CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.7 ***

   Close [Copy link]
 Author| Post time 25-11-2021 04:44 PM | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 03:08 PM
patut la boleh di gelar

ratu moyan

aik.. bukan selama ni pon ratu moyan kke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 04:44 PM | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 03:43 PM
masuk la dh ada yg ingat kan

mesti lah ingat

siapa yang tak ingat akk tu


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:06 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:25 PM
bila orang tak suka kita tu

macam² pun dia leh buat kan

x pe la nay

lain kali cari temapt yg elok2 sikit

kalau tgk makanan tu x semenggah

x yah beli
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:07 PM | Show all posts

akk biasa urut la nay

kalau x dapat urut sebulan sekali

sakit2 badan ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:08 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:27 PM
macam ni ar baru best hidup

hahahaha

ala kita moyan tuk happy2 je kan nay

sambil tambah tasang

so let it be la kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:09 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:28 PM
mau tak mencari

payslip semua nay simpan

amboiiiii

pandai dia ya

patut la boss syg
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:10 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:30 PM
sebab akk mmg tak gemuk

akk slim melim gitu

mungkin pasal dh berumur nay

badan maintain la kan

harap sihat2 selalu la akk ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:10 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:44 PM
aik.. bukan selama ni pon ratu moyan kke

ya la tahu la tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:11 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:44 PM
mesti lah ingat

siapa yang tak ingat akk tu

alhamdullillah

terima kasih kerana mengingat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 04:25 PM
ya faham sgt tu

buat je nay,sama2 kita tambah tasang

okay nnt nay dah buat nay inform akk

pasal tacang ni nay tak lupa kawan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 04:26 PM
musim dh sampai kan

pagi panas,ptg hujan

tau tak apa...
dah lah sekarang covid pon
belum reda kena lagi hati²
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 04:27 PM
sayang nay la tu kan

takut nay x de,x de sapa nk buat keje nay

banyak lah dia punya sayang

ada staff yang keje 3 hari dah cabut

nay lah yg kena sambung keje dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 04:27 PM
alhamdullillah

kalau ada ank sendiri lagi bagus agaknya

betul...

tapi kita ni ngn anak sendiri

berani lah nak marah

anak org tak beraninya nak marah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 04:28 PM
aik ya ke nayyy

adoiiiii.....

tak lah yg notis nay kait tadi lah

akk g reply kat umah lama

nasib lah nay suka mengait ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 25-11-2021 04:33 PM
terima kasih Nay

matt cek in..

sama sama kasih
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:05 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:01 PM
okay nnt nay dah buat nay inform akk

pasal tacang ni nay tak lupa kawan

kan best mcm tu

sama2 la kita moyan sampai x hengat dunia ya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:07 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:02 PM
tau tak apa...
dah lah sekarang covid pon
belum reda kena lagi hati²

in sya Allah

kalau betul2 jaga SOP

pakai sanitizer selalu atau cuci tangan bila sempat

chances nk kena kurang la kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:07 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:03 PM
banyak lah dia punya sayang

ada staff yang keje 3 hari dah cabut

dh nay semua boleh buat

mau x sayang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:06 PM
x pe la nay

lain kali cari temapt yg elok2 sikit

tau.. itu last nay g beli kat sana
lepas ni mmg tak beli dah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:08 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:03 PM
betul...

tapi kita ni ngn anak sendiri

akk lain

berani je marah ank org

pasal mak ayah derang suka akk marah


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:45 PM GMT+8 , Processed in 0.162675 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list