CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 327|Reply: 10

Boost Makan, Grabfood, FP

[Copy link]
Post time 25-11-2021 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Share sikit dengan korang, skang ni ada platform online food baru which is Boost Makan, Boost Makan ni korang boleh cari dalam ewallet boost, ala2 grabfood untuk grab jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:53 PM | Show all posts
No complain, makin banyak makin bagus sebab tiga - tiga cashback boleh bolot. Hihihi. Cuma nak cari makan kena check semua for the best deals la.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:37 PM | Show all posts
aku dah lama boikot semua jenis food delivery service, bab makan ni aku ada picky sikit, aku mmg jenis makan benda yg presentable sahaja. since riders tu semua motif utama ni hanya kerja tip semata hal2 yg lain dia main langgar je. kalau aku nak makan benda tu aku rela pergi sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:22 PM | Show all posts
foodpanda dh makin mahal nak mam
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:12 PM | Show all posts
Baru guna ni, lebih kurang menu nya macam online platform yang lain. Kalau nak order korang order skang dapat RM5 cashback .
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:13 PM | Show all posts
_blackbird replied at 29-11-2021 01:37 PM
aku dah lama boikot semua jenis food delivery service, bab makan ni aku ada picky sikit, aku mmg jen ...

Beli makanan yang femes2 je, jgn beli yang kedai tak tau. Skang byk tempat mkn, tapi kualiti ntah apa2


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:28 PM | Show all posts
abraham205 replied at 29-11-2021 05:13 PM
Beli makanan yang femes2 je, jgn beli yang kedai tak tau. Skang byk tempat mkn, tapi kualiti ntah  ...

bukan pasal rasa tak sedap ke apa. sebelum ni kalau order selalu dpt air tumpah, nasi dah bercampur aduk mcm nak kasi kucing makan, kadang berterabur, sup lecak leak dari bekas. gambar kat app lain dpt lain tu yg i malas nak order delivery ni. rasa dah bergoncang2 makanan i order tu dlm box rider
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:29 PM | Show all posts
mizruncing replied at 29-11-2021 04:22 PM
foodpanda dh makin mahal nak mam

Yes, makin hari makin mahal, adakah sebab bahan mentah pun dah naik harga?

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 05:31 PM | Show all posts
_blackbird replied at 29-11-2021 05:28 PM
bukan pasal rasa tak sedap ke apa. sebelum ni kalau order selalu dpt air tumpah, nasi dah bercampu ...

Ye, expectation pembeli pun dah kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:23 PM | Show all posts
lichiin replied at 29-11-2021 05:31 PM
Ye, expectation pembeli pun dah kurang.

kan. i boleh maafin lagi kalau rasa tak kena tekak i cuz i mmg suka mencuba makanan / kedai baru. tapi i kisah kondisi fizikal makanan yg sampai tu. kalau sampai plastic lecak basah / minyak sana sini mmg i terus buang ajer. complain minta refund
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 05:38 PM | Show all posts
Aku expect boost ewallet to be laggy, fine gila guna boost makan ni lagi smooth  n laju drpd grab. Fone aku la tak tau fone lain mcm mana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:08 PM GMT+8 , Processed in 0.085164 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list