CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kertu pun kertu la janji berduit noh. Slalu pompuan je kena label gold digger. Rupanya jantan pun ado sesuai namanya pun mas hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Single mom with 3 kids bukan yang kais pagi makan pagi pun yg nak diherankan

Pilih yang ini selamat hidup mewah selama bersama bukan ibu tunggal sembarangan..

Dak gold khan nie masih berlakon ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 25-11-2021 03:59 PM
Honestly... aku rasa si Diana ni memang downgrade giler bila pilih si gold digger ni..  Mata aku jer ...

Rasanya gold khan nak kat diana bukan sebab $ je, tapi environemnt jugak. Circle , influencers. Tapi cara caption diana itu macam tak pasti dia terima. Maya ye tak 50/50
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:51 PM | Show all posts
wah wah wah...another wedding of the year
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:58 PM | Show all posts
electricopop replied at 25-11-2021 03:43 PM
Mampu ke nak maintain lifestyle Diana tu? Ke the other way around?

what do you expect?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakaian Diana ni selalu fefeling muda remaja kan. Btw. Tahniah lah road to halalan toyyiban.
Baru 40. Sempat lagi buat anak lahirkan anak kulit cerah ckit[em:3:]
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku laaa...pakai skirt pendek dan bercuti saksn dgn bf mcm tu, aku segan nak buh hashtag mcm tu. Terasa seakan malaikat kerling je kat aku...itu aku la kannnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
You better get that bag, sissss!
Eh broooo!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Roadtohalal laa sgttt. aq ingatkan memang dah halal selama niee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:47 PM | Show all posts
Congratsss
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kerja si laki ni? Mewahnya idup....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:53 PM | Show all posts
yusuke22 replied at 25-11-2021 05:51 PM
Apa kerja si laki ni? Mewahnya idup....

Main forex kan. Kat mana aku baca dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau si diana ni ibu tunggal kerani sekolah, ko rasa si mas khan ni puja mcm ni tak kt socmed?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Road to halal sbb selama ni haromm
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hauk nya la fesyen mak jnda ni
geli aku tnguk popuan melayu umur dah masuk 40+ tpi pakai baju acah2 bbnu
mcm nora danish tu pun sama..acah2 remaja
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Diana ngan nadia walau harta berkoyan taknak pulak bleach badan kasik putih gebu ye tetap terima seadanya tone kulit walaupun nampak kepam..tabikkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 25-11-2021 06:24 PM
Diana ngan nadia walau harta berkoyan taknak pulak bleach badan kasik putih gebu ye tetap terima s ...

Kan ..  confident ngan kulit sawo matang + hindia mamak dorang. Part tu je la i ols respek
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.
Sape jaga sape..
Level lain mas khan nie.

Ptt la xnk dah hakak a aida
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpela both pun muka mcm dh 50-an. Sesuai sgt kawen. Kertu dh kot. Nonok pun dh makin layu di tasek madu. Anyway awat filter teruk sgt ig tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah in advance.
Bukan extend or runtuhkan mesjid org ke hape. Biaqpi lah depa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:48 PM GMT+8 , Processed in 1.322304 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list