CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14037|Reply: 138

Mas Khan Dah Melamar, Nak Kahwin Dengan Diana Nasimuddin

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 03:22 PM | Show all posts |Read mode
Hubungan percintaan antara Mas Khan dan Diana Nasimuddin nampaknya kini melangkah ke fasa yang seterusnya.


Baru-baru ini Mas Khan memberi kejutan apabila melamar kekasihnya itu.




Foto: IG




Di Instagram, Diana ada memuat naik gambar beserta kapsyen yang romantik, ditujukan khas buat Mas yang sudi menerima ibu tunggal kepada tiga orang anak sepertinya.


"18.11.21 menandakan peristiwa penting dalam hubungan kami. Terima kasih kerana memilih saya. Anda masih muda dan berjaya, anda  memilih untuk mendedikasikan hidup anda untuk menjaga ibu tunggal ini dan tiga orang anaknya," tulisnya.




  



Diana turut meluahkan bahawa perjalanan yang mereka lalui bukanlah mudah dan hanya mereka sahaja tahu kisahnya.


“Saya tahu ianya bukan satu perjalanan yang mudah untuk kita tetapi hanya kita yang tahu kisah kita.


"Semoga Allah SWT permudahkan perjalan kita hari ini Insya Allah. #roadtohalal"


  



  





Di ruangan komen, Mas sempat mengakui yang dirinya tak sempurna dan mudah rasa cemburu.


"Saya tidak sempurna. Apabila bercakap mengenai hubungan, kadangkala saya serabut, saya mulakan pergaduhan, saya mudah cemburu.








Tetapi ada tiga perkara yang saya banggan menjadi diri saya, saya tidak main-main, saya memberikan yang terbaik dan apabila saya memilih awak, hanya awak. InsyaAllah"


Tahniah diucapkan kepada pasangan merpati dua sejoli ini, sama cantik sama padan. Tak sabar nak tunggu majlis, mesti wedding of the year. Tak gitu? -CARI

  



  



  



  


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:28 PM | Show all posts
ooo tahniah... bagaikan durian di belah dua.. sorang muka penyet... sorang kepam...

semoga gold khan dapat membahagian bakal yisteri.. jangan ada sesi2 curi reta dan kripto atau duit dalam bank account sudah lah yer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan main lg road to halal bagai..selamat membaiki keturunan juga mengikis selagi boleh la yer.win win situation omputeh kata
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Deme pakai filter ke pics deme tu? X reti hakak dak2 zmn skrg ni mana filter mana kulit sebenar..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:37 PM | Show all posts
kannnnnn! gitu lahh.. smoga berjodoh till jannah. smoga bisnes heols maju. bukan mudah untuk amek hati family have have ni chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:41 PM | Show all posts
ka ching.. ka ching...


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:43 PM | Show all posts
Mampu ke nak maintain lifestyle Diana tu? Ke the other way around?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:48 PM | Show all posts
Untunglaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:58 PM | Show all posts
untunglah saham NASA amik sikit. bole naik jet freee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:59 PM | Show all posts
Honestly... aku rasa si Diana ni memang downgrade giler bila pilih si gold digger ni..  Mata aku jer ke yg rasa si gold digger ni ada buat muka? Lain kot rupa dia dari zaman kebas duit dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:03 PM | Show all posts
dia ni something sungguh. ok laa berjaya pikat hat jerung ni. tak kisah laa janda anak 3 pon
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:18 PM | Show all posts
Lisa Manoban cakap -

Dollar bills, dollar bills
Watch it falling for me, I love the way that feels
Dollar bills, dollar bills
Keep on falling for me, I love the way it feels
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... ingatkn dah nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:25 PM | Show all posts
Selamat tidur beralaskan daun wang ringgit
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:28 PM | Show all posts
dah memang macam halal dah gaya, takpayah nak roadtohalal sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:34 PM | Show all posts
cringe nye hashtag ko kakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Maskhan ni ada bisnes homestay kan tak silap.
Tapi lumayan gaya hidup mewah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh myyy..what a tortuous road to halal

Diana should act her age. Making tik tok like bbnu doesnt suit your age. Anyways, semoga smooth sailing lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pohon yg rendang tempat berteduh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:40 PM | Show all posts
tak masalahnya kenapa diana punya attire dah macam budak lepasan kolej? relax la tau la dapat fucuk muda.tapi usahlah dress up bagau BBNU.tak sesuai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 01:52 PM GMT+8 , Processed in 0.101110 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list