CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 07:21 PM
Komen kat roti kaya

Sohai onani
Aku terhibur betol baca komen2 acik porum. Korang mmg best
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-11-2021 07:29 PM
Sohai onani
Aku terhibur betol baca komen2 acik porum. Korang mmg best

Hahaha sampaikan roti kaya & astro gempak cilok komen kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak saman kat dunia semekin. Nk beli sabun pun x mampu. Dah macam kambing kepam berkerak. Acah2 ugut saman kat masyar. Dasar penonggang. Tutup kebodohan ngan ayat2 agama. Ina ngan anak2 dah kena brainwash ngan sohai sampai jadi bodoh.. Tak puas ina buat pulak keje mengurut. Yuckkkss
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 26-11-2021 07:10 PM
I dah lama tak tengok cerite shrek. Dalam tu kan ada kambing sebiji muka si sohai ni..memang jijik ...

Donkey laa...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu dia lembu kan orang... Kena gelar kambing tau pulak dia meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 03:22 PM
Siapa Komen kambing syabas dah buat kan sohai koyakkkk  

Btw.. semalam dia ada up kom ...

Ayat dia tu "dh bagi hadis pon masih lagi nk bantah". Dh nmpk dah mcm mane dia brainwashed ina tu..mesti kalau Ade ape2 ina nk lawan, nk bangkang sohai, maka sohai akan gunakan ayt Quran hadis..kalau buat sekian2, tuhan murka, tuhan boleh bagi azab terus. Nak ke jd mcm tu? Sorga isteri dibawah tapak kaki Somi.. maka Ina terus jd taat kerana telah dimomokan sebegitu Dan xmahu masuk neraka fast lane
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 26-11-2021 08:01 PM
Donkey laa...

Haaaa donkey!! Nampak sangat muka dia lebih kurang je dengan haiwan 2 ekor tu. I pun tersilap. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 26-11-2021 11:34 PM

emma.giggs replied at 26-11-2021 10:01 PM
Ayat dia tu "dh bagi hadis pon masih lagi nk bantah". Dh nmpk dah mcm mane dia brainwashed ina tu. ...


Hadis dia amik pun sekerat contoh rezeki dah dijamin Allah. Walhal kita kena usaha . Bukan main tunggu rezeki dtg.

Dia mmg dah  cuci cukup2 otak ina dgn anak


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 10:57 PM
Hadis dia amik pun sekerat contoh rezeki dah dijamin Allah. Walhal kita kena usaha . Bukan main tu ...

Org2 maik tak nak dekati sohai ke? Nmpk isim sgt dah ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya yg sembang kencang perform tak sampai seminit.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 10:57 PM
Hadis dia amik pun sekerat contoh rezeki dah dijamin Allah. Walhal kita kena usaha . Bukan main t ...

Yinna tu tahu ke wali tu apa, caner akhlaqnya. Kalau wali, tak de la lakinya tu upload nyanyi terjerit2 dan ngajor anaknya nyanyi lagu2 cinta, rock lagha tu semua... Aiyooo yinna... Lembam kau level teratas betul.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 10:57 PM
Hadis dia amik pun sekerat contoh rezeki dah dijamin Allah. Walhal kita kena usaha . Bukan main t ...


Part atas yg pasal kesalahan anak tu dah macam cult leader. Tetiba teringat kes mass suicide kat india yg satu family ganting diri sebab percaya boleh hidup bahagia bersama2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sohai masuk porem pastu baca cercaan keji ni tak murung ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 27-11-2021 12:21 AM
Yinna tu tahu ke wali tu apa, caner akhlaqnya. Kalau wali, tak de la lakinya tu upload nyanyi terj ...

Bukan takat yinnah, tololwers dia pun sama . Lepas sohai dah maki2 secara halus,membabikan ulama.
Lepastu up mintak doakan dia jadi wali. Tololwers pun aamiinkan.
Ai tak tahu pemikiran diaorg cmne. Btw ai perasan tololwers dia sorang ni dlu gigih bekap sohai. Tpi biasa la tololwers kan bila kena hentam balik lari pergi fb ngadu dgn pojaan. Lama ai tak nampak dia masuk komen . Rupanya dah kena block.. kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 02:53 PM
Astro gempak cilok komen dalam forum ke

Halamak I kena quote hahah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 03:12 PM
Hahahaha komen u , Astro gempak cilok

Baru perasan hahaha omg takpe baguslah kalau sampai ke tuan punya badan. Jijiksss yer tengok dia dok canang camtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 27-11-2021 08:28 AM
Bukan takat yinnah, tololwers dia pun sama . Lepas sohai dah maki2 secara halus,membabikan ulama.
...

Wali takde rupa cmtu la. Slalu muka org beragama ni kita tgk sejuk tenang je..ada jd org beragama gigi jarang tp tgk tetap kita nmpak tenang. Ni kita tgk sohai mmg mulut ni nk carut kan je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 27-11-2021 09:26 AM
Baru perasan hahaha omg takpe baguslah kalau sampai ke tuan punya badan. Jijiksss yer tengok dia d ...

Dia masih meroyan pasal kambing
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy75 replied at 26-11-2021 10:46 AM
korg komen la kt sini ek..sohai akan reply kt fb dia...tiktok dh kena banned x boleh buat live melol ...

kenapa dia kena banned dkt tiktok.. Dia ni ckp alim..semua media sosial di layan termasuk hat lucah. Dh melayan over plk tu...mmg terpesong terpeleot jauh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik la die ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.074605 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list