CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 01:11 PM | Show all posts
hashtag roadtohalal tapi bila scroll bawah rasa cam..urmm...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Everytime Diana ni post gambar yg ada bung mas ni, adiknya nadia tak pernah pun response.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:53 PM | Show all posts
diana ni dulu meniaga franchise tutti frutti skrg dah katup dia meniaga apa eh..
dulu masa tutti frutti tengah famous kemain mahal franchising fee dia.. harus la tak habis duit hasil keuntungan sale n franchise tutti frutti selama 7 keturunan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru2 ni ke seksi2 dedah2? Sejak ber fuchuk muda? Or sejak J?
Sebelum ni tak over2 rasanya walaupun agak up to date branded.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:16 PM | Show all posts
fuh untong laaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam sedih je tengok. Dulu cantik berhijab. Dah cerai nampak jambul. Dapat jambu muda segala benda nak tayang
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:57 AM | Show all posts
berjaya la dia cucuk jarum..jaga2 la lepas ni abis semua kena kebas..huhuh...wake up la D, BBNU ni serious ke nak jaga u n anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:25 AM | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 25-11-2021 04:39 PM
Oh myyy..what a tortuous road to halal

Diana should act her age. Making tik tok like bbnu doe ...

kan, with ballerina skirt omg try too hard, still berwajah desa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan membela
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:35 AM | Show all posts
keluarganya restu ke? adik nya si nadia tu laki sheols anak orka, holiday villa punya owner. sorang lg kawin dgn anak vincent tan, sorang lg kawin dgn model, dia je la yg hauk taste
abangnya si Faisal apa cerita si ex dok up story her followers dok kutuk2 him x kisah ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju engagement x lawo
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:57 AM | Show all posts
juruterra replied at 30-11-2021 11:35 AM
keluarganya restu ke? adik nya si nadia tu laki sheols anak orka, holiday villa punya owner. sorang  ...

aku wondering jugak lah sudah lah laki ni pernah mengaku mencuri duit aida biz apa pun aku tak tahu berlakon pun sendu.memang melekat sebab anak naza ni kaya je
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 12:33 PM | Show all posts
tengok kat ig pompuan ni je yg beriya upload pasal ni, kt ig gold khan krik2 je...n lg satu notice sibling D sorang pun xde yg comment or response. Tak direstui kah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
biar je menikah. bole kite tgk drama seterusnye. ke jannah ke atau ke jahannam. kalau duit kene kebas atau harta kene kikis, anggap jela kifarah ye dok

ape pn secure kan dlu bahgian anak2. ape2 je, jgn efek anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 26-11-2021 02:53 AM
ya mmg bkn dia punya tp bapak nya. dia skrg dk main forex dan bukak kelas forex. beribu org masuk  ...

Sasapa yg terlibat ngan forex mmg aku pandang sebelah mata jer hahah.. Hip dont lies gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 30-11-2021 11:57 AM
aku wondering jugak lah sudah lah laki ni pernah mengaku mencuri duit aida biz apa pun aku tak tah ...

Tue la.. Aku rasa pernah baca dulu.. 200k gak kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
noxnox replied at 30-11-2021 11:25 AM
kan, with ballerina skirt omg try too hard, still berwajah desa

Itula..stay classy aje tak payah try hard to act like bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:11 PM | Show all posts
sepesen lak perangai mak J diana ni ngan mak J Kuin kepam.. ex-haio tuh..dh janda.. kemain rasa nak terbogel.. punya seksi.. tp sayang..tetap x nmpk wow kebaboom.. nmpk KG.COM jua...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:18 PM | Show all posts
MOGA2 GOLD KHAN DAPAT DURIAN RUNTOH
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nazriatie replied at 26-11-2021 09:39 AM
Aah..mc umo 41..Diana 40..nasa 39 x silap..iols suka tgk Nadia n family..dgn suaranya, dgn kidsnya ...

Faisal sulung eh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 63747 Replies : 1807
TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
ZORRO5555TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
Views : 54688 Replies : 141
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2695 Replies : 282
Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??
hell0jennieMakcik Neelofa spill the tea pasal Fazur
Views : 49913 Replies : 183
CSR Racing 2 se centra en las carreras callejeras en Android y iPhone (iOS)
alexjameCSR Racing 2 se centra en las carreras c
Views : 709 Replies : 4
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9575 Replies : 554
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29657 Replies : 504
BULLET TRAIN (2022)
SY_MumiBULLET TRAIN (2022)
Views : 640 Replies : 5
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 286 Replies : 13



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.110034 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list