CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

Laksa dia nampak ceroi. Pas makan laksa jgn lupa gosok gigi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 25-11-2021 09:33 PM
mak mawi bukan dh meninggal ke? knp tibah je berchite psl mak mawi pulak? nk jugak selit name mawi ...

Laki bini tak boleh move on. Haritu siap nak buat live nak cerita sb apa ina putus dgn mawi. Ramai yg ckp tak payah la benda dah lepas .

Kejadah tak hbs2 mawi mawi mawi. Org buat salah aje yg tak hbs meratib. Org sebelah sana sikit tak peduli tak pernah sebut nama pun

Ina tu lagi la tergamak sebut tunang , masa lagu mawi kuar kat mydin masa beli barang.
Laki pulak ckp, (lupa ayat dia) "ooo tunang Mawi"

Senget laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:38 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Terang pulak mata ko time beromen ek..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 26-11-2021 08:23 AM
Laksa dia nampak ceroi. Pas makan laksa jgn lupa gosok gigi

Ni kira ok lagi, ada yg lagi ceroi daripda ni, kuah laksa pun dah tak nmpk warna. Alasan dia, dia suka laksa . Duk rumah melahap laksa dr siang sampai malam sambung lagi esok.

Tpi bila dia duk hotel , makan nasi tau. Dasar bapak takgune. Kesian kat anak2. Kesian Anak aje la, bini lantakkan .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hensem macam fattah nak cite pasal seks terhibur jugak hati. Tapi si sohai ni.. Tengok gigi mancung pun geli. Camne eh bini selera berjimak
. Aku bygkan busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 26-11-2021 08:39 AM
Terang pulak mata ko time beromen ek..

Mata dia buta time org tanya tak kerja ke dan2 mata ss tak nampak.
Menulis panjang lebor nampak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:43 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 08:06 PM
Kuat melancap tu sebab lumrah dan naluri lah dekkk oiii... Dah memang manusia di programkan untuk be ...

memandangkan kaka dud dah buat marketing preee di board ni, secara tak langsung iols nak mintak ler @Acikgomen quotation fefet pelesu ittew! ahhh tiberrrrrrrrr.  aiyooo xde keje buat keje SS ni, geli ahhh dgn muka gittew, perangai tak sudah chooiiiii sgt. dasarrrrrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:19 AM | Show all posts

eww se* no 1?
Allah, Rasulullah... semua tu nombor berapa sohai?
ko kan terpaling alim... takkan hujung2 ko letak dalam 'kecintaan' ko?
bluweekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 08:32 AM
Laki bini tak boleh move on. Haritu siap nak buat live nak cerita sb apa ina putus dgn mawi. Ramai ...

Rugi la follower dia x suruh dia teruskan live tu. I nak tau apa dia nk pusing. Lepas tu cpt sikit dia dibenci rakyat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:34 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 26-11-2021 08:41 AM
Kalau hensem macam fattah nak cite pasal seks terhibur jugak hati. Tapi si sohai ni.. Tengok gigi ma ...

khennn yihhhh... kuat betul imaginasi dan fantasi ina...macam mana la dia bayangkan laki dia waktu melambung sampai ke atap syiling rumah... *pakej atap tireh sebab dhaif katanya*


betul la sohai kata ina ni penyabar sangat... sabar je dia menahan muntah bila tengok muka sohai setelah sekian lama bersama...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:37 AM | Show all posts
lasagna replied at 26-11-2021 08:43 AM
memandangkan kaka dud dah buat marketing preee di board ni, secara tak langsung iols nak mintak ler ...

khennn yihhh sangat... ziziqqq... dah la kuat seks... ingatkan rhoperrr je macam binatang buas... rupanya nafsu pun macam binatang buas...
kalau herlokkk tu ok la nak impress jugak... ni ujung2 rhoper macam kacukan beruk salji dan babun...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:52 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:37 AM
khennn yihhh sangat... ziziqqq... dah la kuat seks... ingatkan rhoperrr je macam binatang buas...  ...

kaka.. walaupun misikin katanya ina tak lari.. kau ghase? haihh.. tak kan ler SS ni pukul rata org misikin kuat mengesex? zizikkkkk ooooiiiii.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:07 AM | Show all posts
Selalunya .. lelaki yg kuat gebang pasal sex ni mesti batang kecik & tak tahan lama.

Tapi si laki tak sedar diri kan.. Acah2 bini puas walhal bini fake orgasm.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:37 AM
khennn yihhh sangat... ziziqqq... dah la kuat seks... ingatkan rhoperrr je macam binatang buas...  ...

perasan hensem pdhl buruk ya amat haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 26-11-2021 10:07 AM
Selalunya .. lelaki yg kuat gebang pasal sex ni mesti batang kecik & tak tahan lama.

Tapi si laki t ...

slalu sembang lucah mangkuk tu
dulu ade whatsapp grup.. bini org tololwer yg join
siap tolol bini irg tak malu ni tanya mcm mana bak putus susu dgn anak.. si sohai kepam ni jwb letak sirap kat puting tu.., terbyg gogo dua btg arnab tu time die sembang haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:38 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:34 AM
khennn yihhhh... kuat betul imaginasi dan fantasi ina...macam mana la dia bayangkan laki dia waktu ...

Ina tekup muka dia dengan bantal masa on top, sebab tu boleh setel sampai habis..

Imagine kalau tengah main tengok muka Sohai, choiiiii!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:46 AM | Show all posts
korg komen la kt sini ek..sohai akan reply kt fb dia...tiktok dh kena banned x boleh buat live melolong time2 maghrib..dia tgh rengsa tu x boleh nak live kt tiktok yg dulu katanya jarum yahudi...la ni dia yg terkinja2 buat live kt tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:49 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 26-11-2021 08:41 AM
Kalau hensem macam fattah nak cite pasal seks terhibur jugak hati. Tapi si sohai ni.. Tengok gigi ma ...

tu la wajah idaman bini2 org aka tololwers dia kt medsos gaiss...memajang pix filter patblas lapih..korg kena rajin telek pix dia..esp bab kaki dia lupa nak filter...kemain berkerak gaaisss...tu part kaki..part celah pelipat/kelangkang aku x tau la camne punya hauk agaknya...tu pun jd dambaan bini2 org yg berpurdah bagai dlm frenlist dia...adakah laki depa lagi hauks dari sohai sampai mengagungkan sohai sebegitu roper
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
malas nak tgok fb heshe geli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 56608 Replies : 1900
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6407 Replies : 121
Renovation and plumbing
MarifRenovation and plumbing
Views : 1380 Replies : 3
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 4795 Replies : 85
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2385 Replies : 88
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1865 Replies : 45
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 1156 Replies : 27



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.087322 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list