CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Produk Gardenia naik 10 hingga 45 sen mulai 1 disember kerna terjejas akibat covid.bukan untung?

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Honestly i try to avoid makan roti because of high gluten content.. utk reduce inflammation dalam badan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-11-2021 03:43 PM
tak terjejas sebab i tak makan roti

Meols pun dah stop makan roti sebab gelatine
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mau gigil akak aku kaki roti sejak azali
Sbb makan roti la dia kaya raya boleh beli aset
Kerja gomen tapi ... 5sen keluar pn dia catit d buku lejar ...sesuai dgn kirija dia ...
Kiteorg adik beradik yg lain mmg tk gemor makan roti sgt.
Akak aku no 2 rebel kalau mak aku bg roti biskut cereal ke dia nangis kuat2
Akk aku no 1 lex2 ikut mak aku bg anak2 dia mkn camtu
Manakala aku laki aku pemakan heavy meal tegar tk pandang sgt. Roti2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 28-11-2021 07:23 AM
Mau gigil akak aku kaki roti sejak azali
Sbb makan roti la dia kaya raya boleh beli aset
Kerja gome ...

Make sense laki ko pemakan full meals not roti...

Ko pernah dengar roti wap atau roti kangkang? Tak kheunz?

Instead it has all along been nasi wap atau nasi kangkang kheunz? Macam ko tak besa pulak

So..? Kita paham.....


Kahkahkahkahkahkahkahkahkab





Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-11-2021 09:24 PM
Pernah makan roti wilayah tak?

Susah dpt. Biasa kedai mamak oldschool je jual skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni makan yg purple je.
Salted caramel dgn black forest tu pun sedap. Tp tak byk kedai jual

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-11-2021 10:17 PM
Honestly i try to avoid makan roti because of high gluten content.. utk reduce inflammation dalam ba ...

makan la apa jua yg halal bagi ko, IN MODERATION..you will never go wrong...

laki tak didik ko dlm hal ini kewww?

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:25 AM | Show all posts
pyropura replied at 27-11-2021 02:16 AM
Massimo tu wholewheat nya sedap, tapi roti putih nya rasa cam palat je sama macam Gardeniak


meosl pun beli wheat germ

tapik yg roti putih gardenia tu , if tok laki meols makan idung nya sumbat.. kalau hat massimo yg roti putih tu heols ok

dats yg tak beli gardenia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BN= Barang Naik. Ranai penyembah najib dn bn purak2 buta dlm hal ni. Xpa, Busuk2 pon Melayu kita jugak yg kaya. Asal bukan dapig!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 28-11-2021 09:21 AM
Sekarang ni makan yg purple je.
Salted caramel dgn black forest tu pun sedap. Tp tak byk kedai jual

Gardenia sommerset cottage tu sedap lgi sis dh cuba? Tpi xbyk kedai ada.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 27-11-2021 02:27 AM
Lagi satu yg.kelakau susu FarmFresh tu pun masuk list BMF

Mula2 bmf lepastu kantoi bukan meleis pon ada gak, lepastu penjilat bmf bekap kata xpe ada meleis jugak dlm tu, marilah terus kekal sokong. Kahkahkah apa punya selekeh pemikiran gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-11-2021 09:24 PM
Pernah makan roti wilayah tak?

Pernah uolsss
Dari harga dia 25sen.lagi..
Kilang dia dkt je kat kolumpo tu kan..

Iols suka coklat n pandan..
Lama.tak jumpa roti.wilayah..
Roti cap kunci dia.tu..legend
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 28-11-2021 04:16 PM
Pernah uolsss
Dari harga dia 25sen.lagi..
Kilang dia dkt je kat kolumpo tu kan..

Brand gardenia  yg baru ada keluaran product mee kuning, apa betul kewww?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 27-11-2021 02:27 AM
Lagi satu yg.kelakau susu FarmFresh tu pun masuk list BMF

Ini barulah susu segar!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 28-11-2021 04:16 PM
Pernah uolsss
Dari harga dia 25sen.lagi..
Kilang dia dkt je kat kolumpo tu kan..

Patut muka pun dah macam ibu roti....

Kahkahjahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 27-11-2021 10:17 PM
Honestly i try to avoid makan roti because of high gluten content.. utk reduce inflammation dalam ba ...

Exactly. Roti ada yis dan gula, juga guna tepung gandum yang disembur baja/racun serangga gandumnya.
Tapi uols boleh try sourdough lebih sihat. Ada je orang jual roti organik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 04:20 PM
Patut muka pun dah macam ibu roti....

Kahkahjahkahkah

Hahaha
Well..
Comel2 gitchu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 04:19 PM
Brand gardenia  yg baru ada keluaran product mee kuning, apa betul kewww?

Ye la
Ado..
Iols ada je beli.mi kuning tu.manak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:42 PM | Show all posts
stingerstomps replied at 28-11-2021 04:19 PM
Brand gardenia  yg baru ada keluaran product mee kuning, apa betul kewww?

Ada. Aku suka mee kuning tu. Xrasa kapur.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 28-11-2021 10:05 PM

Tak suka roti gardenia. Tapi tu je la yg available.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:40 AM GMT+8 , Processed in 0.069262 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list