CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
venomlady replied at 26-11-2021 12:02 AM
Road to halal konon..(dah selamat vacay gather2) this family is sickening. Dr abang sampai la adik p ...

Dari apa yang Emilia tu up kat igs memang dorang ni tak peduli pun.

Ipar sheols Marion tu menang KLFA mengalahkan scha untuk fashion icon.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:15 AM | Show all posts
u can do so much better Diana....hope ur 3 brothers are looking out for u.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:48 AM | Show all posts
lantak dia la
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-11-2021 11:29 PM
iya. mas bro village tu.. masyukkk laku keras gak chalet dia

Seriusla masbro village tu dia punya?wow not bad eh..mmg ank orka ke ada funder yg kasik modal
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita je ke yg sedor betapa fake nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-11-2021 05:17 PM
Kalau aku laaa...pakai skirt pendek dan bercuti saksn dgn bf mcm tu, aku segan nak buh hashtag mcm t ...

Dgn berpelok melekat camtu..mmg x husnuzon dh aku..nampak gersang sgt dh segersang gurun sahara..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 25-11-2021 06:35 PM
Kan ..  confident ngan kulit sawo matang + hindia mamak dorang. Part tu je la i ols respek

Yg peliknya, yg jantan2 x kepam plak ek skin dorg..hensem2 plak tu..yg jantan ikut bapak, yg betina ikut mak agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 25-11-2021 06:14 PM
Kalau si diana ni ibu tunggal kerani sekolah, ko rasa si mas khan ni puja mcm ni tak kt socmed?

Haruslah sebelah mata pun dia xpandang..klo si diana ni pakai tudung sarung, baju kurung pesak, galas henbeg copy ori gred pasar mlm, btul2 nampak cam ibu tunggal kerani sekolah..muka dh  sesuai dh..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-11-2021 11:29 PM
iya. mas bro village tu.. masyukkk laku keras gak chalet dia

Itu bisnes mak bapak dia kan
Kalau dia ada share takpelah nak bangga
Tapi kalau semua tu masih hak milik parents
Rasa macam malu menumpang reta mak pak
Kau usaha lah sendiri. Ahh gituuu
Ntahlaa bagi aku yang kaya, yang ada bnses tu mak bapak kau bukan kau..kau cari kekayaan sndri..gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2021 02:33 AM
Itu bisnes mak bapak dia kan
Kalau dia ada share takpelah nak bangga
Tapi kalau semua tu masih hak ...

ya mmg bkn dia punya tp bapak nya. dia skrg dk main forex dan bukak kelas forex. beribu org masuk kelas dia brapa ntah dia kaut fees. bulan bulan spend 100-200k mamat ni. aku tahu sbb pernah follow ig dia. kuat show off gk mamat ni. bru je masuk forex dh feeling level jutawan angkat porshe..dlu jd cebisan hero drama je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Diana ni walau xberapee adaa ropenyaa tp tgok kat ig jenis yg pemalu n soft spoken yahhh. Lembut je ckp maybe sbb tu maskhan ni tertarik. Ex dia pon lebeh kurg muka gini gak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:14 AM | Show all posts
saling memerlukan.... semoga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikot sekeliling iols la, janda anak berderet ni susah nak terima laki sebagai suami, kalau stok geli geli isi masa lapang masa ex hubby dapat the kids tu biasalah . Melainkan sh
eol dah pikir habis siang malam , inikan pulak harta family jenis tujuh keturunan tak abis makan mesti dia dah nekad. Apa pun i kennot wait wedding of the year kalah adik sheols Nadia.
Gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:08 AM | Show all posts
biar la deme...diana tu x rugi pape pun, laki tu buat hal bila2 masa diana blh campak dia kuar rmh. nyahhh kau dari rumahku, gittewww

rete banyak, anak2 pun dah ada, she just need a companion...someone to hug every night, to share stories, to be loved je...mas khan buat hal, ai rasa xde mslh pun utk diana dpt yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
diana sila buat prenup. jangan hanyut dibuai cinta sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap bahagialah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la masbro. Jgn curik pula duit krypto. Awak pon anak orka juga. Btw marhaen bethol bakal tu ye. Even dress semua cap ori tapi hurmm...Lawa lagi tok da kaki gym acah Lara croft.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:10 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 26-11-2021 02:53 AM
ya mmg bkn dia punya tp bapak nya. dia skrg dk main forex dan bukak kelas forex. beribu org masuk  ...

Bukan tu pun porsche bapak dia ke? Dia mana ada harta apa-apa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
MC lagi tua dari diana kan? Tapi MC punya dressing nampak lagi ok walaupun terbuka sana sini.

Diana kena ikut style Kate Middleton - mesti anggun. Not everyone can carry off the sexy urban look at 40.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gucci_advocate at 26-11-2021 09:16 AM
TerataiMelur02 replied at 26-11-2021 12:29 AM
Dari apa yang Emilia tu up kat igs memang dorang ni tak peduli pun.

Ipar sheols Marion tu menang  ...


No big deal pun Marion menang fashion icon award tu pada aku.

Chrys and Vivy and banyak business woman lain sibuk build business bagai…tak pandang and tak kejar pun award award fashion icon macam ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.083071 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list