CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.7 ***

   Close [Copy link]
 Author| Post time 25-11-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:07 PM
akk biasa urut la nay

kalau x dapat urut sebulan sekali

oh.. nay jarang g spa untuk urut tu

asben nay jer selalu g

nay guna mesin urut beli kat shoppee jer
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:09 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:05 PM
tak lah yg notis nay kait tadi lah

akk g reply kat umah lama

terbaik la nay

perasan jugak ya

mmg akk x perasan langsung
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:08 PM
ala kita moyan tuk happy2 je kan nay

sambil tambah tasang

baik akk...

nay baru keluar dari mrt

hampir² terlepas stesen tadi

kusyuk mereply kat cari ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:10 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:08 PM
tau.. itu last nay g beli kat sana
lepas ni mmg tak beli dah

masih banyak lagi kedai dh beroperasi kan nay

pilih yg elok2 la lain kali
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:11 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:09 PM
oh.. nay jarang g spa untuk urut tu

asben nay jer selalu g

x sama dgn urut dgn tangan nay

akk suka yg kuat2

kawan akk ada spa,sekali je akk cuba

mmg x leh ar,kena gi thai punya br sedap badan ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:12 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 06:10 PM
baik akk...

nay baru keluar dari mrt

laaaaa

x perasan akk nay pakai tepon mereply

kalau akk dh berterabur tu

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:13 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:09 PM
amboiiiii

pandai dia ya

yer lah.. nak berhenti kena elok²
macam man kita kena trrima keje
macam tu lah berhenti
sbb ada jer yg men lari lepas dapat gaji
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:10 PM
mungkin pasal dh berumur nay

badan maintain la kan

umur² sekarang ni akk kena jaga pemakanan kan
baru lah sihat sentiasa hendaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:10 PM
ya la tahu la tu

tahu tak apa

jangan di tukar nama itu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
amiraira replied at 25-11-2021 05:11 PM
alhamdullillah

terima kasih kerana mengingat

siapa lagi nak ingat kan
.kalau bukan kaki borak macam nay ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 04:26 PM
amboii nak ke spa bagai

nay la ni punya psl
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
acikbrown replied at 25-11-2021 03:13 PM
best tu, boleh urut badan, mandi buih ke...
ala ala org kayangan

setelah seharian berpenat-penatan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:59 PM | Show all posts
@anna-zara nnt check in nk kait sng
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aik tak bergerak² dah umah ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 25-11-2021 07:59 PM
@anna-zara nnt check in nk kait sng

Lahhhh x sempat nak nengok

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 25-11-2021 09:26 PM
aik tak bergerak² dah umah ni

‘’boleh ke nak unlimited tu

setau nay main account jer yang boleh kan
’’
Boleh je kalau account yang tag dengan Maxis fibre.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 25-11-2021 03:35 PM
Mlm nov bg tacang check in

sbl tido tepek ni dulu...
akhirnya capai 500

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:44 AM | Show all posts

rumah tak roboh lagi kaka
tapi nay rasa hari ni bakalan roboh
dah dijangka
dlm 1 rumah kaka dpt reply 3-4 post saja
lps tu kena kait kt rumah baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.087206 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list