CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
yihhh.. kawan iols satu sekolah ngan dia ni citer time kat asrama al wosto dulu sohai ni bdk kelempok.. intovert n mana reti bercampur ngan geng laki.. jenis sorang2 tapi kalau melepak mesti dgn bdk2 fonen.. masa tu heshe berselindung di sebalik group nasyid jah.. muka kepit suara kepit jalan pun kepit. sekarang bkn main potray diri ala jantan tulen kuat seks.. walhal suka sgt urut gay.. sebab teringat zaman main abg angkat dulu khen opssss
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 08:32 AM
Laki bini tak boleh move on. Haritu siap nak buat live nak cerita sb apa ina putus dgn mawi. Ramai ...

weh apekehel nye???? brp juta tahun dh putus, tibahh skrg nak berckp punce putus tunang? takkan mungkin iza zaim nak berckp psl perangai musibat die dgn arwah ibu bapa mawi. nak ke kisah iza zaim ugut mawi mase arwah bapa die tgh sakit tu? nak ke cerite iza zaim berebut kan rantai rafflesia dgn arwah mak mawi? bodoh pnye tino ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 26-11-2021 11:29 AM
yihhh.. kawan iols satu sekolah ngan dia ni citer time kat asrama al wosto dulu sohai ni bdk kelempo ...

lorr no wonder sampai ke tua perangai kuat koyak rabak sentap dgn benda remeh. kelempok arbok jua si sangkak ni @asfaz @dino
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-11-2021 11:30 AM
weh apekehel nye???? brp juta tahun dh putus, tibahh skrg nak berckp punce putus tunang? takkan mu ...

Opkos takkan cerita. Pernah dulu geng black reply komen tololwers dia kat page mana ntah pasal rantai tu. Dia tak percaya tau. Siap up dlm fb dia, dia ckp fitnah , dia tak percaya sebab ina tu tgk naif. Phuiiihhh naif
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:35 AM | Show all posts
Jaga2 ko de anak pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:39 AM | Show all posts
takdok modal lain pokcik neh
ingat orang lain sama dgn dia kut hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-11-2021 11:32 AM
lorr no wonder sampai ke tua perangai kuat koyak rabak sentap dgn benda remeh. kelempok arbok jua  ...

Bak kata awien manja ,,, berbulu sampai punggong
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mummy75 replied at 26-11-2021 10:46 AM
korg komen la kt sini ek..sohai akan reply kt fb dia...tiktok dh kena banned x boleh buat live melol ...

Dia berani komen tpi takkan berani bagi link forum
Teringat dia pernah letak Link forum lepastu cepat dia delete. Takut la tu tololwers berpaling tadah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:16 PM | Show all posts

siye la dia post gini???
barbieeeeeeeee nya prngaiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 11:34 AM
Opkos takkan cerita. Pernah dulu geng black reply komen tololwers dia kat page mana ntah pasal ran ...

ape lagi iza zaim. chite la knp kau putus dgn mawi bodoh kapel ni. kisah dh berlumut ijau pekat. tibah nk ungkit2 lg. nampak sgt laki sangkak die tak sehebat mawi. sbb tu asek terkenang2 mawi jaah manjang nyesal ke tu iza zaim
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:52 PM | Show all posts
kadang2 fikir balik socmed tu buat sesorang berubah atau tunjuk sisi lain yang ramai tak tau...dulu masa dalam kumpulan nasyid elok je perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 08:06 PM
Kuat melancap tu sebab lumrah dan naluri lah dekkk oiii... Dah memang manusia di programkan untuk be ...

Kalau koleksi ni dalam kaca gelas, mau jiran datang tenung hanta penyakit ain kakdud
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok nya la haii.. tak padan dengan team nasyid.. aku kalau tertengok kumpulan nasyid die dekat tv6 terus rase apehal la mamat ni jadi macam ni sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh dia rasa dia hensem la siap buat tiktok letak gambar sebelah sebelah dengan taufik batisah la ustaz don la messi la. Punya la nak kata dia tu berwajah helok.  
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 26-11-2021 10:38 AM
Ina tekup muka dia dengan bantal masa on top, sebab tu boleh setel sampai habis..

Imagine k ...

Entah2 ina imagine muka ex tunang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-11-2021 12:45 PM
ape lagi iza zaim. chite la knp kau putus dgn mawi  bodoh kapel ni. kisah dh berlumut ijau pe ...

mawi jauh bertiang ade reta tp tak show off
klau mcm mawi agaknya stp sudut rumah die tyg haha

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 26-11-2021 11:32 AM
lorr no wonder sampai ke tua perangai kuat koyak rabak sentap dgn benda remeh. kelempok arbok jua  ...

dulu kan p genting sorg dgn geng pernerbit jaja ishak tu haha
ade apps grindr acah2 bg servis urut.. bini plak bpdo ya amat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 01:42 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bertanya dan yg menjawab openly camni so jijiks ya....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:59 PM | Show all posts
ina naim ni takde mak bapak ke yg boleh nasihat kan dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:42 PM GMT+8 , Processed in 0.095762 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list