CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Video Syafi Tee Berpeluk, Bercium Dengan Wanita?- Dituduh Memalukan Bapanya, Ridhuan Tee

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:00 PM
herlokkknyaaa kannn.. tapi antara semua adik beradik dia sorang je menjadi ala2 kpop gittewww... : ...

Amboiii...nak maafkan orang pon pilih bulu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 02:57 PM
herlokkknyaaa syafi tee... takpe peluk je banyak2 dik... geng2 bamjat je pun....
yang pasti kahwinny ...

Citer apa sis mcm best je..and platform mana netflix ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:20 PM | Show all posts
eizzlin replied at 25-11-2021 11:07 PM
Citer apa sis mcm best je..and platform mana netflix ke

Ruyi's Royal Love in the Palace

kaka kena pergi mainland baru boleh tengok jangan pi wuhan sudah...

best tak hengat drama dia tapi panjang... soo sila tengok skip2...
yang pasti chepit dok berebut ciknek 2b yihhhh kalau iolss tak kosserr dik unless emperor tu rhoperr syafi tee...




Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik rupa helok, takdela teruk kena cerca. Tapi awas ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Inilah dia...
" Iman tak dapat diwarisi
Dari seorang ayah yang bertaqwa
Ia tak dapat dijual-beli
Ia tiada di tepian pantai"
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:16 AM | Show all posts
yg makeup artis tu pun over kiss2 ??

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:37 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:45 PM
dah tentu2 la yang muda herlokkk persis jejan kpop ni kaka  eee motip kaka tanyaaa se ...

hahahahahaa baru tau kaka dud nak yg mana, walaupun! alaaaa skrg byk nau pojaan hati.. yg satu pensil 2B ya, satu lagi woww kpop lobak asin
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:12 AM | Show all posts
herlokkk kejadiannya. gambar baju kuning tu mcm nicholas saputra sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:13 AM | Show all posts
Dia meminati golongan itu ke? Before ni pn kan dia suka live dgn pondan mn tah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:52 AM | Show all posts
princessmiang replied at 25-11-2021 03:19 PM
iman tak dapat diwarisi dekkk

Yg ni mmg btul 101%.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:53 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 25-11-2021 03:24 PM
herlokkkk... jangan bengkok sudah lah dekk..

Dh mcm ada mnuju ke arah tu je, muka pun jambu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:04 AM | Show all posts
asal rasa mcm tengok cerita korea je ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:04 AM | Show all posts
bru tw die nie anak ridhuan tee...1st tgk die berlakon cte tok adi tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:56 AM | Show all posts
wanita?? takpala peluk sesama jantina.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:59 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:36 PM
khennn... janji herlokkkk persis hun, meer, alif, bamtah, sean lje... jadi kita kena maafkan walau ...

yahh yahhh sokonggg..kalau yg muka haukkkk tu kau boleh pigi mammpp muka dengan tingkah laku samaaaa jahhhh buruknya..


tapi yang hellokkk2 nih, kita maafkannn sebab hurmmm..they ols jugak insan biasa yang melakukan dosa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke dia ni ada skandal jarak jauh dengan pondan Sabah siap ada fan bagai ngeship hubungan deols kat Tik Tok.. Pastu putus sebab parents heols x suka.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Heelok chuolsss
Tak nampak busuk
Dia ni pandai berlakon
I pernah tengok heols berlakon drama apatah tak ingat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:39 PM | Show all posts
teringat shot dia untuk mister global, ke apa tah, lupa, seksi, tp memang harap dia join, lepas tu tarik diri, rupanya dari prominent family
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
maafkanlah yg herlok2 ni, xsengaja kan..yg dipeluknye pun sesame lelaki, xberdosa khuennss
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:02 PM | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 03:39 PM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

once you go to pondan, you can never go back...
aku pernak tanya kawan aku, dia gay, aku cakap, 'kalo' aku raba2 pondan, pastu pondan handjob atau blow job kote aku, adakah aku seorang gay? ( kalau tau, ini tidak bermakna aku pernah buat)

member gay : no, u are not, but u hansap  ( gataL)

dan ada orang ckp, sekali ko bagi pondan blowjob, ko mesti akan teringat smpai bila, dah kawin pn nak cari pondan lg( so benarlah ko tgk ramai pondan blakang lorong, sebab ada permintaan la , ada penawaran, betul tak? )

jd jangan la sesekali bagi podan isap batan

itu lah nasihat seseorang pada wa..

sama la dgn pompuan

once u go to pengkid, , susah u nak go back... ada juga yg kawin ada laki, semua tp kalo ada can, dia bag pengkid jilat juga


tp aku rasa syafi tee ni tak cm tu kot..dia ringan2 je kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.093082 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list