CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 27-11-2021 12:57 AM
Part atas yg pasal kesalahan anak tu dah macam cult leader. Tetiba teringat kes mass suicide kat i ...

Burari case kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 27-11-2021 01:29 PM
kenapa dia kena banned dkt tiktok.. Dia ni ckp alim..semua media sosial di layan termasuk hat luca ...

Report. Nyanyi tak berbaju
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2021 05:15 PM
Report. Nyanyi tak berbaju

Tak faham betul motip nyanyi tak berbaju tu.  Lepas tu acah2 lelaki kiriman Tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:45 PM | Show all posts
ya ampun sibat ni tak maju lagi ke?
orang lain dah bercuti sana sini bawak family si sibat ni masih berjahit tgn kat tepon yachhhh

kenapa pulak sibat ni nak nasihat org bab ngeseks? punai dia pun lagi kontot dari 2B
tak layak nak bagi nasihat.

umpama cep wan bagi nasihat mcm mana nak menyanyi dengan betul kepada nabila razali
tak kena nyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Koyak jugak?:

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2021 05:15 PM
Report. Nyanyi tak berbaju

Oh emmmgiiii
Yucks...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 26-11-2021 07:44 PM
Nak saman kat dunia semekin. Nk beli sabun pun x mampu. Dah macam kambing kepam berkerak. Acah2 ugut ...

Mana ada ina kena brainwash. Mmg sama2 bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:11 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:41 PM | Show all posts
vee_zara replied at 26-11-2021 07:10 PM
I dah lama tak tengok cerite shrek. Dalam tu kan ada kambing sebiji muka si sohai ni..memang jijik ...

sebenarnye nak cakap benda yg sama lama dulu.....tapi tak sampai hati....since sekarang ada dah kata dia rupa kamben....ok lah kot nak ckp dia kamben
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:41 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 07:20 PM
Hahaha.. bengkak hati dia. Walhal baru puji diri sendiri

mau nye tak bengkak hati....tu yg meroyan berhari2 kat FB tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 07:20 PM
Hahaha.. bengkak hati dia. Walhal baru puji diri sendiri

Smbung Blaja je.
Hahaha

Nsb bek die xckp konvo mane.
Sbb mmg x konvo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2021 05:35 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 07:32 PM
Hahaha sampaikan roti kaya & astro gempak cilok komen kat sini

sebenarnya STORY PUN DORANG CILOK SINI pastu cari editor cilor dr astro... lepas tu copy balik masuk FORUM...

MOTIF????
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 29-11-2021 05:35 PM
sebenarnya STORY PUN DORANG CILOK SINI  pastu cari editor cilor dr astro... lepas tu copy ba ...

Hahah kerja senang aje editor tu. Sogai koyak rabak tak hbs lagi pasal kambing kepam
Pastu koyak lagi sebab ada org komen kat fb dia ckp kalau ina tu cun dah lama dia tinggalkan ss.. kahkahkah sambung lagi meroyan kat fb
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela...dh ko xg keje...keje ikut mood.ada duit stop.xde duit keje.yg ko kerjakan bini tu hari2.
Nafkah lain ko tiba2 brserah pd rezeki tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 29-11-2021 05:46 PM
Hahah kerja senang aje editor tu. Sogai koyak rabak tak hbs lagi pasal kambing kepam
Pastu ko ...

Cuols ss la. Black takde lama dah. So lama iols tak tau pasal sohai. Kena block kan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 30-11-2021 03:23 PM
Cuols ss la. Black takde lama dah. So lama iols tak tau pasal sohai. Kena block kan.

Black ada aje u. Tp takleh letak sini maklumla sohai kan skodeng sini. Cek pm
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 26-11-2021 11:29 AM
yihhh.. kawan iols satu sekolah ngan dia ni citer time kat asrama al wosto dulu sohai ni bdk kelempo ...

Yang jln kepit dan kelempok tu saya sokong... Geng dgn budak nasyid tu pun ya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikizz replied at 30-11-2021 05:20 PM
Yang jln kepit dan kelempok tu saya sokong... Geng dgn budak nasyid tu pun ya...

wahh uols ni mesti wostorian kannn
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohai tu mmg kelempuk kan. Sebab tu mulut dia mcm mulut pompuan.. ni silap aribulan kalau tak dirawat penyakit mental dia tu sok lusa nampak dia berjalan kat kb pakai skirt smbil pegang mic emas dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:30 PM | Show all posts
vee_zara replied at 3-12-2021 01:20 PM
Sohai tu mmg kelempuk kan. Sebab tu mulut dia mcm mulut pompuan.. ni silap aribulan kalau tak dirawa ...

dia mengaku diri dia kacak asal dan menjadi dambaan gay dalam lemari pun dah nampak dia memang mental uols

iols tak sokong ummah pelangi ni, tapi iols tahu depa ada taste. takkan la si sohai tu depa boleh selera.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:05 AM GMT+8 , Processed in 0.090894 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list