CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Video Syafi Tee Berpeluk, Bercium Dengan Wanita?- Dituduh Memalukan Bapanya, Ridhuan Tee

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 03:40 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:00 PM
herlokkknyaaa kannn.. tapi antara semua adik beradik dia sorang je menjadi ala2 kpop gittewww... : ...

so acane tu kaka dud? alip ajis ke syafi tee yg didamba kan ni? nmpk gaya bdk ni khensss khenss khensss???
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:40 PM | Show all posts
Alahai buat video paraodi je kut. Itu pun nak kecohhh. Sah sah transwoman.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:45 PM | Show all posts
lasagna replied at 25-11-2021 03:40 PM
so acane tu kaka dud? alip ajis ke syafi tee yg didamba kan ni? nmpk gaya bdk ni khensss khenss kh ...

dah tentu2 la yang muda herlokkk persis jejan kpop ni kaka eee motip kaka tanyaaa sebab satu lagi tu putik jagung walaupun pakej semua lengkap kecuali ciknek...
harap2 yang syafi punya lobak masin...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:48 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:45 PM
dah tentu2 la yang muda herlokkk persis jejan kpop ni kaka  eee motip kaka tanyaaa se ...

kalau burung beliau terlepas sangkar, mesti uols gembira kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:50 PM | Show all posts

Aku pun baru nk tulis benda yg sama....ada iras2 mcm siapa tu....Hun Haqeem
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia lbh ke muka apaknya
maknya pun comel lote aje
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 03:39 PM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

Ada. Klu jenis laki mmg yakin dengan sexuality diorang, and mmg ad kawan2 cmtu. Ada je laki yang peluk2 masa tido walau kawan je. Gayah je tak boleh buat, nnt turn on. Lolss.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:54 PM | Show all posts
ashcroft86 replied at 25-11-2021 03:51 PM
Ada. Klu jenis laki mmg yakin dengan sexuality diorang, and mmg ad kawan2 cmtu. Ada je laki yang p ...

tp klu aku tanya kwn2 laki tulen diorang geli. lebih2 lagi yg dah ada nenen
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 03:54 PM
tp klu aku tanya kwn2 laki tulen diorang geli. lebih2 lagi yg dah ada nenen

Tu jenis x bercampur dengan diorg ni. Maybe heols dah selesa sgt, pelakon kan. Weols ad terlibat ngn teater, yg str8 ni ok je klu kne usik ngn diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:59 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-11-2021 03:48 PM
kalau burung beliau terlepas sangkar, mesti uols gembira kan

ada dua saja reaksi iolss...
kalau besar dari remote astro iolsss dok kalih2 TV tu ok boleh la terkedu dan gembira serta mengfans heolss...
tapi kalau sebesar baby carrot atau putik jagung.... hampa tapi tetap maafin asalkan herlokkk. agittewww
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: herlokkknyaaa syafi tee... tak ...

Tapi stress sis jadi empress.... Bila Gundik tak sedar diri... Berebut nak jadi empress... Sampai nak bunuh anak kitaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:13 PM | Show all posts
kurus dah. dulu bam2 sikit...
teringat citer pink smile yg Fattah Amin hero, si sweet qismina tu heroin.
dia ni jadi supporting... citer tu jela nampak dia ni berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:40 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:27 PM
iols takut bengkok sebab dia ni suka kawan dengan gegirl

herlokkk sgt tu uolllssss....
jatuh bersandar kat siapa yang bertuah tuh......
huhuhuhu....

semoga kuat iman ya dikk... gitu...
hahahhahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula herlok bolh la ganti NO lepas nie …
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Herlokkkk nyaaa kejadian elohim yang sorang ni
Nasib baya hadek2  

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 25-11-2021 03:39 PM
ader ke lelaki tulen straight suka peluk2 pondan.. saje tanya

biasa laki tulen jenis cpt geli kalau kena peluk pondan. cth fatah amin. tgk si vee usik dia pn nampak dia geli hahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 25-11-2021 04:13 PM
kurus dah. dulu bam2 sikit...
teringat citer pink smile yg Fattah Amin hero, si sweet qismina tu her ...

aku igt aku je perasan dia makin keding.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 02:57 PM
herlokkknyaaa syafi tee... takpe peluk je banyak2 dik... geng2 bamjat je pun....
yang pasti kahwinny ...

Kakadut, boleh share apa tajuk citer tu. Scene melambung tu minit ke brp ya?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:31 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:59 PM
ada dua saja reaksi iolss...
kalau besar dari remote astro iolsss dok kalih2 TV tu ok boleh la ter ...

bukti betul cinta datang dari mata turun ke hati dan bawah lagi
yang kata kena kenali kecantikan dalaman bukan luaran semata2 kebaikan blablabla akhlak cumalah cakap2 org losers

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem lah..hensem dr hun lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.112459 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list