyanyi melalak , tunjuk makanan.

Kalau dpat makan nasi terus buat karangan , konon tak yah kerja pun dpat makan. Up pulak kisah wali dan nabi.
Konon dia setaraf wali dan nabi la tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 07:02 PM
Beribadah konon

Kebabian apakah dia cakap mcmtu ke bini dia..? Omg.. gelinya jantan mcmni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 02:26 PM
Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?



Astro gempak cilok komen dalam forum ke

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 26-11-2021 03:11 PM
Afifi82 replied at 26-11-2021 02:51 PM
Kebabian apakah dia cakap mcmtu ke bini dia..? Omg.. gelinya jantan mcmni..


Yinnaa jarang post kecuali hal busines dia aje. Tpi kalau laki dia live , dia mengekek suka gelak macam kuda.
Yinna tak silap ai takde buat post macam ni. Sohai ye. Kerap lah sampai pernah kena sound dengan lelaki lain . Dia marah org sound dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 02:26 PM
Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?

Uggghhh. Jijikkk perangai laki bini. Takde maruah langsung penunggang agama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak followers dok ikut mamat ni.
Yuk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 01:55 PM
Yinnahna jarang post kecuali hal busines dia aje. Tpi kalau laki dia live , dia mengekek suka gela ...

Khinzirnya akhlakkkk sohaiiiii. Disgusting
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 02:53 PM
Astro gempak cilok komen dalam forum ke

oo ni sbb die post psl kambing tu yea haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 26-11-2021 03:06 PM
Ada jugak followers dok ikut mamat ni.
Yuk..

Yg berpurdah pun ada. Bertunggu tangga kat situ. Rajin komen
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 25-11-2021 09:33 PM
Jijik ya. Bodoh tak cerita hal dalam kain camtu? Hebat macam mana pun kalau muka cam kambing, kepam  ...

Hahahaha komen u , Astro gempak cilok

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 03:10 PM
Yg berpurdah pun ada. Bertunggu tangga kat situ. Rajin komen

Iyo ko?
Yihh geli la bosan sangat dah ke idop sampai mamat senget ni pun theyols kesah nak drop komen?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Akaun hilang sebelum ni sebab kena report ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-11-2021 09:30 PM
hina nye jd manusia bernama sohai ni. ngeseks pn siap cerite kt org tanpa segan silu. kuat ngeseks ...

Dah takde dah.. apa la nasib bro yg gigih beli tu kan . Dah beli sohai tayang pulak muka bro tu kat  fb..   selalunya kalau org jual2 ni dia tutup gbr and nama org beli tu.
Ai syak lidah dia yg keras  maklumla sembur kat lidah kan
Sohai ni vaksin ubat tak percaya , benda cmtu percaya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dah berderet masih nak buka cerita bekas tunang .. sedih
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 26-11-2021 03:26 PM



Siapa Komen kambing syabas dah buat kan sohai koyakkkk  

Btw.. semalam dia ada up komen2 perempuan yg tak setuju dengan dia. Dia block pastu up komen tu balik dl fb smbil dicerca oleh tololwers dia.
Cash terus arini dia kena cerca balik.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 25-11-2021 08:19 PM
Is this for real??????????????
Babi tu pos cmni kat FB????Like for real??????????

Village idiots memang cenggini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.144008 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list