CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10781|Reply: 159

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 06:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 26-11-2021 02:27 PM

Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

Senyap sunyi sepi kan beberapa bulan ini, selepas Suhaimi Saad kehilangan akaun Instagramnya..beliau masih aktif je di laman sosial Facebook. Macam biasa lah, ada je yang di 'updatenya' tapi bukan pasal Vaksin dah.

Rasanya Suhaimi Saad ini sering di tanya soalan-soalan yang pelik, ni paling baru seorang pengguna sosial media telah mengajukan satu soalan yang agak berbaur lucah? Ke Tidak?




Benda ni nampak simple,Tapi sebenarnya penting.


Kalau korang ada suami, Layan la dia sebaik baiknya. Kalau tak tau,tanya.


Layan suami tu ibadah. Layan isteri tu ibadah.


Hobi ss adalah beribadah


W'salam.

1. Kuat nafsu
2. Kuat layan video lucah
3. Bini tak pandai layan
4. Tak ada bini
5. Tak berani tambah bini





Sumber : Fb

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:55 PM | Show all posts
IMAGINASI dia lain macam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww.. so cheap sohai
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:36 PM | Show all posts
Eh ada lagi sohai ni. Menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak merempan pasal vaksin? Setiap hari ada royanan dia pasal vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts


Beribadah konon

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:03 PM | Show all posts
wah ujud lagi dalam dunia artis ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat melancap tu sebab lumrah dan naluri lah dekkk oiii... Dah memang manusia di programkan untuk bernafsu dikkk.... Lain la macam sohai, jantan betina semua dia tibai. Yihhhhhh... Kalau nak hentikan rasanya boleh cuba dm @Acikgomen fefet pelesu sheolsss yang pelbagai jenis... Shrek, fiona, neytiri, gomorrah (dalam guardin of the galaxy), mothra dan godzilla pun ada... Tapi kalau nak rhoperr acikgomen punya boleh minta design incredible hulk nak kumpul buat koleksi letak depan ruang tamu dalam kabinet kaca pun boleh... Kalau jejiran dan sedara mara datang boleh bagi pinjam
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 08:06 PM
Kuat melancap tu sebab lumrah dan naluri lah dekkk oiii... Dah memang manusia di programkan untuk be ...

sruh acikgomen pm sohai bg sebut harga ..kot dia nk borong buat bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Blur kejap aku siapa "suhaimi saad". Sohaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:19 PM | Show all posts

Is this for real??????????????
Babi tu pos cmni kat FB????Like for real??????????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhh sembang kencang ek..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 25-11-2021 08:42 PM
ashcroft86 replied at 25-11-2021 08:19 PM
Is this for real??????????????
Babi tu pos cmni kat FB????Like for real??????????


Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp pasal ni.
Nak beromen pun siap bagitahu dlm fb/ig. 2 dos bgai .



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 25-11-2021 08:19 PM
Is this for real??????????????
Babi tu pos cmni kat FB????Like for real??????????

spesis laki boni takde maruah
yg bini laki cite main 3-4 kali bleh gelak.. dasar bodo..
elok la berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:02 PM
Beribadah konon

Xtau betul ke idok. Kalau betul bodownya ina. Tp laki miskin mmg mcm ni kot. Otak kosong, x ada nak fikir berat2, mmg fikir tu je. Xusah la engkorang cari jantan miskin tahap sohai ni tau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:59 PM | Show all posts
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...

sembang kencang agama..

tapi Allah dan Rasulullah takde dalam senarai kecintaan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalau yg sembang kencang niiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 08:57 PM
Xtau betul ke idok. Kalau betul bodownya ina. Tp laki miskin mmg mcm ni kot. Otak kosong, x ada na ...

ina tu mmg bodo.. berpuluh tahun kisah dgn mawi bleh bukak cite mak mawi masuk wad gila
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 25-11-2021 09:33 PM
asfaz replied at 25-11-2021 08:40 PM
Ye .. dah banyak kali dia ckp dia suka seks. Seks no 1.
Ni paling latest. And dia mmg tak malu ckp ...


hina nye jd manusia bernama sohai ni. ngeseks pn siap cerite kt org tanpa segan silu. kuat ngeseks sampai kne pakai olive oil. takde la hebat sgt kalau sampai perlu bantuan. kesian

ape sudah jadi dgn produk ngeseks yg die sibuk jual dlu? dh selamat kambus blkg rumah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik ya. Bodoh tak cerita hal dalam kain camtu? Hebat macam mana pun kalau muka cam kambing, kepam tak mandi 20 tahun, hilang selera pls. Sama busuk je laki bini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.224250 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list